Arama sonuçlarınız

1. ennginn

Sofuoğlu "İDDAA"lı

Yeni sistemle kapılarını futbol dışındaki branşlara açan iddaa'da basketbol maçlarıyla birlikte artık motosiklet yarışları da kuponlarda yer alıyor.Bu nedenle bugüne kadar klüplerin aldığı "isim hakkı"ndan ilk kez ferdi bir sporcu da yararlandı. Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, iddaa...
  2. ennginn

Aklınızda bulunsun

2006 model Fazer, ilk sahibinden garaj motoru, temiz hasarsız, sorunsuz. http://www.sahibinden.com/yasi_kemale_ermis_motorcudan-35WQQaXQQ12526884WQQpXQQdisplayitem
  3. ennginn

2009 suzuki fiyatları

MODEL Tavsiye Edilen Perakende SATIŞ FİYATI GSX R 600 32.900 YTL GSX R 1000 39.300 YTL GSX R 1300 HAYABUSA 36.600 YTL GSR 600 16.990 YTL GSR 600 A (ABS) 23.500 YTL VL 800 INTRUDER C 800 25.500 YTL VZR 1800 30.990 YTL AN 125 HK...
  4. ennginn

Yalova Trafik Şubesinden Örnek Davranış

Yalova Trafik Şubesi, Emniyet Müdürlüğünün önüne bildiri asmış. KASK Hayat Standartınızdır. Ehliyet kurslarından A2 ehliyet alan herkese bir kask hediye
  5. ennginn

Motorlu araçların sigorta tarifeleri yenilendi!

Motorlu araçların sigorta tarifeleri yenilendi! Trafik sigortasında 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren uygulanacak yeni tarifeler belirlendi. Resmi Gazete'nin 04 Mayıs 2008 sayısında yer alan yönetmelik değişikliğine göre, Motosiklet ve Yük Motosikleti için 1 Temmuz 2008'den itibaren...
  6. ennginn

Yamahadan YBR 125 ve Cygnus RS fırsatları

Arkadaşlar Yamaha yeni bir kampanya daha başlatmış ilginenlere duyurulur. YBR125 fırsatları; * 650 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz” * 3 ay erteleme imkanı * 24 aya kadar taksit * Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı * Masrafsız, kolay kredi * 1.000 km...
  7. ennginn

Yamahada Kampanya

Beldeyama şirketi yamaha marka motosikletlerde kampanya başlatarak çoğu modellerde indirim uygulamış http://www.beldeyama.com.tr/www/fiyatlar/fiyat_moto.php?k_id=13
  8. ennginn

Ataşehirde kaza

Arkadaşlar yarım saat evvel ataşehir girişinde yeni yapılan özel okulun önünde motor yayaya çarpmak sureti ile kaza olmuş. 5-6 kişilik motor grubu imiş. Akrabalar hemen beni aradı İnşallah kötü sonuçları yoktur.
  9. ennginn

Beldeyama Aş Teşekkür

Motosikletim bir müddet evvel HATA 43 ile arıza verdi. Yetkili servise götürdüm.Servis Manuel’ den bakıldığı zaman akünün yeterli gücü vermediği veya ECU problemi olduğu belirtiliyordu. Servis aküyü şarj etti olmadı, değiştirdi olmadı. Bağlantı kablolarından olabilir düşüncesiyle, onlar kontrol...
  10. ennginn

55 lik motorcu

Sn İhsanhakan 55 yıllık yaşamında bir basamak daha atladın. Doğum günün kutlu olsun.
  11. ennginn

Artçının uykusu

Arkadaşlar aranızda artçısı genelde uzun yolda uyuyan varmı
  12. ennginn

Polisin kazası

Arkadaşlar bugün saat 15.00 sularında kadıköy bahariyede tramvay yolu üzerinde polise ait motosiklet kayarak düşmüş.Eşim o an oradaymış polis yolun ortasındaki mantar taşlara kafasını vurmuş.Diğer polis arkadaşları kaskını çıkarmaya çalışmış hanım müdahale etmiş ama engel olamamış kaskını...
  13. ennginn

Rüzgar ve soğuk

Rüzgar gögüse ve başa vurduğu zaman ileride ne gibi rahatsızlıklara maruz kalırız.(kask takmamanın ve mont kullanmamanın zararları) Duyduğum kadarıyla baş ağrıları ve sinüzüt gibi rahatsızlıklara sebebiyet verdiği Göğüse vurduğu zaman akciğerlere ve iç organlara zarar verdiği. Soğuk havada...
  14. ennginn

MT Touring Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Prometheus MT Enduro & Touring Kullanıcıları Buluşma ve Bilgi Paylaşım Başlığını kilitleyip MT Enduro için logo arıyorsun Touring kullanıları için başlık açmayı düşünmedin bekledim ama açmayınca ben açayım bari dedim. Touring kullanıcıları buraya
  15. ennginn

Nice yıllara edy

Doğum günün kutlu olsun edy. nice iki tekerli günlere
  16. ennginn

XT 125 X 2006 model

İlgilenenlere SATILMIŞTIR
  17. ennginn

Mete Han kardeşimizin yerine

........................................................................
  18. ennginn

Satış belgelerini saklama hk

Mrh arkadaşlar. 1992 yılında bir araç sattım geçen pazar Malatya Emniyet Müdürlüğünden bir telefon adınıza kayıtlı olan araç park halinde uzun süredir duruyor gelin arabanızı alın dedi. Ne yapabileceğimi şaşırdım.Çünkü satış evraklarını 15 sene sakladıktan sonra bir ay evvel atmıştım...
  19. ennginn

Er 5 2005 Model

bir arkadaşıma ait http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4439283