Sn İhsanhakan
55 yıllık yaşamında bir basamak daha atladın.
Doğum günün kutlu olsun.
Engin kardeş çok teşekkürler,sağol,inşallah daha nice yıllar MT ailesiyle sağlık,mutluluk ve kazasız kutlamalar yaparız birlikte:rendeer:
Darısı başınıza inşallah,sizlerde benim yaşlarımda inşallah hala motor üstünde gezilerde olursunuz:rendeer:abi mutlu mesut nice yıllara:rendeer:
Sağol canım kardeşim,en mutlu anım seni yeniden motor üzerinde gördüğüm an olacaktır,çok geçmiş olsun:rendeer:Hakan abiiii doğum günün kutlu olsun... :rendeer:
Nice mutlu sağlık dolu 2 teker üzerinde seneler senin olsun....![]()
Sağol canım kardeşim,en mutlu anım seni yeniden motor üzerinde gördüğüm an olacaktır,çok geçmiş olsun:rendeer:
Teşekkürler,sen abini yanımıza getir,bir hafta sonra motor aramaya başlarsınız,hem önümüzde fuarda var uygun bişey buluruz ordan:queen::queen::rendeer:Nice sağlıklı mutlu yaşlara.
Benim de bir 55'lik abim var. Motorları çok seviyor ve binmek istiyor, ama kafasında hep ailenin tek çalışanıyım, bana birşey olursa onlara kim bakar tedirginliği var. Çok dikkatli, titiz, iyi otomobil kullanan birisidir, onu nasıl ayartabiliriz? Ayartmalı mıyız?![]()
Sevgili süpermenim,sitemizin biricik pandası yanaklarından öpüyorum,çok teşekkürler:rendeer:lütfen yaşa başa taşa bakmayalım...
abi hayırlı mutlu seneler olsun sevgili yenge ablamla birlikte hep mutlu olun...
Bülent kardeşim sağol,iyi dileklerin için teşekkürler,sevgili eşinede çok selamlar:rendeer:doğum günün kutlu olsun hakan abi...motorlu mutlu ve sağlıklı nice senelere...:rendeer:
Hakan abimDoğum günün Kutlu Olsun :rendeer:
Mutlu ve Huzur Dolu Daha Nice Yıllara inşallah :cat:
Bu da hediyen Hakan abi
Çam sakızı Çoban Armağanı
![]()
abi doğum günün kutlu olsun,en aykın zamanda görüşmek dileğiyle...