Polisin kazası

Arkadaşlar bugün saat 15.00 sularında kadıköy bahariyede tramvay yolu üzerinde polise ait motosiklet kayarak düşmüş.Eşim o an oradaymış polis yolun ortasındaki mantar taşlara kafasını vurmuş.Diğer polis arkadaşları kaskını çıkarmaya çalışmış hanım müdahale etmiş ama engel olamamış kaskını çıkarmalarına oğlununda kaza geçirdiği ve motorunun parçalanmış halini gördüğünden bu olaydan da çok etkilenmiş. 20-25 yaşlarında olan polis memurunun gözlerinin gidip geldiğini, baygınlık geçirdiğini ve ambulansın geç gelmesinin şokunu atlatamamış bende polisten öğreneyim emniyetten araştırmaya başladım ama yerini bulamadım.Sabahleyin kozyatağında motorlu bir polis grubu var oraya gidip araştıracam kazanın sonucunu. Aranızda istanbul kadıköyde görevli polis memuru tanıyan varmı akibeti hakkında bilgi alabilecek kimse onun için sizlere sorayım dedim. Herkese kazasız güzel günler dilerim.

valla bi tanıdığım yok ama büyük geçmiş olsun.. milletimiz daha öğrenemedi ve öğrenemeyecek kaza yapan motorcunun kaskını çıkarmamayı...:farao::pr:

yazık üzüldüm. Ama üzülünmesi gereken diğer konu ilk yardım bilgisi bilmeden yaralıya yardımda bulunacam diye ona daha fazla zarar vermek. İnşallah o polis arkadaşın önemli bir şeyi yoktur.

Geçmiş olsun yawww kaskı oldugu halde bu kadat etkılenmıs Allah saglıgına kavustursun.

Allah acil şifalar versin. İnşallah durumu iyidir ciddi bir şey yokturdur. :pale:

çok üzüldüm ya..
Kaskı herkes çıkarmamalı aslında başına gelecek doktorların çıkarması gerekmezmi?
umarım iyi bir heber işitirzi diyelim...

Yazık, üzüldüm. Bazen kasksız bindiklerini görüyorum ama pizzacıları uyardığım gibi onları uyarmaya korkuyorum doğrusu.

üzüldüm doğrusu allah acil şifalar versin inşallah çok birşey yoktur en kısa zamanda görevinin başına yeniden döner

tuh Allah korusun bıde kask cıkarmama olayını bılmıyorum ben neden cıkarılmıyor acıklarsanız sevınırım...saygılar..

tuh Allah korusun bıde kask cıkarmama olayını bılmıyorum ben neden cıkarılmıyor acıklarsanız sevınırım...saygılar..

Şöyle düşün kafan kaskla beraber bir yere çarpmış sonuçta balyoz etkisi gibi oluyordur. Yani boynunda etkileniyor. Yani kırık çıkık olabilir. Felç kalmanın en kolay yanı boyundan yaralanmalarda meydana geliyor.Kaskı çıkarırken boyuna verilen hasar neticesinde sakat kalma, boyundan aşağıya felç olma gibi etkileri oluyor. Doktor nasıl çıkarıyor. Önce boyun kısmını boyunlukla sabitliyor. Sonra çıkarıyor. Yani uzman kişinin yapması gereken işlem.

GKN

bahariye de tramvay yolunda motor parçalanacak kadar hızı nasıl yapmışki:silent:
geçmiş olsun bu arada..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polis bile bu hatayı yaparsa..

Son düzenleme:
kazanın sonucu

Artçının omuzunda ezilme ve kırık varmış, motoru Kadıköy Emn.Müd kasko yaptırdığından memur için ödeme yokmuş.Kozyatağında görevli imiş.

Herkese kazasız günler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazanın sonucu

Artçının omuzunda ezilme ve kırık varmış, motoru Kadıköy Emn.Müd kasko yaptırdığından memur için ödeme yokmuş.Kozyatağında görevli imiş.

Herkese kazasız günler dilerim

teşekkürler engin abi :cat:

valla ben de şimdi öğrendim kaskı çıkarmamayı:silent:
e yapacak bişey yok kimse bilmez ki dışarda bunu:pale:

asm

Acil şifalar diliyorum polis arkadaşa. Allah yardımcıları olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar