Arama sonuçlarınız

1. myagdi

Kask Tavsiyesi

Merhaba dostlar, Forumun eski üyelerindenim. Motosiklet kullanmaya 10 yıl kadar ara vermiştim. Yaz başında ulaşım ihtiyaçlarım için bir scooter aldım ve kullanım ömrü dolduğu için ekipmanları sırayla yeniliyorum. Motoru ilk aldığımda beni yaz süresince idare etsin düşüncesiyle ve bu tip...
  2. myagdi

Bel fıtığı, hangi tarz motora dönsem?

arkadaşlar, 10 seneyi aşkın bel fıtığından muzdaribim. düzenli spor yaparak ve sağlığıma dikjat ederek bu güne kadar geldim. ancak, bir noktada l5-s1 fıtık ilerlemiş, herniasyon dedikleri aşama, yani patlamış. ameliyat kaçınılmaz görünüyor. çeşitli alternatif tedaviler denedim ama sonuç...
  3. myagdi

Tuv muayenede arka çanta sorun olur mu

Arkadaşlar, benim emdktar CBF'i tüv'e muayeneye götüreceğim. Bildiğiniz gibi isguzar devletimiz topcase için ruhsata işletme icadı çıkardı. Tabii bende de topcase var fakat ruhsata işlenmiş değil. Muayeneye giderken çantayı çıkarıp gitsem olur mu? Çanta demirine sorun çıkarırlar mı?
  4. myagdi

Bir süreliğine motosiklet kullanmaya ara veriyorum.

sevgili dostlar; motosiklet, çocuk yaşlarımdan beri bende bir tutkudur. belki 4 veya 5 yaşındayken dedemle birlikte onun dükkanına giderdik. 70'lerde Kayseri kale içi çok hareketli bir çarşıydı. kale içindeki esnaf, motosikletlerini caminin avlusuna park ederdi. namaz vakitlerinde dedemle...
  5. myagdi

BMW Hayranları! Borusan'dan kurtulma umudu mu doğdu yoksa...

mantıklı bir sebebi yok, fakat hep bir bmw motorum olsun hayali kurmuşumdur. ikinci el fiyatlarını düşündüğümüzde, ulaşılmaz bir hayal değil, fakat arkasında borusan olduğu ve boru'nun gölgesinin yedek parça/servis giderlerine yansıdığı gerçeğinden, bu hayalimi belirsiz bir zamana...
  6. myagdi

Fransızca bilen, günübirlik İstanbul turu yaptırabilecek rehber arıyorum

Arkadaşlar, Kasım ayı içinde, önemli bir müşterimin iki yetkilisi İstanbul'a gelecek. Adamlar sadece Fransızca biliyor. Onlar için bir günlük bir İstanbul turu düşünüyorum. Fransızca bilen, hafta içinde bir gününü ayırabilecek bir arkadaş çıkarsa hem bana yardımcı olmuş, hem para kazanmış...
  7. myagdi

Motordan İlk Düşüşüm

İki buçuk yıldır kullandığım scooterimle şimdiye kadar hiç düşmemiştim. Siftahı bugün yapmış oldum; inşallah bir daha başıma gelmez. Bugün İstanbul Anadolu yakasında anormal, çılgın bir trafik vardı. İşten çıktım, Maltepe köprüsünden minibüs caddesine doğru ilerliyorum. Pek kullandığım bir yol...
  8. myagdi

köprü geçiş parası vermemek için..

dün akşam, ailece yemekten dönüyoruz. saat 23:30 gibi boğaziçi köprüsü gişelerine geldik. birkaç araçlık bir kuyruk var kgs'de. yanımızda 35 plakalı bir kawasaki vulcan belirdi. bu adam ne yapmaya çalışıyor, üç arabayı beklemeyip önlerine geçmek için mi uğraşıyor anlamaya çalışırken kartını...
  9. myagdi

Maksi scooter fiyatları arasındaki uçurum

Üç Japon markasının, maksi scooter modelleri için internet sitelerinde yayınlanan fiyatları aldım. Suzuki Burgman 650 Exec. ABS : 35.000 TL Yamaha T-max 500 ABS : 29.000 TL Honda Silverwing 600 ABS : 17.950 TL Birinin diğerine göre üstün olduğu taraflar varsa da, hepsi de aynı sınıfta...
  10. myagdi

Yeni cbr250'ye arka çanta (topcase) takılır mı?

arkadaşlar, yeni cbr250 almaya niyetim var. bu tarz motorlara topcase takılması pek görülmüş değildir. fakat öte yandan hayatın gerçekleri var. park edince içine kaskımı, korumalarımı koyacağım bir çanta önemli bir ihtiyaç. fuarda veya bir şekilde bu motoru görmüş arkadaşlar bu konuda...
  11. myagdi

45 litre/100 km tüketim?

Ben bunu arabamda gördüm. Bunun sorumlusu üstün(?) Renault teknolojisi midir, İstanbul trafiği midir, yoksa her ikisi birden midir bilemeyeceğim. Benzin aldıktan sonra gösterge sıfırlanmış, dur-kalklı köprü trafiğine girilmiştir. Köprü girişinde ekranda görülen rakamdır, herhangi bir hilesi...
  12. myagdi

Topcase hırsızları

Arkadaşlar, aman tedbirinizi alın, sizin de başınıza gelmesin. kilitli, brandalı motorumun brandasını açmış, arka çantanın (topcase) kilidini kırmışlar. içinde dizlik ve eldiven vardı, dokunmamış ve bırakıp gitmişler. acaba motor çantasında ne bulmayı bekliyordu? kask olsa -ki normalde eve...
  13. myagdi

Harley Davidson Scooter

Harley Davidson 1960'lı yıllarda scooter üretmiş. Modelin ismi Topper, Harley Davidson'un şimdiye kadar ürettiği ilk ve tek scooter. 165 cc, iki zamanlı, tek silindir, CVT şanzımanlı, ön/arka tambur frenli, 9 HP güç üretebilen bir modelmiş. Çim biçme makinaları gibi ipli-makaralı...
  14. myagdi

Hangi 250 cc. motoru tavsiye edersiniz

Arkadaşlar Merhaba; Hayalim, acemiliğimi attıktan sonra Transalp veya F650 gibi bir enduro almak. 3 yıldır motosiklet ehliyetim var, Honda'dan GS-2 eğitimi aldım, 6 aydır da 250'lik maksi scooter kullanıyorum, ama fırsat bulamadığım için pek kilometre yapamadım. Hayalimdeki motoru satın...
  15. myagdi

Honda Honda FES 250 Foresight kullanıcıları

Motosikletimi Mayıs ayında ikinci el aldım. Ancak hafta sonları kullanabildiğim için pek kilometre yapamadım. Benim düşünceme göre artı ve eksileri + En beğendiğim özelliği kombine fren olması ve yüksek ön camı. + Bagajı oldukça tatminkar, tam kapalı kask ile dizlik rahat sığıyor epeyce yer de...
  16. myagdi

Motosiklet Gerçekten Özgürlük Mü?

Slogan olmuştur, görür, duyarız yeri gelir tekrarlarız. Motosiklet özgürlüktür diye... Abi neresi özgürlük? Düşün bi kere, yaz günü ve hava sıcak, kafanda kask, üstünde korumalı mont, dizlik, eldiven. Üç-beş dakka sonra motordan gelen sıcaklık da kıçına vurmaya başladı. Biraz hızlandın, kaskın...

Yeni mesajlar