BMW Hayranları! Borusan'dan kurtulma umudu mu doğdu yoksa...

mantıklı bir sebebi yok, fakat hep bir bmw motorum olsun hayali kurmuşumdur. ikinci el fiyatlarını düşündüğümüzde, ulaşılmaz bir hayal değil, fakat arkasında borusan olduğu ve boru'nun gölgesinin yedek parça/servis giderlerine yansıdığı gerçeğinden, bu hayalimi belirsiz bir zamana ertelemekteydim.

imdi bu borusan, türban meselesi bahanesiyle rallici Burcu Çetinkaya ile sponsorluk sözleşmesini iptal etmiş. arkadaşlar lütfen "türban" a atlamasınlar, zira konumuz bu değil. nitekim, konu basına yansımış ve borusan'ın muhterem yöneticilerinin tahminleri ötesinde bir yaygara kopmuş ki; taaa Alamanya'dan duyulmuş. Star gazetesinin haberine göre, bmw'nin üst düzey yetkililerinden Frau Croissant "ırkçılık, ayrımcılık haa! Borusan'la ilişkilerimizi gözden geçireceğiz" demiş.

http://www.stargazete.com/politika/ayrimci-bmw-ye-agir-fatura-haber-410189.htm

Gerçi Frau Croissant bana uydurma isim gibi geldi; ama umut dünyası. BMW hayranları olarak Boru'dan kurtulabilecek miyiz, göreceğiz.

bmw pahalı makineler yapıyor myagdi. yani iş borusanda bitmiyor, ordan sana ekmek çıkmaz :)

Yandaşlara geçer Borusan, "motosikletlerimizde domuz yağı kullanılmamıştır" ibaresi yapıştırırlar kullanma kılavuzuna artık.

BMW iyi para getiriyo heralde, borusanın yemesine göz yumamadılar , kendileri yemeli tabii.

Valla düzgün çalışacak bir yandaşa geçerse çok da kızamam. Borusan millete işkencesiyle meşhur, yedek parça bekleme korkusuna BMW almıyorum. Hem yandaşa geçerse belki büyük hacimde vergi de düşer, hayırlı bir iş olabilir.

BURADAN ÇOK SAYIN SEVGİLİ SAYGIDEĞER ÜBERBAŞBAKANIMIZA VE GEMİCİĞİ OLMAYAN ÖBÜR OĞLUNA SESLENMEK İSTİYORUM, GEMİCİK ALMAK YERİNE MOTORCUK SATSANIZ HEM SİZE HEM BİZE HEM VATANA MİLLETE FAYDASI OLUR! GELİN ŞU BMW'Yİ FALAN ALIN, VERGİYLE KÖPRÜ GEÇİŞİNİ AZICIK İNDİRİRSENİZ HERKEŞLER ALIR, HEM DE PETROL İTHALATIMIZ AZALIR!

BAŞBAK'IM KİB ÖPTÜM BYE!

çözüm çok basit ama görebilmek mesele;
la işte herkes akp'li olursa herkes yandaş olur ve gelsin sosyal adalet, eşit paylaşım. bunca basit meseleyi uzatıp duruyorsunuz :cherry:

bmw'nin kıvırtmasyon kokulu açıklamalarını havada kapanlar faturayı tayyip reis'e kesip delilsiz dayanaksız "kesin bmw'yi yandaşlarına peşkeş çekecek" diye konuyu bağladılar ya. pes diyorum. tabii pes etmiyorum :)

bu devirde tayyibe yan gözle baksan ayağını kaydırırlar
bu sebepten bu muhabbeti çok uzatmayın her an motorunuzun tekerini kaydırabilirler :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Haberin devaminda ne yazdigini okursaniz, olayin ne oldugunu kavramaniz kolaylasir.:)
Bakin ben buraya alinti yapayim, yorulmayin.

[not]BORUSAN’IN PATRONU DARBE SAVUNUCUSU

ORDU, GEREKTİĞİ İÇİN MÜDAHALE ETMİŞTİR

Başörtülüye ayrımcılık uygulayan Borusan Otomotiv’in kurucusu Asım Kocabıyık kamuoyuna yansıyan darbe yanlısı görüşleriyle tanınıyor. Kocabıyık, 2007 yılında yaptığı bir açıklamada “Eğer AKP’nin desteği yüzde 50’yi bulduysa memleket kayboldu demektir” değerlendirmesinde bulunmuştu. Asım Kocabıyık, iktidar partisini beğenmediğini “Ben işadamıyım, batı taraftarıyım” sözleriyle açıklamıştı. Cumhuriyet mitingleriyle ilgili yorum da yapan Kocabıyık mitinglerin halkın kendine gelmesi olarak gördüğünü söyleyerek, “Bu tür insanlar cemiyet hayatı içinde çoğunluğu oluşturmasalar da etkili olabilirler. Ancak bunların da hükmü geçecek, toplum kendine gelecek. Bu mitingleri de kendine gelme olarak görüyorum. Bizler dürüst, cesur insanlarızdır” demişti.

27 Nisan bildirisine destek vermişti

Muhtıra olarak değerlendirilen Genelkurmay Başkanlığı’nın 27 Nisan tarihli açıklamasını da yorumlayan Kocabıyık şunları söylemişti: “Bazı şeylere karşı çıkmak için yarı doğruları da kabul etmek lazım. Türkiye Cumhuriyeti bir askerin kurduğu devlettir. Ve o asker, bu devleti orduya emanet etmiş, koruma ve kollama görevini vermiştir. Ordu icap etmiştir bu yetkisini kullanmıştır. Daha önceki askeri müdahaleler için görüşüm böyle olmuştur. Benim görüşüme itibar edilmeyebilir ama yaşıma itibar edilebilir. Atatürk’ü görmüş biriyim ben.”[/not]

Haberin devaminda ne yazdigini okursaniz, olayin ne oldugunu kavramaniz kolaylasir.:)

Başörtülüye ayrımcılık uygulayan Borusan Otomotiv’in kurucusu Asım Kocabıyık kamuoyuna yansıyan darbe yanlısı görüşleriyle tanınıyor. Kocabıyık, 2007 yılında yaptığı bir açıklamada “Eğer AKP’nin desteği yüzde 50’yi bulduysa memleket kayboldu demektir” değerlendirmesinde bulunmuştu. Asım Kocabıyık, iktidar partisini beğenmediğini “Ben işadamıyım, batı taraftarıyım” sözleriyle açıklamıştı. Cumhuriyet mitingleriyle ilgili yorum da yapan Kocabıyık mitinglerin halkın kendine gelmesi olarak gördüğünü söyleyerek, “Bu tür insanlar cemiyet hayatı içinde çoğunluğu oluşturmasalar da etkili olabilirler. Ancak bunların da hükmü geçecek, toplum kendine gelecek. Bu mitingleri de kendine gelme olarak görüyorum. Bizler dürüst, cesur insanlarızdır” demişti.

Muhtıra olarak değerlendirilen Genelkurmay Başkanlığı’nın 27 Nisan tarihli açıklamasını da yorumlayan Kocabıyık şunları söylemişti: “Bazı şeylere karşı çıkmak için yarı doğruları da kabul etmek lazım. Türkiye Cumhuriyeti bir askerin kurduğu devlettir. Ve o asker, bu devleti orduya emanet etmiş, koruma ve kollama görevini vermiştir. Ordu icap etmiştir bu yetkisini kullanmıştır. Daha önceki askeri müdahaleler için görüşüm böyle olmuştur. Benim görüşüme itibar edilmeyebilir ama yaşıma itibar edilebilir. Atatürk’ü görmüş biriyim ben.”[/not]

inanç ayrımcılığı yapacak tıynette bir darbeci.

Neyse gidip Bmw motorlarımızı yakalım.Borusan müdürünün kişisel görüşleri bunlar.Bmw olayla ilgili yaptırım uygular.Muhtemelen Borusan'la yollarını ayırır.Evet Bmw hayranıyım!

Haaaa. Yorumladım ve anlamam kolaylaştıııı. Yani , Kocabıyık bunları dediği için AK Parti bu adamla uğraşıyooor.
Ulem Horozum, işi evirip çevirip iktidara getirme paranoyanız var ya...:)

Şu soruya bir cevap alamadık halen Horozum:

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/96994-dun-biz-fransayi-konusurken-olan-oldu-5.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BMW nin motoru yapım aşamasında kullandığı BORU pahalı
dolayısı ile ha borusan ha borubiz farketmez
bmw nin özü BORU gibi pahalı

bmw'nin ikinci eli honda'dan veya yamaha'dan pahalı değil. sıfır km. fiyatları ise abartılı. nedeni belli; borusan'ın yedek parça ve servis politikası.

Dün diğer konudada belirtmiştim,
Birileri birilerini yiyecek onun için suyumu kirletiyorsun tiyatrosu oynanıyor.
Kapitalizmin bildik taktikleri bu, görmek isteyen görür.
BELLİKİ BİRİLERİ BMW TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNE GÖZ KOYMUŞ.
Dediydi dersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar