Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

link: https://www.motorradonline.de/ratgeber/bilanz-aus-25-jahren-motorrad-neuzulassungen-von-2000-bis-2025/ "Burada sadece "motosiklet" olarak adlandırılan, özellikle 125 cc'nin üzerinde motor hacmine sahip motosikletlerin yeni tescilleri yer almaktadır. Hafif motosikletler/scooterlar (125...
  2. Muzaffer Topal

İtalya 2026 ocak-haziran satışları

HONDA AFRİKA İKİZİ MACERA 1.823 2 BMW R 1300 GS MACERA 1.737 3 YAMAHA TENE 700 MACERA 1.344 4 BMW R 1300 GS MACERA MACERA 1.305 5 HONDA XL 750 TRANSALP MACERA 1.252 6 YAMAHA İZLEYİCİ 9 TURİZM 1.208 7 CFMOTO 450MT MACERA 1.153 8 YAMAHA MT-07 ÇIPLAK 1.149 9 HONDA NC 750 X...
  3. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

bugun karşıma çıktı.Ne güzel dönüyor serefsiz. ahhhhh beeee, anca videolardan bakıp iç çekiyorum bunlara. :( Ulan yoksa ben mi abartıyorum ? Yapabiliyo musunuz yoksa :( ???
  4. Muzaffer Topal

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

selamlar , bugun iki konu bir arada. 1.konumuz : insanların yakıt tüketim verilerini abartarak anlatma eğilimi. 2.konumuz : uzun yolda güvenli sürüş nasıl olmalı ve bunun faydaları. 1.konudan baslayalım. benim çok sevip, büyük saygı duyduğum Orkun kardesimin su kısa videosuna bakalım...
  5. Muzaffer Topal

Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!

1998 yılından beri 500cc ve moto gp takip ederim. Aprilia ve Kawasaki birinci sınıf motosiklet yarışlarında yılllllarr boyu hep son sıralar için mucadele ettiler. Kawa baktı bu iş böyle olmuyor, marka ve hevi endrustri imajımız yerlerde diye ayrıldılar dfadfds zekice hareket aslında. Bu...
  6. Muzaffer Topal

Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

arkadaslar biraz önce izleğim video da yuzume tokat yemiş gibi oldum. adamlar kendi segmemtinde en kaliteli 4 motoru test etmiş. inanılmaz detaylı bir test bu super bir video. sonuclar: ve buraya dikkat uleennnn hani en iyi fren bmw deydi ? eyyy yamahaa suspansiyon koy şu...
  7. Muzaffer Topal

Yol yapmakla kafayı bozmuş motorcu capsi 2

ulan ya biraz renkledireyim dedim ai bunu saclı yaptı..neyse, arkadaslar, ilk caps cok sevildi.Bu da yeni caps. Kahramanımızın soyledikleri %98 oranında gercekleri yansıtır. Kesinlikle abartı yok..forumu takip eden bunu anlar zaten. gittikçe sanatım gelişiyor valla. Not: sakın like veya...
  8. Muzaffer Topal

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

ulen bunu dün gördüm kahkahayı bastım tunca kardesime allah affetsin dsgsdgsf ve şu yorum ne kadar guzel @philipshore6924 3 ay önce The moment when you realise a YBR125 makes a better adventure bike. dfsdgsfhfdhgd biz boşuna enduro işini cb125F ile yapmıyoruz,.işi biliyoruz..Yoksa...
  9. Muzaffer Topal

Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

Africa nın fiyatı acıklanmış. Hemen olası rakipleri koyup bir anket yapayım dedim. Tiger 1200 Rally Pro : 1.170 milyon Africa Twin ADV ES : 1.3 milyon F900GS ADV: 1.175 milyon 1390 ADV S: 1.4 milyon Fiyatlar böyle.. en ucuz ile en pahalı arasında 230.000 TL fark var..Bunu da dikkate...
  10. Muzaffer Topal

kampana fren bir iki noktada sıkıyor

dün ofrroad yaptıktan şimdi motoru yıkadım. tekerleği cevirken şunu fark ediyorum, artık eskisi kadar arka tekerleğim akıcı donmuyor. bir iki noktada surtunme var. eskiden ellimle guclu bir sekilde arka tekeri cevirdiğimde teker durmak bilmeden donuyordu. şimdi oyle değil. neden boyle oldu...
  11. Muzaffer Topal

29 Kasım Kazdağları gezim

öğlene kadar deli yağan yağmur 13:00 gibi bitti. ehhh bizde delikanlı motorcuyuz altımızda offroad makinası var, dedim ben yağmur yağmış kaz dağlarını neden gezmiyorum. mıy mıy mıy uzatmayalım fazla. cıkısa basladık devam ediyoruz milli park girişine gelmeden once 12 km sonra...
  12. Muzaffer Topal

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

bugun hava kapalı, spor bile yapılmaz. konusacak konu da yok. ben de tüm yeteneğimi kullanarak bir caps hazırladım. güldürürrken düşündürmeyi amaçladım umarım beğenilir, sevgilerimle :)
  13. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

son yılların en kaliteli başlığı. motor : crf1000l bakım: genel kontrol, yag yag filtresi ve hava filtresi değişimi. (hava filtresi benden) ne kadar ucuz yaaa.. ulen dun randevu aldım. bugun gittim. yaa gs im olsaydı ? ya dukatim olsaydı ? ya agustam olsaydı ? offf offff. randevusu...
  14. Muzaffer Topal

Arzu nesnesi motorların sadece 700.000 tl ye alınabilmesi

çok değil, bundan 5 yıl önce arzu nesnesi,en fazla 3 yaşındaki premiyum motorları sıfır forza 750/tenere den daha ucuza alınabileceği kimin aklına gelirdi ? valla türk motorcusu çok sanslı. sen istiyor premiyum motor ? sadece 700 kağıt yaaa. neler yok ki ? sıfır km tuono v4 (2023) henuz...
  15. Muzaffer Topal

İtalya 2025 Ocak-Ekim ayı skuter satışları

Şüphesiz ki , ders alınacak cok nokta var. Ama bizim amator motosiklet.net üyeleri ders alır mı ? Zorrr, nato mermer dfsgfsg İşte liste. Rank Marca Modello Segmento Totale Gen-Ott 2025 1 HONDA ITALIA SH 125 SCOOTER 17.688 2 HONDA ITALIA SH 350 SCOOTER 10.645 3 HONDA ITALIA SH 150...
  16. Muzaffer Topal

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

dev sorunsal... bazen yazılanlara denk geliyorum, yaşını başını almış insanlar hala motor değiştirme peşinde.. Hiç heves yok bende. sıfır yani. Galiba bazı şeyleri aştım ben. Yoksa depresyon mu lan bu ? Tabi motorumda super şimdi yalan yok.. Bi de güvenli sürüşten ödün vermediğim için 150...
  17. Muzaffer Topal

2026 Honda V3R 900 E-Compressor u tanıttı

İzleyin bakalım amatorler beğenecek misiniz bakalım dfafadfda
  18. Muzaffer Topal

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

öyle gorunuyor ki Eicma 2025 Çin in gövde gösterisi olacak. Bu aşağıdaki motor büyük üretici QJ in EQUUS 600 V4 Café Racer modeli. Ünlü alman motorrad şu şekilde tanıtıyor : V4 motorlu Café Racer – 10.000 Euro’nun altında mı? QJMotor'un EICMA 2025'teki bir diğer sürprizi ise özel...
  19. Muzaffer Topal

582.000 KM lik Africa Twin Günlüğü

ünlü hondacı Varahannes in günüğünü yapay zekaya cevirttim. CRF1000 / CRF 1100 NT1100 sahipleri fayadalanabilir. ben şahsen subapları ne durumda ve ne zaman ayar istedi diye cevirttim. Hayran kaldım yine tabi pdf şu şekilde başlıyor, "Çift kavrama ile ilgili sürekli talepler alıyorum...
  20. Muzaffer Topal

Subaplarım "ok" mi testi

arkadaslar biraz teknik konusalım artık yaaa hep goy goy yapıyoruz. bilirsiniz ki subaplar motorun verimli ve performaslı calısmasıyla bire bir ilgilidir. nasıl olmasın ki ? ayarsız subap = verimsiz/ performanssız motordur. ℅100 kesin bilgi. fakat bir motoru acıp subapları kontrol etmek hem...

Yeni mesajlar