2026 Honda V3R 900 E-Compressor u tanıttı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzleyin bakalım amatorler beğenecek misiniz bakalım dfafadfda

Videoda konu başlığında merak uyandıran kompresör destekli V3 hakkında hiçbir teknik bilgi yok 😬
Kawa dakine benzer bir şeyler olsa gerek ,
kompresorun geometrik yerleşimini merak etmiştim..

Pistte dönen motordan fazlasını bulursan gönder Muzo değerlendirelim..

Ha sesi afedersinizde mok gibi,
bi H2 yi dinle birde bunu , Dominar ın egzoz horultusu daha tok yav 😁

Motosikleti
Triumph Trident 660
Videoda konu başlığında merak uyandıran kompresör destekli V3 hakkında hiçbir teknik bilgi yok 😬
Kawa dakine benzer bir şeyler olsa gerek ,
kompresorun geometrik yerleşimini merak etmiştim..

Pistte dönen motordan fazlasını bulursan gönder Muzo değerlendirelim..

Ha sesi afedersinizde mok gibi,
bi H2 yi dinle birde bunu , Dominar ın egzoz horultusu daha tok yav 😁
Honda tasarım isini beceremiyor cıksss

Sorunsuz ama sıkıcı bir şeye benziyor bu ;)

ulan honda, her silindire 100 cc daha ekleyip 1200 cc ye cıkaramadın mı şunu ?

yine malzemeden calmış, tipik japon cimriliği.

o kadar umutlandık şu gelene bak.. allah bilir 115 hp falandır bu.

yuzumuz gulmez bizim ya,.. nolurdu sanki 213 hp olsa, 5.5 sn de 200 kmh ye ulaşsa. ..

Yine 110-120 ile yardırıp 4 litre yakmaya çalışırdın.

Prototip daha, gerçeğe dönüşünce çıkar teknik detaylar ortaya.

https://www.visordown.com/news/honda-v3r-900-e-compressor-spec-details-and-features

"Modelin henüz doğrulanmış teknik özellikleri yok, ancak Honda'nın basın bilgileri, sistemin kapasitesi önemli ölçüde daha küçük olmasına rağmen "1.200 cc'lik bir motorla eşdeğer performans sunduğunu" belirtiyor. Ayrıca, kompresörün en çok ihtiyaç duyulan yerde ve zamanda güç ve torku artırmak için çalışması sayesinde tasarımın çevre verimliliğini artıracağı iddia ediliyor. Kısacası, daha hafif, daha temiz ve daha duyarlı olmalı - her modern performans motosikleti için kutsal üçlü."

offfffff bee ne motor

adam cb125f diyor yavvv
ağlayın ağlayın :d

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
https://www.visordown.com/news/honda-v3r-900-e-compressor-spec-details-and-features

"Modelin henüz doğrulanmış teknik özellikleri yok, ancak Honda'nın basın bilgileri, sistemin kapasitesi önemli ölçüde daha küçük olmasına rağmen "1.200 cc'lik bir motorla eşdeğer performans sunduğunu" belirtiyor. Ayrıca, kompresörün en çok ihtiyaç duyulan yerde ve zamanda güç ve torku artırmak için çalışması sayesinde tasarımın çevre verimliliğini artıracağı iddia ediliyor. Kısacası, daha hafif, daha temiz ve daha duyarlı olmalı - her modern performans motosikleti için kutsal üçlü."

offfffff bee ne motor

adam cb125f diyor yavvv
ağlayın ağlayın :d
Otomobillerde, aşırı beslemeli düşük hacimli ve çok beygirli otomobillerde "haram beygir" diyorduk. Artık pilliler çıktı. Aynı gidişatla motosikletlerin mezarına toprak atmaya başlayabiliriz.

Yalnız otomobiller gibi olursa (muhtemelen olur) Bu çok daha fazla sorun, daha az ürüne daha fazla ödemek demektir. Emisyon tutturabilmek için hacim düşüp güç yükseldikçe uğraşmaları gereken sorunlarda paralel olarak artıyor. O yüzden yıllarca honda otomobillerinde turbo kullanmadı. Toyota hala 2.8lt hacim ve verimsiz bir güç eğrisiyle LC Prado satıyor mesela. (Aynı motor hilux'ta var) Ama 500-600k km sorunsuz taşıyor o kütleyi. Mazda keza aynı şekilde. 2jz'den falan behsetmiyorum(Toyota). Onlar biz böyle otomobil motorları yapıyoruz ama bunu da yapabiliyoruz cevabı. Japon mantalitesine biraz ters bu iş.

Yalnız otomobiller gibi olursa (muhtemelen olur) Bu çok daha fazla sorun, daha az ürüne daha fazla ödemek demektir.

haklısın ama bu konuda ben yine Honda ya güvenirim. Muhtemelen ölümsüzluk testleri bittiten sonra bize sunulur bu ürün.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
haklısın ama bu konuda ben yine Honda ya güvenirim. Muhtemelen ölümsüzluk testleri bittiten sonra bize sunulur bu ürün.
Yapılır yapılmasına. Ama o motor bloğunu hepimizin aldığı otomobile değil supraya koyuyor adamlar. Nsx'e koyuyor.

Hayaller Nsx, hayatlar b16 bloklu dönmeyen durmayan ek kasa Civic oluyor. Sorunsuz ama sıkıcı. KIPS

Otomobil için konuştum ama üretim stratejisi tahmin edilemez bir marka değil zaten. Motosiklet içinde aynı.
Dediğim gibi prototip daha. Gerçeği çıksın o zaman konuşabiliriz. Planlanan bir üretim süreci var mı? Şu tarihte çıkacak tarzı bir bilgilendirme?

Yapılır yapılmasına. Ama o motor bloğunu hepimizin aldığı motora değil supraya koyuyor adamlar. Nsx'e koyuyor.

Hayaller Nsx, hayatlar b16 bloklu dönmeyen durmayan ek kasa Civic oluyor. Sorunsuz ama sıkıcı. KIPS
yavv bir kere de olumlu tarafından bak yavvvvvv.

Ne yani biz halk cocukları için eğlence yok mu ya ?

Motosikleti
K 1600 GTL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar