Arama sonuçlarınız

1. T

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

merhabalar menimi kaldırdım aynalarım stobum tam ve orjinal şimdide aklıma düştü bi headers çektim buna bi akrep taksam ama susturucu ile normal seviyelerde ses olacak yinede polis egzoz var diye ceza yazarmı yoksa ses yok diye insafa gelir mi sizce
  2. T

Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım

merhabalar bugün caddebostanda aynadan ve arka stoptan men yedim aynaları takıcağım ancak stobum rgb olduğu için kırmızı yapıp geçme ihtimalim varmı sizce birde muayeneye mi gireceğim nereye göstereceğim bunları tamamlayıp
  3. T

MT25 Ağır Bakım

Merhabalar 8k km olmadan bir bakım yapmak istiyorum motorum 2018 model arka balatam bitmiş onunla birlikte hazır el atmışken önüde sıfırlamayı düşünüyorum ama hangi marka almalıyım zincir ve dişlide ne kadar temizlemeye çalışsamda çıkmayağan yağlar ve zincirin kötü durumundan değiştireceğim...
  4. T

450NK Alınır mı?

3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker...
  5. T

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

Cb250rim vardi cok seviyordum bi kac sorunu ve tek silinidrin gucsuzlugu yuzunden cok cabuk gucsuz geldi genel olarak sehir ici kullaniyorum (gunde min 30km okula gidis donus)arada serserilikte yapmak istiyorum normalde satarken aklimda cb500 nk450 duke 390 vardi ama cb500ü hantalligindan...
  6. T

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Kaza goruntuleri burada maalesef yolun virajli yerinde duran minibus yuzunden aracin cikisini hic gormedim karsidan gelen araci gorup frenleyince manevrada yapamadim ( kafam dalgindi motoru yarin satacaktim yeni motor bakmaya gittiydim onu dusunuyordum)bu kazada haksiz taraf kim tutanak tuttuk...
  7. T

Duke 390 vs 450nk

Cb250rdan gececegim cc yukseltme dusuncem var her gun 30km min yol yapiyorum ev okul arasi birde arada it kopukluk yapcam bi motor ariyorum sizce hangisi
  8. T

Cb250r motordan gelen çekiç vurma sesi

Bakimim yapilali 5 ay daha tam olmadi km 5800 bugun oldu bi suredir olan ama nereden geldigini kestiremedigim sesi ustaya gosterdim 6k devir ustu cekic vurmasi sesine benzer bir ses geliyor ustada onayladi yagina baktik bi sorun yoktu.Servise gosterecegim ancak aklima takildi bu ses neden...
  9. T

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

Merhaba plakamı kaybettim ve bulamadım maalesef emniyetten kayıp tutanağı tuttum sadece ancak tekrar çıkarmak istediğimde tekrar noter satışı ile kendi üstümden kendi üstüme almamı ve sigorta vb işlemleri tekrar yapmamı bu sayede yeni plaka çıkacağını söylediler ama bu tarz bir işlem yapmadan...
  10. T

Kış Geliyor Eldiven Önerirmisiniz

yavaştan akşamları elim fazlaca üşümeye başladı konfor için eldiven almayı düşüyorum 1500e kadar çıkabilirim https://www.hepsiburada.com/vexo-drystar-h2o-eldiven-siyah-p-HBCV00007KSLHB?magaza=ABMOTO aklımda bu vardı işimi görür mü sizce
  11. T

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Aileden gizli a2 ehliyet ve motor aldım ancak hala haberleri yok motoru arkadaşımın olarak biliyorlar ancak ben üniye falanda motorla gitmeyi düşünüyoreum elin motoruyla napıyorsun falan diyip duruyorlar nasıl açıklayacağım aileme motorun benim olduğunu motora çok aşırı karşılar sürmeme...
  12. T

MotoMax %40 İndirim

https://www.motomax.com.tr/ekstra-indirimli-garajj-urunleri?price=320-53430&sort=5&ps=2 siteyi tanımıyorum eldiven bakarken gördüm indirimi belki işinize yarayan birşey olur
  13. T

Cb250r Katlanır yada Spor plaka

merhabalar bu motoru kullanan arkadaşlar motoru delmeden katlanır yada spor plaka nasıl yapabiliriz internette tek bir ürün bulabildim oda 1900tl yaklaşık arkadaşım duke için 300tlye halletti bu kadar para vermeden yapabileceğim bir yol var mı...
  14. T

1000km oldu Bakım Lazım mı

2200de aldığım motor 3200e geldi ne bakım ypatırmalıyım ilk aklıma gelen zincirin temizlik tekrar yağlanmasına 500tl fiyat çektiler fiyat algım olmadığından bilmiyorum ama yüksek ihtimal ypatıracağım önceki sahibi 2.1lt yakarken ben 3.3 altı göremedim belki zincirin etkisi vardır bilmiyorum
  15. T

Kask Önerisi

bugün cb250r aldım mavi renk buna uyumlu şuanlık aşırı pahalı olmayan kask arıyorum arkadaşımdan ödünç aldığım ls2 rapid modelide hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum param çıkışsaydı agv k1s vardı aklımda ama sizce ne almalıyım max 5k bütçede
  16. T

İlk Motorumu Alacağım nelere dikkat etmeliyim

İkinci el 2200kmde cb250r alacağım 2024 model sıfır ayarında alırken nelere dikkat etmeliyim il dışından alacağım yalovadan feribotla gitmeyi düşünüyorum sonrasında binerek geleceğim tavsiyeleriniz varmı
  17. T

Honda Cb250R vs Duke 250

merhabalar honda cb250r almaya karar vermiştim ancak fiyatlardan dolayı vazgeçmek üzereyim piyasası mı böyle yoksa fiyatlar şişirme mi? 240Kya 2000 km altı bir tane bulamadım düşük km sıfır ayarında olsun istiyorum ilk sahibiymiş gibi takılmak için ancak bulamıyorum bütçeme göre sizce sıfır 2025...
  18. T

Duke 250 Vs Cb250R

ikisinide sıfır ayarında ikinci el alacağım cbnin piyasası bir tık daha yüksek geldi ilk motorum olacak siz hangisini tercih ederiniz veya aralarındaki farklar neler 1750953854 niye onaylanmıyor post

Yeni mesajlar