MotoMax %40 İndirim

siteyi tanımıyorum eldiven bakarken gördüm indirimi belki işinize yarayan birşey olur

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu firma geçen sefer böyle indirime girdiğinde satın aldığım neredeyse hiç bir şey gelmedi. Geleninde numarası olmadı, gönderemediklerine ve numarası olmayana para iadesi yapıp indirim kodu tanımladılar. Alacak hiçbir şey yoktu tabii stokta. Ya nasip diye atın gelirse gelir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben geçen ay indirim zamanı değilken yazlık eldiven siparişi vermiştim, elime uymadı bir büyük bedenini gönderin deyip değiştirttim bir sorun yaşamadım.
ama indirim zamanları yoğunluktan sorun yaşayan çok oluyor.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Her üründe değil bilgnize sazan gibi atlamayın sakın. :)

Motosikleti
Motorsuz
Geçenki büyük indirimde mont ve eldiven aldım memnun kaldım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
geçen ayki fiyatlarını yazıp indirim demişler çoğu üründe onun dışındakiler de ellerinde kalan satmayan mallar

Motosikleti
Yok
14 e sayılan ürün 8 e satiliyor millete zarar ettirdikten sonra yaptıkları işe bak daha 1 ay olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen ayki fiyatlarını yazıp indirim demişler çoğu üründe onun dışındakiler de ellerinde kalan satmayan mallar
Scorpion 1400 var kötü bir kask değil 14 iken 8 e düşmüş

Mağazadan gidip alınınca da oluyor muymuş ?
Dün telefon ettim. Beden konusunda kararsız olduğumu söyledim. kargo ve iadelerle uğraşmak istemedim. Mağazaya gelip inceleyebilirmişiz. saat 20:00 kadar açıklarmış. Ürünleri dener öyle alırım diyordum.
Gittim ürünleri bulamadım. indirimli GARRAJ ürünlerini reyonlardan toplayıp depoya göndermişler.
Çalışanlar benzer ürünler gösterirlerse kalıbı kısmen kestirebiliyorsunuz. 3 ürün alacaktım deneyemediğim için vazgeçtim.

Motosikleti
Yok
Dün telefon ettim. Beden konusunda kararsız olduğumu söyledim. kargo ve iadelerle uğraşmak istemedim. Mağazaya gelip inceleyebilirmişiz. saat 20:00 kadar açıklarmış. Ürünleri dener öyle alırım diyordum.
Gittim ürünleri bulamadım. indirimli GARRAJ ürünlerini reyonlardan toplayıp depoya göndermişler.
Çalışanlar benzer ürünler gösterirlerse kalıbı kısmen kestirebiliyorsunuz. 3 ürün alacaktım deneyemediğim için vazgeçtim.
Peki sağolun dediğiniz gibi pek de ürün kalmamış zaten . Ancak belki istediğine denk gelen olabilir baksın isteyenler.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Peki sağolun dediğiniz gibi pek de ürün kalmamış zaten . Ancak belki istediğine denk gelen olabilir baksın isteyenler.
Site biraz avellik yapmış geçen indirimde shimanın eldivenleri 2500 tl idi şimdi bir tane eldiveni var o da kadın eldiveni yapacağın kampanyanın kime ne faydası var yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar