Kış Geliyor Eldiven Önerirmisiniz

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Hee konu açılmışken bende arıyorum bütçem 3 4k civarı. Sağlam birşey olsun günde bir saat otobanda gidip geliyorum

Motosikleti
Yamaha XSR700
Scoyco mc82'yi de inceleyin. Ben geçen kış çok memnun kalmıştım.

bende tucano urbano'nun link bıraktığım modeli var, çok memnunum. en sert soğukta bile iyi iş görüyor.

daha uygun fiyatlı olsun dersen, scoyco markasına bakabilirsin. ekipman incelemesi yapan yabancı siteler güzel yorumlar yapıyor. yazlığını kullanıyorum ve memnunum.

eldivenin eline iyi oturması, içinde rahat etmen çok önemli. bu yaz hasanpaşa'da dolaşmadık dükkan, denemedik marka bırakmadım. elimin tarak kısmını sıkmayacak, parmak uçları boş kalmayacak bir model zor buldum. denemeden almayın derim. önceden kullandığım markalar bile olmadı da, şansıma denediklerimin en ucuzu elime en iyi uydu.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
bende tucano urbano'nun link bıraktığım modeli var, çok memnunum. en sert soğukta bile iyi iş görüyor.

daha uygun fiyatlı olsun dersen, scoyco markasına bakabilirsin. ekipman incelemesi yapan yabancı siteler güzel yorumlar yapıyor. yazlığını kullanıyorum ve memnunum.

eldivenin eline iyi oturması, içinde rahat etmen çok önemli. bu yaz hasanpaşa'da dolaşmadık dükkan, denemedik marka bırakmadım. elimin tarak kısmını sıkmayacak, parmak uçları boş kalmayacak bir model zor buldum. denemeden almayın derim. önceden kullandığım markalar bile olmadı da, şansıma denediklerimin en ucuzu elime en iyi uydu.
Hocam peki nereden aldınız ? Olmadı bende oraya gidip deneyim. Güzel gözüküyor. Birde hasan paşa tavsiye ettğiniz yer varmı eldiven bakabileceğim.

Üstünden birkaç yıl geçti, hangisinden aldığımı unuttum.
Hasanpaşa'daki mağazaların hepsini de dolaş bence, şurası ufak bir dükkana benziyor çeşit var mı acaba dediğin yerden ummadığın kalitede ürün çıkıyor; burası çok gösterişli fiyatları yüksektir dediğin yerden ummadığın bir indirim yapıyorlar.

Kışlık eldiven için kısa bunun bilek kısmı, oradan soğuk hava girer içeri. Aynı markanın farklı modelini kullanıyorum birkaç yıldır ve memnunum.

bende vexo drystar h2o alacağım guzelmi aldinizmi veya alanlar varsa tecrübelerini aktarirsa guzel olur yagmurda ve sogukta kullanacağım
Daha almadim ama baska modelde gormedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kışlık eldiven için kısa bunun bilek kısmı, oradan soğuk hava girer içeri. Aynı markanın farklı modelini kullanıyorum birkaç yıldır ve memnunum.
Benim elime vuran hava cok usutuyor onun disinda sorunum yok ciplak elden iyidir

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim elime vuran hava cok usutuyor onun disinda sorunum yok ciplak elden iyidir
Ele vuran havanın tek çaresi elcik koruma. elciklerin önüne rüzgar koruma olunca çok farkediyor. xmax ile kalın kışlık eldivenle bile işe giderken yarım saati geçince parmak uçlarım donuyor gibi hissediyordum, elcik rüzgar koruması olan vstrom aldım şimdi kışlık eldivene bile ihtiyaç duymadım, mevsimlik eldivenle bile rahatım.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ben de bir adet Vexo Carbon H2O aldım, kış mevsiminde test edip göreceğiz diyeceğim ama İzmir-Aydın-Muğla-Denizli civarında işimi görecektir diye düşünüyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bende aldimda bedeni yanlis almjsim iade edecegim
Ben de L aldım biraz ufak geldi bir de astarını hiç sevmedim giyip çıkarması çok zor. İade talebi açtım ve dün yolladım. Bugün Vecton'un yeni çıkardığı kışlık eldivenini aldım 2 bin liraya, gelsin bakalım nasıl bişey göreceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar