Honda Cb250R vs Duke 250

merhabalar honda cb250r almaya karar vermiştim ancak fiyatlardan dolayı vazgeçmek üzereyim piyasası mı böyle yoksa fiyatlar şişirme mi? 240Kya 2000 km altı bir tane bulamadım düşük km sıfır ayarında olsun istiyorum ilk sahibiymiş gibi takılmak için ancak bulamıyorum bütçeme göre sizce sıfır 2025 duke alıp geçmeli miyim yoksa cb250r için beklemeli veya beklentimi düşürmeli miyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
250 cc tek silindir gudik bir motor için bence bu kadar kendinizi üzmeyin, bulduğunuzu alın. Zaten 3-5000 km sonra "bu motor neden gitmiyor?" deyip daha yüksek cc'yi hedefleyeceksiniz.

250 cc tek silindir gudik bir motor için bence bu kadar kendinizi üzmeyin, bulduğunuzu alın. Zaten 3-5000 km sonra "bu motor neden gitmiyor?" deyip daha yüksek cc'yi hedefleyeceksiniz.
ilk motorum olacak tecrübe kazanana kadar bana sorun açmayacak sürmekten keyif alacağım bir motor almak istiyorum o yüzden sizlere tekrar sormak istedim hangisini almalıyım diye

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motorunuzu alırken Honda için daha fazla ödeyeceğiniz rakamı motorunuzu satarken geri alacaksınız zaten gibime geliyor.

KTM'de ise bu al-10 bin km kullan-sat işinden maddi kaybınız daha fazla olur sanki.

Bir de tabii ki bu işler nasip kısmet işi ama Honda daha kolay satılır diye düşünüyorum.

Kolay gelsin size.

Motorunuzu alırken Honda için daha fazla ödeyeceğiniz rakamı motorunuzu satarken geri alacaksınız zaten gibime geliyor.

KTM'de ise bu al-10 bin km kullan-sat işinden maddi kaybınız daha fazla olur sanki.

Bir de tabii ki bu işler nasip kısmet işi ama Honda daha kolay satılır diye düşünüyorum.

Kolay gelsin size.
sadece kolay satılır diye şuan kendimi zorlamama değer mi satış dışında

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
İkinci el satın alacağınızı belirttiğiniz için KTM almanızı öneririm. İçinde bulunduğu finansal sıkıntılar nedeniyle şu an ikinci eli düşük. Duke 250 aldıktan sonra siz motora iyice alışana ve tecrübe kazanana kadar, KTM finansal sıkıntılarını atlatmış olacaktır ve ikinci eli yükselişe geçecektir. Hem alırken hem de satarken kara geçme durumunda olacaksınız.

Son düzenleme:
İkinci el satın alacağınızı belirttiğiniz için KTM almanızı öneririm. İçinde bulunduğu finansal sıkıntılar nedeniyle şu an ikinci eli düşük. Duke 250 aldıktan sonra siz motora iyice alışana ve tecrübe kazanana kadar, KTM finansal sıkıntılarını atlatmış olacaktır ve ikinci eli yükselişe geçecektir. Hem alırken hem de satarken kara geçme durumunda olacaksınız.
Ktmyi alirsam sifir alicam 240a 2025 model veriyor bayi nakitte

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Dominar 250 aldım 23 binde ikinci el şuan 31 bin yaptım 10 ay oldu ilk motorum. Çok memnunum ve evet düğün olayları olmasa yapacağım ilk şey CC yükseltmek. :)

Dominar 250 aldım 23 binde ikinci el şuan 31 bin yaptım 10 ay oldu ilk motorum. Çok memnunum ve evet düğün olayları olmasa yapacağım ilk şey CC yükseltmek. :)
hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler baktım ancak görünüş vs olarak bana hitap etmiyorlardı aslında direkt japon baktım ama sonradan arkadaş duke aklıma soktu bu ikisi arasında kararsızım şuan

• Beğen
Tepkiler: AKS

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler baktım ancak görünüş vs olarak bana hitap etmiyorlardı aslında direkt japon baktım ama sonradan arkadaş duke aklıma soktu bu ikisi arasında kararsızım şuan
Tabi hocam ben sadece üstteki hocalarımın 250 bir yerden sonra yetmiyor ve o yer hemen geliyor cümlelerine ithafen tecrübemi paylaştım. Burada zevk ve bütçe konusu önemli tabii ki. Ben görünüş olarak CB 250R daha çok beğeniyorum şahsen onu alırdım. Direkt nakit verip sıfır alma düşünceniz varsa kesinlikle honda. Aksi halde ikinci el piyasada uyguna düşürdüğünüzü almanız daha mantıklı olabilir. Şu da bir gerçek Honda'yı ikinci el de çok daha hızlı satabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar