Arama sonuçlarınız

1. V

Uzun yol önerisi

Arkadaşlar merhaba, Önümüzdeki yaza inşallah yaklaşık 2500km yol yapma hedefim var. Bu yolculukta yanlız olacağım dominar 400 ile yapmayı planlıyorum yanıma almam gerekenler neler hangi malzemeleri almalıyım muhtemelen 2,3 gün gibi bir süre olucak konaklama ile birlikte henhangi önerisi olan...
  2. V

SUZUKİ V STROM250 VS DOMİNAR 400

Herkese iyi forumlar motor arayışı içerisindeyim aklımda dominar 400 var fakat hem japon olmasindan hemde 2. El fiyatlarinin birbirine yakın olmasından ve bu forumdaki bazı abilerim yüzünden v strom 250 aklıma girmeye başladı neyse çok uzattım dominar 400 kadar kaçar mı şehir içi uzun yol konfor...
  3. V

AGV K6S VS CABERG DRIFT EVO II CARBON

Arkadaşlar iyi günler dilerim, Başlıktaki kasklarin hangisinin daha iyi olduğunu nedenleri ile yazabilirmisiniz VS
  4. V

Dominar 400 top case şase çatlama

Arkadaşlar iyi forumlar, Bazı kişilerde topcasin ağırlığından dolayı şase çatlattığını duydum yaşayan varmı her topcase takan yaşıyormu 2. El dominar alırken şasenin çatlayip çatlamadığını kontrol etmeye gerek varmı ve topcase önerilerinizi alabilirmiyim?
  5. V

ZOMBİ İSTİLASİ BAŞLADI SİLAHINI SEÇ VE BARINAĞINI YAP

Sabah ani bir alarm ile uyanıyorsun, şehirde kırmızı alarma geçilip ohal ilan edilmiş. Televizyonu açtığında zombilerin şehire ve tüm dünya ya yayıldığını öğreniyorsun. Devlet sivil halka kendini korumaları için silah temin edecek bu yüzden toplanma kampına gidiyorsun ve sana silah seçme hakkı...
  6. V

3,4 aylık kuryelik tecrübesi ile d400 motora başlanırmı

3 veya 4 ay kuryelik yaptiktan sonra dominar 400 ile motora baslasam cok kacarmi dominar 250 ile 2. El piyasasi cok yakin o yuzden d400 daha iyi ama alsam hakim olabilirmiyim 400cc surmek icin 3,4 aylik kuryelik tecrubesi yetermi
  7. V

SR250 ALINIRMI

Selamlar, bu aralar motor arayış içerisindeyim şu an kafamdaki motor dominar 250 ama sr250 beni çok cezbediyo görüntü olarak nornalde racingciyim zaten ama rs200 sevmedigim icin dominari tercih ettim + tork ve hp daha fazla velasılkelam sr250 kullanan uzun yol yapmis veya sahibi olmus kullanan...
  8. V

Motosikletli Kurye Mesleki Yeterlilik Belgesi

Selamlar, esnaf kurye olmak için bu belgeden almak gerkiyormu (zorunlu mu ) kurye abiler beni aydınlatırsanız sevinirim
  9. V

RKS SPONTİNİ 110 ÇANTA İŞLETME MUHABBETİ

iyi forumlar; rks spontini 110 da ruhsatta çanta işli olarak geliyormuş bazı yerlerde herhangi bir şey yapmana gerek yok ruhsatta işli geliyor diyolar bazı yerlerde noterde onaylatman gerekiyor diyorlar işin aslını bilen bi abim beni aydınlatırsa detaylı bir şekilde ve sırayla çok sevinirim (...
  10. V

CABERG MARKA KALİTELİMİ

Caberg'in şu modeli baya hoşuma gitti https://gmotobg.com/index.php?route=product/product&product_id=13040 ama marka çok tanınan çok bilinen marka değil galiba kask güvenliği benim için çok önemli varsa kullanan eden yorum yaparsa sevinirim BİRDE AGV K6S Mİ BU MU K6S DAHA PAHALI
  11. V

RKS VRS 125 ALINIRMI

Abiler öcelikle selam kuryelik için ufak bi araştırma sonucu rks'nin scooterlarını buldum gerek fiyatı olsun gerek çanta işli olması olsun gerekte 0 faiz 12 taksit ile bana mantıklı geldi. Diceksiniz ki japon al kafan rahat olsun Honda dio alsam boyum 188 kilo 100 küçük gelir e napmam lazım...