- Konu Yazar
Abiler öcelikle selam kuryelik için ufak bi araştırma sonucu rks'nin scooterlarını buldum gerek fiyatı olsun gerek çanta işli olması olsun gerekte 0 faiz 12 taksit ile bana mantıklı geldi. Diceksiniz ki japon al kafan rahat olsun Honda dio alsam boyum 188 kilo 100 küçük gelir e napmam lazım pcx almam lazım pcx de 200.000 tl çanta işlet plaka çıkar zart zurt 250.000 tl bulur ben o paraya 2. el r25 alırım. o yüzden rks markası f7p olarak buluyorum ilk araştırdığım model spontini 110 kullanıcıların 10/9 u sıkıntısız motor demiş kuryelik yapanlarda varmış 30-40k km devirenler var
ama birazdaha araştırdığımda vrs 125 i buldum fakat bu modelin kullanıcı yorumları çok az sebebide yeni çıkıyor olması diye tahmin ediyorum youtube da reklam dışı neredeyse adam akıllı anlatan yok varsa kullanan veya kullanan tanıdığı olan bi artı eksileri yazarsa çok memnun kalırım
Spontiniyi kesin alırım sıkıntısız cep dostu fakat teknolojisiz
vrs 125 kararsızım yeni model kullanıcı yorumu az sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ama adamlar ne varsa donatmış baba
ama birazdaha araştırdığımda vrs 125 i buldum fakat bu modelin kullanıcı yorumları çok az sebebide yeni çıkıyor olması diye tahmin ediyorum youtube da reklam dışı neredeyse adam akıllı anlatan yok varsa kullanan veya kullanan tanıdığı olan bi artı eksileri yazarsa çok memnun kalırım
Spontiniyi kesin alırım sıkıntısız cep dostu fakat teknolojisiz
vrs 125 kararsızım yeni model kullanıcı yorumu az sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ama adamlar ne varsa donatmış baba