SR250 ALINIRMI

Selamlar, bu aralar motor arayış içerisindeyim şu an kafamdaki motor dominar 250 ama sr250 beni çok cezbediyo görüntü olarak nornalde racingciyim zaten ama rs200 sevmedigim icin dominari tercih ettim + tork ve hp daha fazla velasılkelam sr250 kullanan uzun yol yapmis veya sahibi olmus kullanan, kullanan tanidigi olanlar yorum yaparaa sevinirim cf motonun sıkıntılı marka oldugunu biliyorum ama bir şans verilirmi ( motoru kullanmamis ustune hic binmememis kisiler yorum yapmazsa sevinirim)

Alınır Kardeşim alınır..

Velakin buraya sorarsan kafan bulanır .. Misal bazen düşünürüm , en problemsiz motor.. yahu Şikayet sitesinde şikayet olmayan bir tane olsun.. yok yok.. Adam Vip mercedes almış.. 2 milyon vermiş , Servisinin önünde levye ile camları indiriyor.

Şimdi biri çıkar Titreşim var :)) der soğursun.. sorma al geç.

Motosikleti
Cb125f
sr250 sahibi bi arkadaşla konuşmuştum, yol tutuşunu hiç beğenmediğini söylemişti, virajlarda güven vermediğini hatta bazı yerlerde arka tekerinin kaydığı vs, tabi bu kullanıcı hatasıda olabilir, başka bilen abilerlede muhabbetini yapmışlığım var sadece yakışıklı motor diyorlar ötesine gitmediler hiç, evet görüntüsü güzel fiyatıda ucuz ama yedek parçaları hiçte ucuz değil, parçaları çok kaliteli olmasa bile yamahanın parçalarından daha pahalı. daha iyi bilen abiler de cevap verecektir elbet, ama cfmoto altına girilecek bir top değil bende ilk motor arayışına çıktığımda düşündüm cf almayı ancak sorup soruşturunca çabuk soğudum, sen gönlüne güzel geleni al sen bineceksin nihayetinde

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sr250 sahibi bi arkadaşla konuşmuştum, yol tutuşunu hiç beğenmediğini söylemişti, virajlarda güven vermediğini hatta bazı yerlerde arka tekerinin kaydığı vs, tabi bu kullanıcı hatasıda olabilir, başka bilen abilerlede muhabbetini yapmışlığım var sadece yakışıklı motor diyorlar ötesine gitmediler hiç, evet görüntüsü güzel fiyatıda ucuz ama yedek parçaları hiçte ucuz değil, parçaları çok kaliteli olmasa bile yamahanın parçalarından daha pahalı. daha iyi bilen abiler de cevap verecektir elbet, ama cfmoto altına girilecek bir top değil bende ilk motor arayışına çıktığımda düşündüm cf almayı ancak sorup soruşturunca çabuk soğudum, sen gönlüne güzel geleni al sen bineceksin nihayetinde
yol tutuşunda bi sorun yok kullanıcı problemi 120yi geçtikten sonra otobanda rüzgardan dolayı beni sallıyor onun dışında güvensizlik duymadım hiç

2 senedir sürüyorum günü birlik 300-400km yol vs yaptığım oldu gezmek ve performans sürüşü için kullandım 0 km aldım bu güne kadar bi problem yaşamadım yolda kalmadım alınır alınmasına da soru kaç paraya alındığı 180e değmez ama 120ye değer bence

benim en büyük problemim lastik ve titreşimdi lastikleri değiştirdim dişliyi değiştirdim şuan motordan memnunum ama titreşimin bi çözümü yok o yüzden de uzun yol işini rafa kaldırdım

yedek parçaları artık her motorun pahalı ama yamahadan pahalı falan denmesi komik ben merak ediyorum bu bilgi nereden geliyor ön fren üst merkez değişti kablolarıyla manetiyle vs 2500 tl falan tuttu her şeyiyle r25in hidrolik kutusunu sadece 3500e satıyorlar

Motosikleti
Cb125f
yol tutuşunda bi sorun yok kullanıcı problemi 120yi geçtikten sonra otobanda rüzgardan dolayı beni sallıyor onun dışında güvensizlik duymadım hiç

2 senedir sürüyorum günü birlik 300-400km yol vs yaptığım oldu gezmek ve performans sürüşü için kullandım 0 km aldım bu güne kadar bi problem yaşamadım yolda kalmadım alınır alınmasına da soru kaç paraya alındığı 180e değmez ama 120ye değer bence

benim en büyük problemim lastik ve titreşimdi lastikleri değiştirdim dişliyi değiştirdim şuan motordan memnunum ama titreşimin bi çözümü yok o yüzden de uzun yol işini rafa kaldırdım

yedek parçaları artık her motorun pahalı ama yamahadan pahalı falan denmesi komik ben merak ediyorum bu bilgi nereden geliyor ön fren üst merkez değişti kablolarıyla manetiyle vs 2500 tl falan tuttu her şeyiyle r25in hidrolik kutusunu sadece 3500e satıyorlar

dediklerin doğrudur abi zaten konuştuğum arkadaşın büyük ihtimalle lastiklerinde problem vardı kendisi tecrübesi olan bir sürücü

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

dediklerin doğrudur abi zaten konuştuğum arkadaşın büyük ihtimalle lastiklerinde problem vardı kendisi tecrübesi olan bir sürücü
6 senelik farın fotoğrafını atıyorsun bana farkında mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni kasa r25lerin farı da 20bin tl ha bunlar kıyas değil ikisinin de servis fiyatlarına bakmak lazım

Motosikleti
Cb125f
evet doğru yeni modelleri sağlı sollu ayrı satılıyor 7k tanesinden ama dediğiniz gibi servis fiyatları daha net bir rakam çıkartır

farketmez kaç sene eski veya yeni biz bu makinelere f/p oldugu icin acemilik motorlarımız oldugu icin biniyoruz sonucta düşüp kalktıgında alınacak parçalar boyle pahalı olmamalı ha madem oluyo o kalitede olsun parasını bari haketsin arkadaslar dikkatli olun

Benin arkadaşımda var biraz titriyor ama gayet güzel.
Bir de montaj hatası olmuş sürekli vites maneti çıkıyor elle tamir ediyoruz :D

Motosikleti
Forza 250
Problem istiyorsan D250,daha çok problem istiyorsan SR250 ikisinide dene tarafını seç 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam 150-170 bandıysa bütçem ikinci el D400 alırım.

Motosikleti
Jupiter 125
Fiyatının iyi olmasının nedeni bu tip markaların yedek parça ve servisten size faturayı sokmasıdır...

Motosikleti
Forza 250
arkadaşın dediği gibi sıfır d250-400 alsan kontağı çevirir çevirmez -30 40k zarar girersin otomatikman,keza cfde de öyle millet 170-180e aldığı sr’ı 120 liraya zor satmaya calısıyor

O fiyatta alternatif zor ama 3 ay kadar önce arkadaşın abisi sr250 aldı, arkadaş da duke 250 altı. Yanyana iki motoru da inceledim ve duke en az 2-3 gömlek daha üstündü sr'dan. Fiyat farkı seni zorlamaz ise rc 250 ya da duke 250 düşünebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar