ZOMBİ İSTİLASİ BAŞLADI SİLAHINI SEÇ VE BARINAĞINI YAP

Sabah ani bir alarm ile uyanıyorsun, şehirde kırmızı alarma geçilip ohal ilan edilmiş. Televizyonu açtığında zombilerin şehire ve tüm dünya ya yayıldığını öğreniyorsun. Devlet sivil halka kendini korumaları için silah temin edecek bu yüzden toplanma kampına gidiyorsun ve sana silah seçme hakkı sunuyorlar hamgi silahı seçeceksin? (Bütün silahlar var) Ve zombilerden kaçıcağın bir sığınak inşaa etmelisin nasıl bir sığınak inşaa edersin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ben mermi mühimmatın sınırlı olduğu için ve ateşli silahların arıza, tutukluk, bozulma vs. Gibi durumlar olmaması için artı olarak ses çıkarıp tüm zombileri üstüme çekmemek için yay + kılıç kullanırım diye düşünüyorum. Diyelim ki zombiler çok fazla gelmeye başladır ıslıklı oku takacan babuş atacan 300m ileri bütün zombiler oraya toplanacak he bide bir oku defalarca kullanırsın mermi gibi değil uzakta yay yakında kılıç kullanacan ben barığanımıda yüksek bir ağacın tepesine yaparım merdivenide açılır kapanır sistem zombiler tırmanamaz zaten sizin yorumlarınızıda bekliyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
198742192de5c23d9b5c43689d0813e0.jpg

Motosikleti
D400
tam da moto kafe bölümüne uygun bir başlık.

YA kizilmaskeye yada zagora yada Tibora haber veririm onlari bulmazsam, Tommiks veya Celikbileke de haber veririm,geliekn arkadaslarinida (RODIYI ve KONYAKCIYI) da getirirlerse cok iyi olur

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Büyük bir kalkanı tutup çekerler, Kılıç zamanla körelir. Yay güzel ama kullanmasını bilmek lazım. Sırıklı silahlar keskin silahlar arasında en iyi seçenek.

Senin dediğin gibi devletten alınan silahların etkili olması için gruplar halinde gezilmeli ve Silahları kullanmayı bilen kişiler kullanmalı.

Bunları geçersek bu forum sence bu konuyu konuşmak için uygun bir yer mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ben mermi mühimmatın sınırlı olduğu için ve ateşli silahların arıza, tutukluk, bozulma vs. Gibi durumlar olmaması için artı olarak ses çıkarıp tüm zombileri üstüme çekmemek için yay + kılıç kullanırım diye düşünüyorum. Diyelim ki zombiler çok fazla gelmeye başladır ıslıklı oku takacan babuş atacan 300m ileri bütün zombiler oraya toplanacak he bide bir oku defalarca kullanırsın mermi gibi değil uzakta yay yakında kılıç kullanacan ben barığanımıda yüksek bir ağacın tepesine yaparım merdivenide açılır kapanır sistem zombiler tırmanamaz zaten sizin yorumlarınızıda bekliyorum
Dediğim gibi sopa daha etkili ancak kamp bıçağı şart, okları etraftan toplayacak vaktin olmayabilir. Kılıç etkili kullanmak için ustalık isteyen, kolay körelen ve bakımı zor bir silah. Bir bedene fazla saplandı mı çıkartması uğraştırır, ıslık oku yayı kullanmanın en etkili yolu olabilir.

Sağlam, tek elle kullanılabilecek bir sopa ve kalın deri ile sağlamlaştırılmış motorcu kıyafeti ısırmalara karşı güzel iş yapar. Uzun bir sopanın ucuna bantladığınız mutfak bıçağından da mızrak olur, kısaca dar alanlarda etrafta bulabileceğiniz doğaçlama silahlar çok daha kullanışlı.

Ortaçağ demir zırharını ve çift elli uzun kılıçları unutun, enerji israfı ve hareket ederken çok ses yapıyorlar. İlla savuracak keskin bir şey lazımsa balta olur.

Ayrıca zombiler sayıları fazlaysa birbirlerini çiğneyerek her yere çıkarlar, yükseklik etkili ancak kalıcı bir çözüm değil, dar alanlarda sayılarını azaltmayı ve uzuvlarını hedef alarak hareket kapasiteleri kısıtlamayı dene, hareket edemeyecek duruma geldiklerinde işlerini bitir.

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ben silah milah seçmem
gider Rick ve Darly bulurum arkalarında saklanırım.
Isırılırsamda Rick ısırılan uzvumu keser nasıl olsa
İnşallah götümden ısırılmam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben çekiç ya da balta kullanırdım. Uzaktan ateş etmek benlik değil, tüm sinirimi, hıncımı yakın mesafeden çekiç ya da balta darbeleriyle çıkarırdım.

Ota moka para veriyor ve hayrını görmüyoruz, hafta sonu bir balta alayım da evde kenarda dursun.

Ben çekiç ya da balta kullanırdım. Uzaktan ateş etmek benlik değil, tüm sinirimi, hıncımı yakın mesafeden çekiç ya da balta darbeleriyle çıkarırdım.

Ota moka para veriyor ve hayrını görmüyoruz, hafta sonu bir balta alayım da evde kenarda dursun.
Balta mantıklı gibi geliyor fakat o kadar zombi kestikten sonra baltanın kabzası kandan dolayı aşırı kayganlaşır bemce az çok balta kullanan biri su bile dökülse kayganlaştığını bilir o yüzden savuramassın çekicinde öldürmekte çok zorlanacağını düşünüyorum ama stres konusuna deva olur 3 5 zombi ayikladinmi ne sinir kalir adamda ne stres

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Balta mantıklı gibi geliyor fakat o kadar zombi kestikten sonra baltanın kabzası kandan dolayı aşırı kayganlaşır bemce az çok balta kullanan biri su bile dökülse kayganlaştığını bilir o yüzden savuramassın çekicinde öldürmekte çok zorlanacağını düşünüyorum ama stres konusuna deva olur 3 5 zombi ayikladinmi ne sinir kalir adamda ne stres
Oğlum sen uyuşturucu mu kullanıyorsun? Senin kafan neden pırıl pırıl? Vay efendim "kabza kandan kayganlaşırmış", hayatında balta mı gördün kofik?

Ev savunması için yarı otomatik yivsiz tüfeğim var.
Silah kasamda temiz bir şekilde yatıyor. Düzenli bir şekilde bakımını yaparım.
Tek kurşun, kuş saçması, buckshot olmak üzere yeterli fişeğimde var.
Büyük şehirlerde zombi zaten dolu. Amacım evimin içinden uzak tutmak.
İlk fırsatta bulundurma ruhsatlı tabanca da alacağım.

Oğlum sen uyuşturucu mu kullanıyorsun? Senin kafan neden pırıl pırıl? Vay efendim "kabza kandan kayganlaşırmış", hayatında balta mı gördün kofik?
Dayı durduk yere niye celallenip beni uyuşturucu bağımlısı yaptın onu anlamadım sen eğer balta kabzasının kayganlaştığını bilmiyorsan eline balta almamışsındır

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu ne biçim başlık?
Başlıkta “başladı” diye yazınca içeriğini okumadan barınak inşa etmiş bulundum…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar