- Konu Yazar
(Video mizah amaçlıdır)
CF moto hiç kullanmadım. ATVcilerin videolarını izlediğim kadarıya parçaları polarisler, canamlar kadar pahalı olan ama işe yaramaz, dayanıksız bir markaymış.
(Video mizah amaçlıdır)
Garibanın garibana zulmü. Yüksek segment japon ve avrupalı kullanan kitlenin gelipte bu motorlarla ilgili yorum yaptığını gormedim. Sosyal medyada tvs veya bajaj alan herkes kendi aldığı mal çok kaliteli birseymis gibi bu cfmoto kullananlara sarıyor. Adam tvs raider almış nk250 konularına çin malı alınmaz yaaa filan yazıyor![]()
Bi de aynı paraya yüksek km düşük model r25 alan garibanlar yapıyorGaribanın garibana zulmü. Yüksek segment japon ve avrupalı kullanan kitlenin gelipte bu motorlarla ilgili yorum yaptığını gormedim. Sosyal medyada tvs veya bajaj alan herkes kendi aldığı mal çok kaliteli birseymis gibi bu cfmoto kullananlara sarıyor. Adam tvs raider almış nk250 konularına çin malı alınmaz yaaa filan yazıyor![]()
Cahilliktir derken. Bence tercih meselesi. Hintli motorlar çok çirkin görünüyor. Belki 1 2 kronikle fazladan ugrasirim diyip o cirkin aletlere binmek istemiyorlardir. Şahsen bütçem kisitli olsa rs200 yerine sr250, ns200 yerine nk250 filan tercih ederdim kendimde. Kaliteleri arasındada fark oldugunu dusunmuyorum o kadar fazla. Parca bulunabilirligi daha fazla sadece bajajin. Belki servisleri daha iyidir bilmiyorum.5 yıllık bir bajaj kullanıcısı olarak japon sürenlerin kendilerini üst görmesinden, kalan herşeyi çöp görmesinden sıkıldım.
Bajaj bir hondadır diyen zaten gerizekalıdır; ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Ancak cfmoto ile bajajı aynı noktaya koymak da cahilliktir. Daha dogrusu ülkedeki insanların durumunu bilmeden "ağbii capon değilse motora binilmez yaaa" tayfasıdır.
Cahilliktir derken. Bence tercih meselesi. Hintli motorlar çok çirkin görünüyor. Belki 1 2 kronikle fazladan ugrasirim diyip o cirkin aletlere binmek istemiyorlardir. Şahsen bütçem kisitli olsa rs200 yerine sr250, ns200 yerine nk250 filan tercih ederdim kendimde. Kaliteleri arasındada fark oldugunu dusunmuyorum o kadar fazla. Parca bulunabilirligi daha fazla sadece bajajin. Belki servisleri daha iyidir bilmiyorum.