Arama sonuçlarınız

1. R

Pert sonrasırayic bedel hk

Merhaba. RS 200 motorum vardı 85 bin yedek parca 40 bin de işcilik maliyeti 125 bin masrafı vardı ve perte cıktı. karsı tarafa %100 kusur verildi. Motorum 2025 model 4800 km üzrinde ekstra anlas winter grip 2 lastik telefon tutucu ve koruma takozu var bana 130k teklif ettiler kabul etmedim...
  2. R

RKS R250

Merhabalar. Bir onceki motorum bajaj rs 200. kaza sonrası perte ayrıldı ve karsı tarafa %100 kusur verildi. Şimdi üzerine bir miktar daha koyup(nakit değil kredi kartıyla olabilir) motosiklet almak istiyorum. Acıkcası RS 200 son donemlerde tork ve top speed olarak yetmiyordu gozum 450 srdaydı...
  3. R

Motosiklet pert süreci

Merhabalar, Gecen yine bu grupta paylastıgım bir kaza durumu vardı. Ben perte cıkacagını dusunmuyordum ama motosikletim perte cıktı. Karsı tarafa da %100 kusur verdiler. Motorum rs 200 2025 model garantisi 1 sene daha devam ediyor ve 4500 kmde. Şuan sıfırları 195 bin civarında. Soracagım...
  4. R

Kaza anı ve tahminler

Merhabalar. Öncelikle baslıgı yanlıs yere actıysam kusura bakmayın. İzmir Buca Eski mezarlıgın o taraflarda kaza yaptım. Aslında kaza denmez kadının biri yandan girdi bana. Görseller de ekleyecegim. Yol dumduz benim ve kendi seridimden gidiyordum kadın da sola girerken yandan girdi bana. Yavas...
  5. R

R25 SAĞA CEKME

Merhabalar. Bende rs 200 var arkadasımda da r25 var. Kendisi kullanmayı bilmiyor aylardır motor sadece aku bitmesin diye gunde 10 dk calıstırılıyor. Neyse bugun r25i calıstırmak istedik calıstırdık falan sorun yok fakat motora hafif gaz verince direkt saga dogru cekiyor kendisini. Acaba bizden...
  6. R

Kış Ekipman Önerisi

Merhabalar, İzmirde yasıyorum cok ciddi soguklar olmuyor ama motosiklet ustune yine de usuyorum :) Motosiklet pantolonum kaskım ve kıslık guzel bir montum var. Eldiven de malesef yazlık takıyorum suanlık idare ediyor. Ama genel anlamda boynum cok usuyor.Boyun fıtıgım vs oldugu icin de direkt...
  7. R

Motosiklet eldiven sorunu

Merhaba arkadaslar. Eldiven almak istiyorum. Cok fazla eldiven deneyim. Her yerden tam gelen eldiven serce ve bas parmagıma cok uzun geliyor. Bazen işaret parmagında da aynı durum oluyor ama cok fazla değil. Arkadaslarım da soyler zaten parmakların kucuk diye. Bu sorundan dolayı eldiven...
  8. R

Motosiklet pantolon onerisi

Merhabalar, Jean olarak max 7 bin tl butce ile alabilecegim pantolon onerisi alabilir miyim ? Tesekkurler
  9. R

Motosiklet Eldiveni Hakkında(Shima STR 2)

Merhabalar, Bugun Shima STR 2 adlı eldiveni aldım. Eldiven cok zor giyiliyor. Giyince sorun yok. Acılır dedi tamam dedim. Parmaklarım arasında cok az yarım santim kadar mesafe var arastırmalarıma gore bu da olması gerekiyormus. Sorun surda baslıyor. Ben bu eldiveni bugun ilk kez taktım ve...
  10. R

RS 200 lastik

Merhabalar. Bugün motosikletimle giderken asiri minik suda motorum sagli sollu yalpalamaya basladi. Lastik degistirmek istiyorum. Viraja girmeyi denedigimde de yine yolu tutmadi lastik minicik bir yatirma da dusuyordum. Bana suda kaymayacakyol tutusu iyi guvenebilecegim bir lastik onerir...
  11. R

Bajaj rs 200 Lastik Onerisi(4 mevsim)

Merhabalar. Bajaj rs 200 motorum var. Ilk zamanlarda alisma sureci vs derken zaten hizlanma frenleme donus gibi seyler korktugum icin yapamiyordum ama motora alistim artik ve yol tutusunun cop oldugunu anladim. Acikcasi yavas donuslerde bile cekiniyorum. Maksimum 8k civarina lastik onerinizi...
  12. R

Bajaj rs 200 telefon tutacagı sorunu

Merhabalar herkese iyi bayramlar, Iphone telefonum var titresimden dolayı kameraları bozuluyormus sanırım. Telefon tutacagı icin aparat vs de almam gerekiyormus. Siz tutacak olayını nasıl cozdunuz titresimi onleyen tutacak tavsiyeniz var mıdır ?
  13. R

Bajaj RS 200 benzin istasyonu önerisi

merhabalar. Gecen gun burada bajaj rs 200 icin shellden benzin alindiktan sonra bazi sorunlar yasandigini gösteren bir şey okudum. Benim sorum şu. Bajaj Rs 200 için en uygun benzin hangi istasyonda bulunur? Oktan konusu çok önemli mi desteginiz için şimdiden teşekkür ederim
  14. R

Yeni Motosiklet Alinca Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhabalar, 2 konu acmistim ikisinde de yanitlamistiniz tesekkurler. Ehliyeti yeni aldim ve bugun Bajaj Pulsar RS 200 siparis verdim. Buyuk ihtimalle pazartesi gibi elimde olur. Tecrubeli abilerim ve kardeslerimden nelere dikkat etmem gerektigi konusunda bilgi rica ediyorum. Motor surmeyle...
  15. R

Motosiklet sürücü giyim önemi hk

Merhabalar, Gecen aylarda kaskla ilgili konu actım cevapladınız tesekkur ederim. Ehliyetimi yeni aldım ve kendime bir de BAJAJ RS 200 adlı motoru aldım ve gelmesini bekliyorum. Bazı sağlık sorunları nedeniyle maddi olarak zorlanma yasadım ve suruc ekipmanlarının hepsini alamadım yavas yavas...
  16. R

Kask onerisi

Merhabalar, İlk kez motor alacagim motoru almadan oncelikle kask gibi seyleri almak istiyorum. Tecrubem de hic yok acikcasi. Arastirmalarima gore en kaliteli kabuklar karbon ve fiberler. 20-25 bin arasinda belirttigim kabuk sekillerinde kasklar onerir misiniz rica etsem.

Yeni mesajlar