Bajaj RS 200 benzin istasyonu önerisi

Motosikleti
Bajaj rs 200
merhabalar. Gecen gun burada bajaj rs 200 icin shellden benzin alindiktan sonra bazi sorunlar yasandigini gösteren bir şey okudum. Benim sorum şu. Bajaj Rs 200 için en uygun benzin hangi istasyonda bulunur? Oktan konusu çok önemli mi desteginiz için şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Gabar Petrol
GabarOil.jpg

merhabalar. Gecen gun burada bajaj rs 200 icin shellden benzin alindiktan sonra bazi sorunlar yasandigini gösteren bir şey okudum. Benim sorum şu. Bajaj Rs 200 için en uygun benzin hangi istasyonda bulunur? Oktan konusu çok önemli mi desteginiz için şimdiden teşekkür ederimnelde shell in benzinli iyidir ama olsa da olur olmasa da.bazen yakıtlarda tortu olabiliyor bu da ateşleme de teklemeye sebebiyet verebiliyor o kadar
Shell in benzini için iyi derler ama ben yerinde olsam çok kafaya takmam benzin işini. Ben gördüğüm herhangibi bir yerden alıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşama da genelde şöyle olabiliyor. Bazen depo nun dibinde tortu birikiyor yakıttan kaynaklı. Bu tortular enjeksiyona gittiği zaman motor çalışmasında tekleme yapabiliyor bu kadar.

Motosikleti
Bajaj rs 200
Shell in benzini için iyi derler ama ben yerinde olsam çok kafaya takmam benzin işini. Ben gördüğüm herhangibi bir yerden alıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşama da genelde şöyle olabiliyor. Bazen depo nun dibinde tortu birikiyor yakıttan kaynaklı. Bu tortular enjeksiyona gittiği zaman motor çalışmasında tekleme yapabiliyor bu kadar.
Ayni dusuncedeydim ama gecen gun biri yine bu forumda shellden benzin aldim motor ariza isigi yandi performans dustu vs yazmisti yorumlarda da shelli kotulemislerdi. Ondan dolayi sordum

Ayni dusuncedeydim ama gecen gun biri yine bu forumda shellden benzin aldim motor ariza isigi yandi performans dustu vs yazmisti yorumlarda da shelli kotulemislerdi. Ondan dolayi sordum
Burada herkes her şeyi kötüleyebiliyor.Sen kafana takma onları. O motorda ki arıza ışığı yakıttaki tortudan kaynaklıdır ve zamanla gider. Bunun aynısı Abimin corollasında da bazen oluyor. Servis aynı şeyi söyleyip geri gönderiyor. Motor arıza ışığı her zaman önemli şeylerden olmamayabilir. Zaten ışığın renginden birçok modelde ciddiyeti anlaşılabilir. Genelde sarılar ufak tefek sensör, kırmızılar ise ciddi arızaları gösterir. Mesela bende ki ns200 de motor ısınmadan gaza yükleneyim kesin oksijen sensör arızası verir.

Motosikleti
Bajaj rs 200
Burada herkes her şeyi kötüleyebiliyor.Sen kafana takma onları. O motorda ki arıza ışığı yakıttaki tortudan kaynaklıdır ve zamanla gider. Bunun aynısı Abimin corollasında da bazen oluyor. Servis aynı şeyi söyleyip geri gönderiyor. Motor arıza ışığı her zaman önemli şeylerden olmamayabilir. Zaten ışığın renginden birçok modelde ciddiyeti anlaşılabilir. Genelde sarılar ufak tefek sensör, kırmızılar ise ciddi arızaları gösterir. Mesela bende ki ns200 de motor ısınmadan gaza yükleneyim kesin oksijen sensör arızası verir.
Bilgi için teşekkür ederim

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Böyle bir durum olsa Bajaj tek tek garantisi bitmemiş motor tamir etmek yerine kullanıcılara şu istasyonun benzinini öneriyoruz tarzı bir şey söylerdi diye düşünüyorum.

Benzin benzindir farklı markalardan değiştire değiştire alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar