Kask onerisi

Motosikleti
Bajaj rs 200
Merhabalar,

İlk kez motor alacagim motoru almadan oncelikle kask gibi seyleri almak istiyorum. Tecrubem de hic yok acikcasi.
Arastirmalarima gore en kaliteli kabuklar karbon ve fiberler. 20-25 bin arasinda belirttigim kabuk sekillerinde kasklar onerir misiniz rica etsem.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhabalar,

İlk kez motor alacagim motoru almadan oncelikle kask gibi seyleri almak istiyorum. Tecrubem de hic yok acikcasi.
Arastirmalarima gore en kaliteli kabuklar karbon ve fiberler. 20-25 bin arasinda belirttigim kabuk sekillerinde kasklar onerir misiniz rica etsem.
Bütün ekipman bütçesini yalnızca kaska ayırmayın, diğerleri de önemli.
En pahalı kaskı alıp mesela botları almaz ya da dandiğinden alırsanız da olmaz.

Ben de tecrübesizdim ve kaskımı da birkaç ay önce aldım. Aynı senin bütçelerinde bakıyordum. Araştırmalarım sonucu HJC Rpha12 ve AGV K6S arasında kalmıştım. Gidip denedikten sonra Agv'de karar kıldım ve aldım. Sana da bu ikisini tavsiye edebilirim.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
İlk kez motosiklet alacak tamamen tecrübesiz biri sadece kaska 25 bin TL para ayırıyorsa, zaten bakacağı marka ve seriler bellidir. Çok kafanızı karıştıracak bir şey yok.

Motosikleti
Bajaj rs 200
Ben de tecrübesizdim ve kaskımı da birkaç ay önce aldım. Aynı senin bütçelerinde bakıyordum. Araştırmalarım sonucu HJC Rpha12 ve AGV K6S arasında kalmıştım. Gidip denedikten sonra Agv'de karar kıldım ve aldım. Sana da bu ikisini tavsiye edebilirim.
Bakacağım bunlara teşekkür ederim

Motosikleti
Bir de şu var,
ilk kaskınız olacaksa en pahalısını da alsanız rahatsız gelecek, premium kaskların değerini anlayamayacaksınız. En azından bütün sertifikaları, ece 22.06 falan tam olan ama orta karar bir kask alın, baktınız güzel, 4-5 yıl sonra zaten kaskın ömrü bitecek, o zaman para varsa en iyisinden kask alabilirsiniz daha konforlu gelir. En baştan en konforlu kask alırsanız sonrasında konforunuz artmış olmayacak hep konforsuzmuş gibi gelecek.

Motosikleti
Bajaj rs 200
Bir de şu var,
ilk kaskınız olacaksa en pahalısını da alsanız rahatsız gelecek, premium kaskların değerini anlayamayacaksınız. En azından bütün sertifikaları, ece 22.06 falan tam olan ama orta karar bir kask alın, baktınız güzel, 4-5 yıl sonra zaten kaskın ömrü bitecek, o zaman para varsa en iyisinden kask alabilirsiniz daha konforlu gelir. En baştan en konforlu kask alırsanız sonrasında konforunuz artmış olmayacak hep konforsuzmuş gibi gelecek.
Konfor onemli tabi ama kaza durumunda beni korumasini da istiyorum.

Motosikleti
yok:(
o zaman alacağın kask belli
anime-cartoon.gif

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
O fiyat bandında HJC Rpha 12 bakabilirsin, Rpha 71 bakabilirsin. Full carbon kabuk tabi ki daha üst kalitededir ancak şahsi tecrübem, Karbon & Aramid karışımlı kabukların full karbon kabuklara göre daha az ses almasıdır.

Motosikleti
işte, kaza durumunda koruması için ece 22.06 sertifikası olması yeterli.
Yani gibip en ucuz dandik kasklardan da almayın, orta karar bir şey alın, ilk kask diye premium almaya gerek yok demek istedim.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
LS2 Stream 2 kask kullanıyorum. Yanak pedleri deforme olduğundan yedek parçasını aradım, bulmadım. Distribütöründe de yok.
Uzun araştırmalarım sonunda 15k civarına Motomax'ten Scorpion EXO 1400 Evo II Air Mat Siyah carbon olmayan versiyonundan aldım.

Motosikleti
Bajaj rs 200
LS2 Stream 2 kask kullanıyorum. Yanak pedleri deforme olduğundan yedek parçasını aradım, bulmadım. Distribütöründe de yok.
Uzun araştırmalarım sonunda 15k civarına Motomax'ten Scorpion EXO 1400 Evo II Air Mat Siyah carbon olmayan versiyonundan aldım.
Yarin almaya gideceğim bakalim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işte, kaza durumunda koruması için ece 22.06 sertifikası olması yeterli.
Yani gibip en ucuz dandik kasklardan da almayın, orta karar bir şey alın, ilk kask diye premium almaya gerek yok demek istedim.
Scorpion exo 1400 evo 2 de karar kildim suanlik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar