Motosiklet eldiven sorunu

Motosikleti
Bajaj rs 200
Merhaba arkadaslar. Eldiven almak istiyorum. Cok fazla eldiven deneyim. Her yerden tam gelen eldiven serce ve bas parmagıma cok uzun geliyor. Bazen işaret parmagında da aynı durum oluyor ama cok fazla değil. Arkadaslarım da soyler zaten parmakların kucuk diye. Bu sorundan dolayı eldiven alamıyorum aldıgımı iade ediyorum. Ne yapabilirim bu durumda

baş parmak uzun kalması önemli değil, en fazla yanlışlıkla korna/sinyal yaparsın.

önemli olan işaret, orta ve yüzük parmağı; serçe parmak da çok önemli değil. bu üçü uygun boyda olsun, manete takılmasın ucu, yeter.

Motosikleti
(yok)
Kask dışında diğer ekipmanlarda çok bir sorun çıkmıyor beden konusunda, herhangi bir mağazada denenebilirsiniz gözünüze ve ihtiyacınıza hitap eden bir modeli. En önemli husus motorsikletinizi kullanırken bir zorluk çıkartmaması size bence

Motosikleti
Bajaj rs 200
Her marka ve model eldiveni mağazada deneye deneye sizin beden yapınıza en uygun eldiveni bulmaktan başka bir çözüm yok.
Pek mumkun durmuyor orta ve yuzuk parmagim 29 yasindaki birinin serce isaret ve bas parmagim 10 yasindaki cocugun parmagi gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar