RKS R250

Motosikleti
Bajaj rs 200
Merhabalar. Bir onceki motorum bajaj rs 200. kaza sonrası perte ayrıldı ve karsı tarafa %100 kusur verildi. Şimdi üzerine bir miktar daha koyup(nakit değil kredi kartıyla olabilir) motosiklet almak istiyorum. Acıkcası RS 200 son donemlerde tork ve top speed olarak yetmiyordu gozum 450 srdaydı. Ama duzgun bir 450 sr fiyatına bakınca 240 250den asagı yok. O yuzden r250 ilgimi ve dikkatimi cekti. dısardan iyi duruyor çift silindir ve izlediğim videolarda top speed 175 civarında. Bu motor hakkındaki yorumlarınız neler alınabilir mi ?

Motosikleti
Mondial Grumble
Parça bulma ve problemsizlik açısından şu zamana kadar gördüğüm kadarı ile bajaj daha iyi rks mağduru çok. İki motoru da kullanmadım yorum yapamayacağım bu konuda.

Motosikleti
Bajaj rs 200
Parça bulma ve problemsizlik açısından şu zamana kadar gördüğüm kadarı ile bajaj daha iyi rks mağduru çok. İki motoru da kullanmadım yorum yapamayacağım bu konuda.
bajaj parca konusunda cidden cok iyi. ayna kırdım sipariş verdim 2 gunee kapımdaydı. arkadas gidon kırdı sipariş verdi 3 gune teslim oldu. rksde bu konu kafa karıstırıyor acıkcası

Motosikleti
Voge 250RR
Gerçekten insanlara kendi motorumu önerirken çok utanıyorum ama ben voge 250 rr almanızı öneririm. r250den tek eksiği tek silindir olması diğer her konuda artısı var. Şehrinizde voge servisi var mı bir kontrol edin eğer varsa yeni çıkan model çok da güzel görünüyor gidip bakmanızı tavsiye ederim.

İki motoru kıyaslarsak aralarında ciddi bir ağırlık farkı var 250rr daha hafif kalıyor, ayrıca top speed önemsiyorsun ki bence bu yanlış ama yine de söyleyeyim gpste 155 falan diye biliyorum bu da aşağı yukarı vogela aynı (gpste 148). parça kalitesini çok anlamam ama r250 sürme şansım oldu ve pek beğenemedim açıkçası;

ayrıca rks alırsan parça konusunda ihtiyacın olursa net bir şekilde sıkıntı çekeceğini düşünüyüorum.

R250 Arkadaşımda vardı çok havalı büyük duruyor ama hiç kaliteli hissettirmiyor sr250'den de yavaş

Motosikleti
Bajaj rs 200
Gerçekten insanlara kendi motorumu önerirken çok utanıyorum ama ben voge 250 rr almanızı öneririm. r250den tek eksiği tek silindir olması diğer her konuda artısı var. Şehrinizde voge servisi var mı bir kontrol edin eğer varsa yeni çıkan model çok da güzel görünüyor gidip bakmanızı tavsiye ederim.

İki motoru kıyaslarsak aralarında ciddi bir ağırlık farkı var 250rr daha hafif kalıyor, ayrıca top speed önemsiyorsun ki bence bu yanlış ama yine de söyleyeyim gpste 155 falan diye biliyorum bu da aşağı yukarı vogela aynı (gpste 148). parça kalitesini çok anlamam ama r250 sürme şansım oldu ve pek beğenemedim açıkçası;

ayrıca rks alırsan parça konusunda ihtiyacın olursa net bir şekilde sıkıntı çekeceğini düşünüyüorum.
bakacagım voge 250 rra tesekkur ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R250 Arkadaşımda vardı çok havalı büyük duruyor ama hiç kaliteli hissettirmiyor sr250'den de yavaş
birkac video izledim 250 srdan hızlı dediler ama tekrar bakayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar