Arama sonuçlarınız

1. A

Yamaha r25 vs ktm 390 adventure

Tek amacım bolca keyif almak,satın alım arifesindeyim. Sizce hangi tercih daha iyi olur ?
  2. A

Biraz içimizi dökelim

Merhabalar beni aranızda az çok tanıyanlar vardır yaklaşık öyleli böyleli foruma vakit ayırmaya çalışan bir kardeşinizim Bu gün biraz içimi dökmek istiyorum Ergenliğe ilk girdiğim zamanlar 14 yaşında bir kızı sevdim yaklaşık 4 yıl beraber olduk Karşılıklı bir şekilde bugüne kadar geldik...
  3. A

Kel oluyorum galiba,yardım

Saçım dökülüyor ve 17 yaşındayım ama ciddi bir dökülme. Varmı bunun ilacı kremi merhemi bişey ?
  4. A

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Elektirikli motosiklet çok ağır hantal ve kısa menzilli olucak gibi oda yok e ne olacak ?
  5. A

35 kw yapablirimiyiz

https://www.motorcorner.com/35kw-kit-voor-yamaha-mt07en-mt07-moto-cage-met-tuv-certificaat-05-rm04-k35.html bu şekilde bir sürü kit var ruhsata nasıl işletilir
  6. A

Gemici olmak

Biliyorsunuz belki bu yıl 12.sınıf olucam Aklımda ilk başta yazılım vardı,ama şuanda Deniz ulaştırma ve işletme dikkatimi çekiyor. Gemi hayatı falan,bazıları öve öve bitirmiyor,bazıları beddua ediyor şu kardeşinize bi akıl verebilirmisiniz ? Tanıdığı olan veya yapan biri ?
  7. A

Topcase uçurmak ?

Topcase'lerde hız limiti varmış ve bu limiti aşınca,kopabiliyormuş.Doğrumu ? Veya yaşayanınız varmı yüksek hızda ?
  8. A

Düşük cc bagger ?

Fjr 1300 tarzı heybetli ama düşük cc bagger varmı önereceğiz ? Biraz saçma bi soru olabilir af buyurun.
  9. A

Tel jant mı döküm jant mı

Siz değerli forum üyelerine bir sorum var tel jant mı standart döküm yada kalıp jantmı ve neden ?
  10. A

Biraz ayrılık

Merhabalar bu forumun yeni sayılır üyelerindenim illaham sohbet ettiğim insanlar olmuştur ama uzun süredir yoktum bir kaza geçirdim anlatayım dedim d100 karayolunda seyir ederken Bi tırı sollama ya kalktım gayet normal bir şekilde ama turcı uyuyormuş bildiğin Bi anda üstüme geldi gaza bassam...
  11. A

Harley ler neden bu kadar ağır

135 cı sandık motora baktımda harleyin sitesinde 87 kg olduğu söyleniyor boru şahse kullanılıyor o kadar da ağır görünmüyor peki bu glide lar 350 kg falan bunlar neden bu kadar ağır zaten bu motorların yavaş kalma sebebi ağırlık değilmi bu motorlar neden bu kadar ağır ? Veya ne kadar...
  12. A

Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

Ben hiç sürmedim ama eskisinin tipi hoşuma gider bazen aklımı çelerdi ama şimdi çok çirkin olmuş peki sizin bu gs hakkında fikriniz varmı veya süreniniz ?
  13. A

Sürerken zevkten 4 köşe oldunuz motosikletler ?

Ben bu gün yeni tanıştığım bi arkadaşım hadi sende bir tur at demesiyle şöyle sokağın orada 2,3 kilometre kadar 600 rr sürme fırsatım oldu inanılmaz kaslı bi yapı inanılmaz bir güç gazı yarım konumuna kadar belki açmışımdır ama ağzımda bir okadar açık kalmıştır belki mt125 gibi bir motordan...
  14. A

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Bu videodaki arkadaş 1000 cc ile başladığını ve herkese önerdiğini belirtiyor bazı videolarında da bunu destekliyor Konu ile ilgili düşünceler nedir ? Not:benim düşüncem ise zaten o kadar param yok 😅
  15. A

Isıtmalı içlik hurafesi deneyen varmı ¿

Bu ısıtmalı içlikleri kullanan varmı gerçekten işe yarıyormu. https://tr.aliexpress.com/item/1005007581913837.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!TRY!1516.83!779.80!!!!!%40!12000041382717322!ppc!!!
  16. A

Tcs gereklimi ?

Bu motosikletlerde olan çekiş kontrol tcs yi bilirsiniz bazı mısırlı yollarda kaymayı motosikletin kafaya gelmesini falan önlüyor bu sistem peki ne kadar koruyor sadece şürücün müdahale edeceği basit şeylerimi yoksa önemli bir sistemmi yola dökülen yağ olur gizli buzlanma olur gerçekten bozuk...
  17. A

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Haftaya arkadaşımın düğünü var ben ve bir arkadaşım ığdır dan hakkariye 450 km yol gidicez ve bir macera alıp mt25 ile gitmek istiyoruz van üzerinden tendürek dağında hava -12 yi buluyormuş şimdi biz termal içlik (balaclava dahil 2 şer belki )normal ekipmanlar rüzgar içinde yağmurluk giyip o...
  18. A

Bütün mt ailesinin yeni yılı kutlu olsun

Umarım yeni yılınız bol sürüşlü öncelikle kazasız belasız hayallerinize hedeflerinize yaklaştığınız bir yıl olur foruma çok kısa zaman önce katılmama rağmen bana bir sürü şey kattı umarım herkes nasiplenir yeni yılar saygıdeğer abilerim/ablalarım
  19. A

En zevkli motosiklet tipi nedir sizce ?

Öncelikle merhabalar abilerim/ablalarım sizce en zevkli motosiklet tipi nedir yüksek bir touring mi yoksa yere daha yakın bir racing mi veya rüzgarın daha sert estiği bir naked mı kısacası zevki en dorukta hangi motosiklet de hissettiniz?