Yamaha r25 vs ktm 390 adventure

Tek amacım bolca keyif almak,satın alım arifesindeyim.
Sizce hangi tercih daha iyi olur ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ikisi de birbirinden çok farklı tarzlarda motorlar.
Şile taraflarında asfalt virajlo yollarda viraj yapayım eğleneyim diyorsan R25,
Trakya taraflarına sürüp her gezide başka bir köyde köfteci keşfedip köfte yerim diyorsan KTM 390 Adventure.

Motosikleti
Triumph Trident 660
ikisi de birbirinden çok farklı tarzlarda motorlar.
Şile taraflarında asfalt virajlo yollarda viraj yapayım eğleneyim diyorsan R25,
Trakya taraflarına sürüp her gezide başka bir köyde köfteci keşfedip köfte yerim diyorsan KTM 390 Adventure.
İkisinide yapayım ve aynı para vereyim diyorsak trident 660 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kmt 390 Adventure de Şile'de gayet iş yapacak sertlikte bir motor. en azından Duke 390'nın ben bir kaç kalbur üstü motoru parçaladığını gözlerimle gördüm. Burada Sizin beklentiniz önemli. Düzde yapıştırmaktan keyif alıyorsanız R25, alt devirleri dolu, virajlı dağ yollarında da sizi gülümsetecek bir motor arıyorsanız hele ki üzerine eşya vs koyacaksanız 390 Adventure derim.

Lakin alırken satmayı, 2. el ve değer kaybı gibi konulara takıksanız sizin için R25 daha iyi bir seçim olacaktır.

Bambaşka motor tarzları, bambaşka keyifler. İşin al sat kısmında değilsen benim fikrim Türkiye'nin hem trafik hemde yollarını baz alırsak kesinlikle Adventure derdim.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar, KTM'nin motorlarını ben çok sevemedim kardeşim. Benim tecrübe ettiğim kadarıyla gereksiz bir sertlik, ayar yapsan da tutmamazlık bir de hararetli çalışma gibi alışkanlıkları var KTM'nin.

Youtube'da arada Shorts'larda denk geliyorum; Yorumlarda hiçbir sebep yokken verdiği arızalar, 890 bloğundaki şaft arızaları, ekran arızaları, bobin ateşleme problemleri gibi gibi dünya kadar problemle artık dalga geçme seviyesine gelen paylaşımlar öne çıkıyor. Sana tavsiyem açıkçası sevmesem de bu iki seçenek arasında Yamaha'dan yana. Yalnız her halta çevrilmeye, polislerin üslüpsuzluklarına hazırla kendini.

İkinci el alacaksan R25 piyasası virajda patlayan ağır hasarlı motorlarla doludur, çünkü ekol motorlardan oldu ne yazık ki caddelerde. Başka markalarda bakmanı öneririm ki Triumph bunlarında başında gelir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Böyle bir soru soran kişiye ancak bu tavsiye edilebilir. Bir de şurayı okuması.
9667561193522.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar