Arama sonuçlarınız

1. b3ytu.dll

cbr 125de ilk defa boyle bisey yasadim trde ilk diye düşünüyorum

merhabalar motoruma katalizoru taktirmak icin arkadasla birlikte headeri söktük sonra header tam oturmadi yerine hafif kaçak kaldi headerde sonradan ciddiye almadim bu kaçağı katalizordeki tapayi açtım geziyodum bi anda motor istop etti sesi kesildi kesilmisken calistiraym dedim vitesi 2 ye...
  2. b3ytu.dll

cbr 125 benzin deposundan gelen ses

motorun deposundan diiiit diye ses geliyor normalde motoru calistirinca geliyodu bu ses sadece ama bu sira motor calisirkende gelmeye basladi surerken diiiit diye ses geliyor ve motorum zengin karisim yakiyor
  3. b3ytu.dll

bu ne sesi krank felan midir cbr 125den geliyor

videoyu bırakayım : https://streamable.com/fdyqbp ( zincirim baya bol ondan midir bilmiyorum ama boşta dururken cektim sanmıyorum siz daha iyi bilirsiniz
  4. b3ytu.dll

kazada %100 haklıyım karşı tarafın sigortasi yok

kazada %100 haklıyım karşı tarafın sigortasi yokmuş raporu alınca öğrendim motorum pert oldu ne yapmam gerekiyor şimdi
  5. b3ytu.dll

kazada kim haklı? sigorta kaç kusur verir bana?

video olarak istemiştiniz aldım kamera kaydını bi sorayim arkadan çarpan benim önümde 2 tane motosikletli var bunlar şerit çizgisine yakın gidiyorlar bi anda sola kırıp önüme kırıyor yayaların geçtiği yerden geçecekmiş öyle diyor bide izleyin bakalim https://streamable.com/tu0qkk
  6. b3ytu.dll

kazada % kac hakliyim

arkadaslar merhaba dun bi trafik kazasi gecirdim olayi anlataym cift seritli yol var 2 tanede scooterli var onumde biri sag seritte digeride ortalarda geziyorlardi cok yakinlardi sonra ben bu ortadakini sollayayim diye hizlandim hani şu yayalarin geçmesi icin bosluk koyuyolar ya ( bu yayalar...
  7. b3ytu.dll

cbr 125 katalizör iptali yaptim ara boru bulamıyorum

ben bu ara boruyu nasil bulucam hicbiyerde bulamadim borunun boyutunu vsde bilmiyorum katalizörü iptal ettirdim kaynakcıya kestirttik taktık fakat orjinal egzozu kısa kaldı ne uydurabilirim ara boru olarak ne önerirsiniz ne uyar bu cbr 125'e
  8. b3ytu.dll

bu cglerin top speedi kac ya cgciler toplansin

tum cgciler motorunun uctugunu soyluyor benim anlamadigim bisiklet tekeriyle 140 150 basiyo diyolar hic inandirici gelmiyor hayatimda cgde hic surmedim top speedi kac ya bu motorlarin
  9. b3ytu.dll

kazadan sonra deponun icine gocmesi

2 3 ay once kaza yaptim motorun deposu icine goctu hickimse yapmiyor nasil duzeltebilirim bu depoyu hangi kaportaciya gitsem ilgilenmiyor depoyu sokup icinden odunla felan vursam duzelir mi https://hizliresim.com/sui9j1e resimde bu sekilde
  10. b3ytu.dll

yağsız motosiklet kullanmak cbr 125

arkadaşlar merhaba kazadan sonra yağına motorun hiç bakmadım aklıma geldi dün baktim motorda 1 gram yağ yoktu yağ cubuğu yağ oluyodu fakat anlamadım bugünde yağ aldım motora koydum galiba 1 2 haftadir motoru yağsız sürüyorum bilmiyorum yağını değişirken altdan vidasini açtım 1 damla bile yağ...
  11. b3ytu.dll

egzoz delik olursa eğer motorun hızını etkiler mi veya benzin tüketimini

merhaba cbr125im var egzozuna delik açmıştım ehliyetim yoktu o zamanlar top speed deneyememistim sonra bi kaza yaptım egzozum yarıldı bagımsız egzozsuz gibi sürüyorum motoru egzozunada az cok hava mı oluyor gidiyor ama genellikle o parcalanan yerden cikiyor ses felan top speedle ilgisi varmi...
  12. b3ytu.dll

cbr 125 sinyaller çalışmıyor neden?

arkadaşlar merhaba, kac gündür bu sorunu çözemedim motorcuya götürdüm 6k ücret istedi benden elektrik tesisatinin değişmesi gerekiyor dedi fakat sinyal dışında tüm herşeyim çalışıyor herhangi bi sorun yok fakat bu sinyallerim yanmıyor geçenlere kaza yaptım ön taraf biraz pert oldu bi motorcuya...
  13. b3ytu.dll

ön dişlim kullanilir mi? çokmu eski?

arkadaslar merhaba 16-36 disli aldim fakat torku cok dustu motosikletimin 15 ön dişlimi takmak istiyorum fakat kullanilabilir haldemi onu bilmiyorum resim ekliyorum yardimci olur musunuz lutfen https://hizliresim.com/4v002up
  14. b3ytu.dll

motosikletimin enjeksiyonu tikanmis

ustama motoru goturdum enjeksiyonun degismesi lazim dedi 7,500 tl oda butcem yok 2 tane deligi kapaliymis oyle soyledi bana bunu duzeltmek icin ne yapabilirim cok pahali butcem yetmiyor benzin pompasindada sorun var dedi fakat ben oldugunu dusunmuyorum mesela ani gaz verdigimde motor tikaniyo...

Yeni mesajlar