bu cglerin top speedi kac ya cgciler toplansin

tum cgciler motorunun uctugunu soyluyor benim anlamadigim bisiklet tekeriyle 140 150 basiyo diyolar hic inandirici gelmiyor hayatimda cgde hic surmedim top speedi kac ya bu motorlarin

tum cgciler motorunun uctugunu soyluyor benim anlamadigim bisiklet tekeriyle 140 150 basiyo diyolar hic inandirici gelmiyor hayatimda cgde hic surmedim top speedi kac ya bu motorlarin
120 130 140 gibi hızlar görebilir tabi ama viraj , yolda ki taş ve frenleme de berbatlar.

Motosikleti
D400
CG hızını belirleyen belli tipleri vardır.

Orjinal tip
Cc yükseltilmiş tip
Yatay Tip

Yatay tip görsel örnek:

mqdefault.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ülkemizin güney illerinde hakikaten bu cg işi bir hastalık. Alaylı olup da çok yetenekli ustalar var, aklımızın almayacağı modifikasyonlarla 400'lük motordan hızlı giden cg yapıyorlar. Güvenli mi? değil ama oraların kültürü öyle. Hatta çevre illerin cg kullanıcıları ortak bir yerde buluşup kapışıyorlar, kim kazanıyorsa o motorun sahibi sürücüyle o motoru bu hale getiren ustanın alemlerdeki saygınlığı artıyor.

Ülkemizin güney illerinde hakikaten bu cg işi bir hastalık. Alaylı olup da çok yetenekli ustalar var, aklımızın almayacağı modifikasyonlarla 400'lük motordan hızlı giden cg yapıyorlar. Güvenli mi? değil ama oraların kültürü öyle. Hatta çevre illerin cg kullanıcıları ortak bir yerde buluşup kapışıyorlar, kim kazanıyorsa o motorun sahibi sürücüyle o motoru bu hale getiren ustanın alemlerdeki saygınlığı artıyor.
Aslında sistem güzelmiş, keşke daha güvenli şekilde yapılsa.

Motosikleti
Honda CB125F

Gain'de birkaç bölümlük belgeseli mevcut:
Beni Kendimden Koru

Motosikleti
Honda Forza
Top Speedini bilmem de kuş serisi otomobillerin insanlarda oluşturduğu tiksintiyi oluşturuyor bende. (35 senedir kuş serisi araca sahip olmamıza rağmen.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar