120 130 140 gibi hızlar görebilir tabi ama viraj , yolda ki taş ve frenleme de berbatlar.tum cgciler motorunun uctugunu soyluyor benim anlamadigim bisiklet tekeriyle 140 150 basiyo diyolar hic inandirici gelmiyor hayatimda cgde hic surmedim top speedi kac ya bu motorlarin
ASDXQĞWXDHIQWHIPĞXDHPĞQWHXDQWCG hızını belirleyen belli tipleri vardır.
Orjinal tip
Cc yükseltilmiş tip
Yatay Tip
Yatay tip görsel örnek:
![]()
Aslında sistem güzelmiş, keşke daha güvenli şekilde yapılsa.Ülkemizin güney illerinde hakikaten bu cg işi bir hastalık. Alaylı olup da çok yetenekli ustalar var, aklımızın almayacağı modifikasyonlarla 400'lük motordan hızlı giden cg yapıyorlar. Güvenli mi? değil ama oraların kültürü öyle. Hatta çevre illerin cg kullanıcıları ortak bir yerde buluşup kapışıyorlar, kim kazanıyorsa o motorun sahibi sürücüyle o motoru bu hale getiren ustanın alemlerdeki saygınlığı artıyor.
Ülkemizin güney illerinde hakikaten bu cg işi bir hastalık. Alaylı olup da çok yetenekli ustalar var, aklımızın almayacağı modifikasyonlarla 400'lük motordan hızlı giden cg yapıyorlar. Güvenli mi? değil ama oraların kültürü öyle. Hatta çevre illerin cg kullanıcıları ortak bir yerde buluşup kapışıyorlar, kim kazanıyorsa o motorun sahibi sürücüyle o motoru bu hale getiren ustanın alemlerdeki saygınlığı artıyor.
Videoyu sesi kapatarak izleyenler ortamı Pakistan sanabilir.
gözümü kapatarak kulaklıkla dinliyorum (kulaklığı takmadan)Videoyu sesi kapatarak izleyenler ortamı Pakistan sanabilir.