motosikletimin enjeksiyonu tikanmis

ustama motoru goturdum enjeksiyonun degismesi lazim dedi 7,500 tl oda butcem yok 2 tane deligi kapaliymis oyle soyledi bana bunu duzeltmek icin ne yapabilirim cok pahali butcem yetmiyor benzin pompasindada sorun var dedi fakat ben oldugunu dusunmuyorum mesela ani gaz verdigimde motor tikaniyo enjeksiyona benzin gitmedigindendir diyorum ucuz cozumu yokmu enjeksiyon temizleyici vs kullansam ise yarar mi dostlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Enjektör temizleyici kullansanız fayda olmaz mıymış?

Motosikleti
1190 ADV
Motosikletin markasını modelini yaşını kilometresini arıza belirtilerini yazarsan yarımdımcı olma şansımız artar. Ustan kim, niye öyle söyledi, doğru mu yalan mı ne bilelim biz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Prostat olabilir.

Çeşitli yöntemlerle enjeksiyon memesini temizliyorlar Youtube da bolca video mevcut ama bu tarz metodlar sonrası kalibrasyonu bozulabilir ve düzeltme imkanı artık kalmaz , ultrasonla temizlik yapan atelyeler var götür önce ölçüm yapsınlar basit ve sağlıklı bir metoddur..

cbr 125 ustaya bende cok guvenmedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

onu sordum goruldu atiyor adam hic umursamiyor ki beni o yuzden size sorayim dedim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hangi şehirdesiniz? Belki bulunduğunuz şehirden düzgün usta öneren çıkar diye sordum.

maliyeti nedir bilmiyorum ama alternatif bir çözüm olarak karbüratörlüye çevirebilirsin belki ?

Motosikleti
Ns200 15"
Enjektörü arızası olduğundan eminmi peki, belki tps sensörü bunu yaşatıyor olabilir.

Saanayi sitelerinde enjektör bakimlari yapan tamirciler var önce onlar baksinlar,tikaliysa acailabilir,hemen öyle 7500 TL ye enjektör alip takmak o een son cözüm ustan biliyordurda söylemez deyyuslar.

Enjektörü arızası olduğundan eminmi peki, belki tps sensörü bunu yaşatıyor olabilir.

benzin pompasında evet bi sorun olduğunun farkındaydım kaç gündür fakat ustaya götürdükden sonra motorun anası ağlamış ayıptır söylemesi eskiden böyle değldi rampadan geçiyorm motor gaz kesiyor kafayı yiyor ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Saanayi sitelerinde enjektör bakimlari yapan tamirciler var önce onlar baksinlar,tikaliysa acailabilir,hemen öyle 7500 TL ye enjektör alip takmak o een son cözüm ustan biliyordurda söylemez deyyuslar.

dükkan isimleri ne diye geçiyor hocam bi yarın bakayim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar