cbr 125 katalizör iptali yaptim ara boru bulamıyorum

ben bu ara boruyu nasil bulucam hicbiyerde bulamadim borunun boyutunu vsde bilmiyorum katalizörü iptal ettirdim kaynakcıya kestirttik taktık fakat orjinal egzozu kısa kaldı ne uydurabilirim ara boru olarak ne önerirsiniz ne uyar bu cbr 125'e

o egzozcu bozuntusuna söyle, yüzük gibi halkalar kesecek, birbirine ekleye ekleye gereken uzunluğa getirecek. tamam oldu bu boy dediği yerde adam gibi kaynak çekecek halkalara.

bunu akıl edemeyen gerzek ne diye "egzozcuyum ben" diye dolaşıyor ortalıkta?
H0ed7127378cc4a5ea4df912fec3d7487F.jpg_640x640q90.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eehh be birader yanlış yunluş işler için dünyanın en boktan ustasını bulmuşsun. Bir de Allah aşkına mik gibi 125 motorda kat iptali yaparak neyi hedefledin? 4 Silindir sesi mi çıkacak sandın? Çıkmayacak.

Eehh be birader yanlış yunluş işler için dünyanın en boktan ustasını bulmuşsun. Bir de Allah aşkına mik gibi 125 motorda kat iptali yaparak neyi hedefledin? 4 Silindir sesi mi çıkacak sandın? Çıkmayacak.
alakasi yok önyargılı olmayin katalizorun borusunun orda delik vardi sesi tok daha iyi cikiyordu kaza yapinca o delik yarildi katalizorun dibinden yarik olustu bende bidaha yasarim bu durumu diye katalizor iptali yaptirmak istedim orjinal sesinden daha tok bi ses duyarim en azindan dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o egzozcu bozuntusuna söyle, yüzük gibi halkalar kesecek, birbirine ekleye ekleye gereken uzunluğa getirecek. tamam oldu bu boy dediği yerde adam gibi kaynak çekecek halkalara.

bunu akıl edemeyen gerzek ne diye "egzozcuyum ben" diye dolaşıyor ortalıkta?
H0ed7127378cc4a5ea4df912fec3d7487F.jpg_640x640q90.jpg
5 yere sordum 3 u motora yapmiyoruz diyip geçiştirdi digeri 1,5k dedi cok istedi getir bakalim diyene goturucem yarin bakalim napacak

Resimden gördüğüm kadarı ile onu iyi bir egzozcu yapar ama uğraşmak istemiyorlar. Altı üstü araya otuz santim parça kaynatacak. Bizimde ustaların bu huyu var ufak gördükleri işi yapmıyorlar.

Geçen 20 X 20 cm ebatlarında saça abkant presle V formu verdireyim dedim kaç tane yere gittim yapmadı altı üstü üç tane vuruş yapacak. En sonunda birinin başına dikildim, baktı gitmiyorum, öfleye püfleye işimi yaptı. Bende küfür eder gibi fazla para verdim, beni saf hacı ağa zannetti otuz iki dişi dışarda gülüyor parayı görünce.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Katalizörü kesip alsan dışı yerinde kalsaydı olmuyor muydu ? Ayrıca katalizörü neden iptal ettin? Nasıl bir sıkıntı yaptı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar