0,05 beygir güc kazanacak.Eehh be birader yanlış yunluş işler için dünyanın en boktan ustasını bulmuşsun. Bir de Allah aşkına mik gibi 125 motorda kat iptali yaparak neyi hedefledin? 4 Silindir sesi mi çıkacak sandın? Çıkmayacak.
alakasi yok önyargılı olmayin katalizorun borusunun orda delik vardi sesi tok daha iyi cikiyordu kaza yapinca o delik yarildi katalizorun dibinden yarik olustu bende bidaha yasarim bu durumu diye katalizor iptali yaptirmak istedim orjinal sesinden daha tok bi ses duyarim en azindan dedimEehh be birader yanlış yunluş işler için dünyanın en boktan ustasını bulmuşsun. Bir de Allah aşkına mik gibi 125 motorda kat iptali yaparak neyi hedefledin? 4 Silindir sesi mi çıkacak sandın? Çıkmayacak.
5 yere sordum 3 u motora yapmiyoruz diyip geçiştirdi digeri 1,5k dedi cok istedi getir bakalim diyene goturucem yarin bakalim napacako egzozcu bozuntusuna söyle, yüzük gibi halkalar kesecek, birbirine ekleye ekleye gereken uzunluğa getirecek. tamam oldu bu boy dediği yerde adam gibi kaynak çekecek halkalara.
bunu akıl edemeyen gerzek ne diye "egzozcuyum ben" diye dolaşıyor ortalıkta?![]()
hadi kendini kandırdın bizi de mi kandıracanyarik olustu bende bidaha yasarim bu durumu diye katalizor iptali yaptirmak istedim
işim yok sana yalan soylicem kanka bekle kanitlayayim içiniz rahat etsinhadi kendini kandırdın bizi de mi kandıracan![]()
hadi kendini kandırdın bizi de mi kandıracan![]()
evladım ondan mı bahsediyorum ya motorun bi yerine bir şey olursa gider orijinaliyle değiştirirsin gidip çakma egzoz sistemi takasın gelmezişim yok sana yalan soylicem kanka bekle kanitlayayim içiniz rahat etsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: