Arama sonuçlarınız

1. T

İstanbul içi eğitmen

Merhaba ben istanbul içinde özel eğitim alacağım bi hoca arıyorum da genel olarak bikaç kişiye sordum fakat fiyat ve saat olarak tam emin olamadım. acaba eğitim aldığını ve önerebileceğiniz hocalar var mıdır? işe git gel için kullanıyorum fakat tam olarak hakim olmak için tecrübem:3000km daha
  2. T

Motorumun anahtarı kayboldu

Merhabalar Bajaj motorumun anahtarını tam evimin oralarda kaybettiğimi düşünüyorum, kendi çapımda kapalı bi kilitli alanım var. Ama şansıma motorumun çekildiği ve gidip aldığım dönemde anahtarımı kaybetmiştim ve anahtarımın üzerinde o an çıkarmadığım bi şekilde plakam da yazıyor :) Bu yüzden...
  3. T

Motorum bağlandı

Merhabalar motorum bugün 3 saat oldu sigorta sürem geçtiği için bağlandı ama elime belge vs almadım. E devlete baktığımda da ceza veya motorumun olduğu otopark bilgisi daha işlenmemiş. Duyduğuma göre de bazı yerler çekici için çok uçuk fiyatlar istiyormuş ben 2 gün içerisinde motorumu alacağım...
  4. T

Ön amortisör ayarı

Merhaba arkadaşlar hala motora alışmaya çalışan biri olarak 2 ayağım da yere tam bassın diye ön amortisörlerden motoru alçaltmam tavsiye edildi ve bugün yaptım. Eve dönerken pek bi farklılık hissetmedim sürüşte ama sanki biraz fazla alçaltılmış gibi. Bu bana bi sıkıntı çıkarır mı veya tehlikeli...
  5. T

Istanbulda sıkışık trafik tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, daha toplam 500km tecrübem var ve N250 sahibiyim. İlk motorum olmasıyla beraber daha hala çok acemi hissediyorum. Benim problemim maalesef ilk motorum olmasına rağmen 2 ayağımın da yere tam basmadığı bi motor aldım:) Sadece tek ayağım yere değiyor ve bu şekilde kullanıyorum...
  6. T

Fabrika çıkışlı lastikler ve köpük

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda lastiklerimi değiştireceğim ama yakın zamanda Bajaj N250 motorumun orj lastiklerinin havası sürekli düşüyordu. Geçen gün de önü tamamen inmişti bi oto lastikçide zar zor hava bastırmaya götürdüm. Daha sonra başka bi yerde lastiklerime köpük sıktırdım ve daha...
  7. T

Motorumdan sıcak hava geliyor

Merhabalar daha henüz rodajı bitmemiş Bajaj n250 motorumu bugün park ederken motorun ön kısmından, gidonun alt taraflarından böyle bi sıcaklık geldiğini fark ettim yüzüme doğru. Selenin altı da hafif sıcaktı ama ön kısmından ilk defa böyle bi sıcaklık hissettim. Normal midir acaba? Motoru park...
  8. T

İstanbul avrupa yakası pratik

Merhabalar, ben İstanbulda Bahçelievler tarafında oturuyorum ve asla pratik yapacak bir alan bulamıyorum. Acaba avrupa yakasında pratik yapılacak alanlar var mıdır?
  9. T

Motorun alt kısmında yağ

Merhabalar motorum henüz daha 1aylık ben de hala acemi biri olarak öğreniyorum. Motorun bu alt kısmında da 2 3 haftadır bu şekil yağ var. Sebebi nedir acaba daha rodajı bitmedi. Kokusuz sadece yağlı https://hizliresim.com/86wdnku
  10. T

Motor garajı tavsiyesi

Merhabalar, ben bize ait olan bu apartmanın yan kısmına motorum için ufak bi kömürlük veya demirlerden bi alan yapmak istiyorum çünkü hem semtim çok kötü hem de düzgün otopark bulamıyorum maalesef. Bir demirciyle konustum kapı ve saclardan ufak bi plan cekti fakat 40bin lira teklif aldım:)...
  11. T

0 motorum çalışmıyor

Merhabalar ben daha 1 hafta olmadı Bajaj n250 aldım ve ev adresime nakliye ile getirttim. Apartman içine koyarken da çok kısa mesafe getiren kişi sürdü hatta. Daha bugün benzin alıp motorumu ilk defa sürecekken marş almadığını fark ettim ve arıza ışıkları yanıyor. Motorun altına baktığımda...
  12. T

Sele traşlamak

Merhabalar motor selesini traşlatanlar varsa acaba anlaşılabilir derecede bir etki görüyorlar mı, aramızda yapanlar var mıdır? Yeni aldığım Bajaj N250 motorumun selesini traşlatmayı düşünüyorum da bu motora da etkili olur mu acaba ve önereceğiniz yerler varsa şimdiden çok teşekkürler.
  13. T

Yarın ilk motorumu alacağım

Merhabalar, tüm ekipmanlarımı almış bulunmaktayım ve yarın ilk motorumu umarım ki almış olacağım. Lakin boyum 157 civarı fakat sürekli rahat topuklu spor ayakkabılar veya botlar kullanan biri olarak aklımda Bajaj N250 var. 160-200binlik bir bütçem var onun dışında TVS Raider 125in de küçük...
  14. T

Motoru merdivenden çıkarmak için rampa

Merhabalar, maalesef kötü bir semtte oturuyorum ve ilk motorum olacağı için motoru aile apartmanında giriş katta kitlemek istiyorum. İlk giriş katında 4-5 merdiven var ve biraz yukarı doğru. Benim gibi yapmayı düşünen veya yapan arkadaşlar acaba çözüm olarak nasıl hallediyorlar merak ettim...
  15. T

Yeni başlayan biri için gidon hakimiyeti ve sabit gaz

Merhabalar, ben A2 ehliyet dersleri almaktayım ve kursta kullandığım motor Mondial z180 fakat gaz olayını tam anlamıyla sabit tutmayı beceremiyorum ve hep 1. viteste gitmem söylendi. Sabit tutmayı başarabildiğim zamanlar çok kolay gidonu hareket ettirip dönüşler alabiliyorum ama çok nadir...
  16. T

Kisa boy ve 250 veya 125cc motor onerisi

Merhabalar daha önceki yıllar için forumda bir çok konuya baktım fakat hem yeni model motorlar için hem de bütçemi max ekipmansız 170kya zorlayabileceğim için acaba neler önerebilirsiniz? Boyum 156 ve ilk motorum olucak fakat uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorum. Arada bi şehirler arası...

Yeni mesajlar