Motorum bağlandı

Merhabalar motorum bugün 3 saat oldu sigorta sürem geçtiği için bağlandı ama elime belge vs almadım. E devlete baktığımda da ceza veya motorumun olduğu otopark bilgisi daha işlenmemiş. Duyduğuma göre de bazı yerler çekici için çok uçuk fiyatlar istiyormuş ben 2 gün içerisinde motorumu alacağım ama verilen belgede çekici parası vs belirtiliyormuş bende yok verilmedi. Haliyle ne ödeyeceğimi bilmeden gidicem. Nasıl bir yol izlemem lazım benim? Kazasız belasız sürüşler herkese

Son düzenleme:

F54

türk polisinin eline sağlık 👏 potansiyel bir canavarı yakalamış
sigortasız şekilde gidip son model bi arabaya çarpmış kadar olmasada kabarık bir ceza çıkacaktır

Motosikleti
Ns200 15"
Sisteme hemen düşmüyor belli bir zaman sonra sisteme düşer cezayı ödeyip trafikten kağıt alıp aracın bulunduğu otoparka gidip otoparkçıya ücreti ödeyip çıkıyorsunuz, hatırladığım kadarıyla böyle.

türk polisinin eline sağlık 👏 potansiyel bir canavarı yakalamış
sigortasız şekilde gidip son model bi arabaya çarpmış kadar olmasada kabarık bir ceza çıkacaktır
Sms gelmediği için kendi hatamdan kaynaklı 5gün geciktirmiş bulundum bu süreçte de motorumu ilk kez bi sebeple çıkartmak zorunda kaldım maalesef. Yediğim cezayı ödeyeceğim zaten o problem değildi sadece bana bir şey verilmediği için çekici ücreti tarafından kandırılmamak istediğim için soru sormuştum yaşayanlar olduğu için:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sisteme hemen düşmüyor belli bir zaman sonra sisteme düşer cezayı ödeyip trafikten kağıt alıp aracın bulunduğu otoparka gidip otoparkçıya ücreti ödeyip çıkıyorsunuz, hatırladığım kadarıyla böyle.
Evet dediğiniz gibi öğrendim ben de fakat elle tutulur bi ceza kağıdı almadım o kağıtta da sanırsam çekici ücreti vs de ekstra belirtiliyormuş. Ama bende şimdi o bilgi hiç yok gittiğimde olurunun üstünde ödememek için ne yapabilirim diye sormuştum. kağıt olmaması sıkıntı olur mu diye

• Beğen
Tepkiler: F54
Sms gelmediği için kendi hatamdan kaynaklı 5gün geciktirmiş bulundum bu süreçte de motorumu ilk kez bi sebeple çıkartmak zorunda kaldım maalesef. Yediğim cezayı ödeyeceğim zaten o problem değildi sadece bana bir şey verilmediği için çekici ücreti tarafından kandırılmamak istediğim için soru sormuştum yaşayanlar olduğu için:)
sigortacını değiştir kardeş
bizimki 10 gün kala arıyor ne yapalım diyor

Motosikleti
Ns200 15"
Evet dediğiniz gibi öğrendim ben de fakat elle tutulur bi ceza kağıdı almadım o kağıtta da sanırsam çekici ücreti vs de ekstra belirtiliyormuş. Ama bende şimdi o bilgi hiç yok gittiğimde olurunun üstünde ödememek için ne yapabilirim diye sormuştum. kağıt olmaması sıkıntı olur mu diye
O kağıt trafik şubeden çıkıyor olabilir.

Motosikleti
PM-01
Arka planda polisle iş çeviren bir otoparka denk geldiysen 5-7 binden aşağı çıkaramazsın hiç bir şey de yapmazsın parayı öde ve çıkar inan polismiş, belediyeymiş, cimermiş hiç bir işe yaramıyor bu mafyalar karşısında. Sorsan yediemin tarifeleri var. Yersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar