- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, daha toplam 500km tecrübem var ve N250 sahibiyim. İlk motorum olmasıyla beraber daha hala çok acemi hissediyorum. Benim problemim maalesef ilk motorum olmasına rağmen 2 ayağımın da yere tam basmadığı bi motor aldım
Sadece tek ayağım yere değiyor ve bu şekilde kullanıyorum. Bu şekilde kolayca durup kalkış yapabiliyorum fakat İstanbul trafiği çok sıkışık olduğu için ve aralardan çok fazla girmeye cesaret edemediğim için çok yorucu oluyor. Acemiliğin verdiği korkuyla yoğun trafik olmayan yerlerde sürüyorum, kendi rotamı belirledim. Çıktığım zamanlar bu rotada 40-50km yapmaya çalışıyorum ama bu korku hala tam olarak geçmiyor maalesef. Artık işe motorumla gitmek istiyorum, Şirinevler-Mecidiyeköy arasında gidip gelmek için ama o yol ve arabalar hala bi tık endişelendiriyor beni. Aslında sokak aralarında sürmenin daha zor olduğunu fark ettim fakat yoğun trafik korkusu da farklı bir şey. Bunu aşmam için böyle bi trafiğe sürekli maruz kalmam mı gerekiyor acaba bu süreçte nasıl ilerlediniz acaba