Kisa boy ve 250 veya 125cc motor onerisi

Merhabalar daha önceki yıllar için forumda bir çok konuya baktım fakat hem yeni model motorlar için hem de bütçemi max ekipmansız 170kya zorlayabileceğim için acaba neler önerebilirsiniz? Boyum 156 ve ilk motorum olucak fakat uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorum.
Arada bi şehirler arası gezme planlarım var çok ileride olsa bile ve onun dışında ev-iş için kullanıcam. Yamaha xsr125 çok hoşuma gidiyor fakat 200k olduğu için çok aradayım yani kendimi zorlayıp belki alabilirim ama değer mi hiç bilmiyorum çünkü çok pahalı. Çevremde motordan anlayan insanlar da olmadığı için danışmak istedim. Servis ve parça kısmının beni zorlamayacağı neler önerirsiniz ve bunlara ek 0 bir motor almak istiyorum uzun yıllar kullanmak için. Teşekkürler

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İkinci el MSX 125 bakabilirsiniz, XSR 125 selesi biraz yüksek. MSX'in motoru ölümsüz tabir edilir; düzgün bir sahipten yetkili servis bakımlı temiz bir MSX parasının karşılığını verecektir. Sizin boyunuza çok güzel olur.

Son düzenleme:
Merhabalar daha önceki yıllar için forumda bir çok konuya baktım fakat hem yeni model motorlar için hem de bütçemi max ekipmansız 170kya zorlayabileceğim için acaba neler önerebilirsiniz? Boyum 156 ve ilk motorum olucak fakat uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorum.
Arada bi şehirler arası gezme planlarım var çok ileride olsa bile ve onun dışında ev-iş için kullanıcam. Yamaha xsr125 çok hoşuma gidiyor fakat 200k olduğu için çok aradayım yani kendimi zorlayıp belki alabilirim ama değer mi hiç bilmiyorum çünkü çok pahalı. Çevremde motordan anlayan insanlar da olmadığı için danışmak istedim. Servis ve parça kısmının beni zorlamayacağı neler önerirsiniz ve bunlara ek 0 bir motor almak istiyorum uzun yıllar kullanmak için. Teşekkürler

Bunlara ek olarak Mondial 180 z-one s sürüyorum kursumda ve zorlanmıyorum, XSR125 ile nasıl bir fark vardır bilmiyorum tabii ama söylemek istedim. cevaplarınız için de teşekkür ederim

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ehliyet yeterliliğinizi bilmiyorum ama 170.000 TL verip de fik fik fik gitmeyen 125'lik motor almayın. Çoğumuz bir 125'liği uzun yıllar kullanmamıştır, kuvvetle muhtemel 1 sene geçmeden daha üst hacim motorlara geçmek isteyeceksiniz.

Bunlara ek olarak Mondial 180 z-one s sürüyorum kursumda ve zorlanmıyorum, XSR125 ile nasıl bir fark vardır bilmiyorum tabii ama söylemek istedim. cevaplarınız için de teşekkür ederim

Boyum 1,82 XSR125 kullanırken bile ayaklarım tam ucu ucuna yetmiş gibi hissediyorum . monkey veya msx alabilirsiniz , benim çok param var diyosanız da cbr125r alabilirsiniz . Eski kız arkadaşıma verdiğimde rahatlıkla kullanabiliyordu (boyu 1,53)

Motosikleti
DUKE 250
galiba yukinin de msx e çok benzeyen bir motoru var,
kumar oynamayı seviyorum derseniz onu da inceleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar