Arama sonuçlarınız

1. motorine

100.000 km motosiklet almak

Herkese merhaba 2015 model 102000km de cbr 650f alınır mı. Sahibini tanıyorum 3 yıldır kullanıyor 65 binde aldı şuan 102 binde sürücüsü sakin kullanıcı 75 binde yatakları yeniledi başka herhangi bir sıkıntısı yok. Piyasaya göre hatta sarı sitedeki en ucuz ilandan bile daha ucuza alacağım. Sizce...
  2. motorine

Kask önerisi

Merhaba. Bir kaç yıldır aynı kaskı kullanıyorum bu da abimin eski kaskıydı (nexx xwst2) kasktan memnunum ama hem ömrünü doldurdu hem de bedeni bir tık büyük pek güven vermiyor artık. Sanırım değiştirmek için biraz geç kaldım. 15 bin tl bütçem var şuan düşük cc racing bir motosiklet...
  3. motorine

Dji action4 mikrofon sorununu nasıl çözdünüz/çözebilirim

Merhaba. Elimde dji action 4 kamera var bu ürün için mikrofon olayını en düşük maliyetle nasıl çözebilirim. Dji mic ler bütçemi fazlasıyla aşıyor. Ayrıca kask bağlantısı için almam gereken ürünler nelerdir mümkünse linkle yazarsanız çok mutlu olurum.
  4. motorine

İzmir - Van 1700 km Yardım.

Merhaba. 3 haziranda iki motor izmir van arası bir seyahat düzenlemek istiyoruz. Motorum cfmoto 250sr, daha önce hiç uzun yol yapmadım izmir dışına çıkmadım. Ortalama 3 gün içinde geze geze gitmeyi planlıyoruz. Dinlene dinlene gideceğimiz için çok yorulacağımı sanmıyorum motoruma hakimim evet...
  5. motorine

Motosikletim kendiliğinden fren tutuyor. YARDIM

Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Cfmoto 250sr motosikletim 10 bin kilometreye geldi. Ben bir süredir kullanmıyordum yağı vs hiç kontrol etmeden servise gittim. Ağır bakım için götürdüğüm servis yağı değiştireceği zaman içerisindeki yağın az olduğunu ve mekanik aksama zarar...
  6. motorine

Bridgestone battax motosiklet lastiği

Merhaba bir süredir motosikletime lastik bakıyorum ve çıkma bridgestone battax lastik buldum sıfır almaya bütçem yetmiyor ama modeli ilk defa duyduğum için akıl almak istedim. Motosikletime uygun bir lastik mi sizce?
  7. motorine

Bütçeme Uygun Lastik Önerisi

Merhabalar. Cf moto 250sr motosikletime lastik almak istiyorum üzerinde cst marka lastik var ve aşırı kalitesiz. Lastik konusunda çok bilgisizim 10 bin TL bütçem var. Lastik önerir misiniz. Mümkünse linkle birlikte atarsanız çok mutlu olurum. Sadece yaz aylarında değil kışın yağmurlu havalarda...
  8. motorine

Taksitle çin malı motosiklet almak.

Merhabalar. Uzun zamandır motosikletimi satmaya çalışıyordum sonunda satmayı başardım. Piyasaya bi göz gezdirince gerçekten elimdeki parayla alabileceğim motosiklet yoktu. Sarı sitede Cfmoto 250sr modelini gördüm vade farksıız 12 taksitle 169.000TL. Hesap yapınca peşin 80 verince kalan 89/12...
  9. motorine

Revit Quantum 2 AIR Mont

Merhabalar. Motorumu henüz satamadım. Yeni motora geçmeden önce en azından bir kaç ekipman alayım derken ilk olarak mont ile başlayayım dedim. Revit Quantum 2 AIR modelini buldum. Türkiyede 11 bin tl bandında iken almanyada yarı fiyatına satıldığını gördüm ve bir tanıdık vasıtası ile...
  10. motorine

NK250 2. EL ALINABİLECEK MAX KM NEDİR?

Öncelikle Merhabalar. Motosikletimi satıyorum, aklımda nk250 almak var. Bütçem aşağı yukarı 100 bin tl. İlanlara bakarken bütçeme uygun olan motosikletler genellikle 12-15 bin km arasında. Alacağım motosikleti planlarıma göre en az 2 yıl civarı kullanacağım. kendi motorumu 5 ayda 7 bin km...
  11. motorine

Plakam çalındı.

Merhaba. Bu sabah işe gitmek için motorun yanına gittiğimde plakanın yerinde olmadığını plakalığın kırılıp dağıtıldığını gördüm. Gece bırakırken plaka sağlam yerindeydi. Ne amaçla çalındı bilmiyorum motora zarar vermemişler. Şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hangi adımları izlemeliyim...
  12. motorine

RKS A250 ALINIR MI?

Merhaba yaz aylarında motosikletimi değiştirme planım var. Drift l de yaşadığım sorunlar sebebiyle artık binmeye korkuyorum yolda bırakacak diye. Ekonomik olarak biraz toparlayabilirsem kesinlikle değişim yapacağım. Kademe kademe yükseltmek istiyorum. Başlarda hedefim eski model mt25 almaktı ama...
  13. motorine

Ön Fren kullanmamak. Vites düşürürken gaz vermek.

Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak motosiklet kullanıyorum 250cc bir motorla başlayıp 125cc ye düştüm ekonomik sebeplerden dolayı. Son bir kaç haftadır kendimi geliştirmek için bir çok video izledim, İlk fırsatta eğitim de almaya çalışacağım. Trafikte analiz yapıyorum neyi doğru neyi...
  14. motorine

UCUZ F/P KASK KAMERASI TAVSİYESİ

Merhaba Daha önce başıma gelen olayı bilenler vardır belki, uzun uzun anlatmayayım. Tezcan motovlog'un başına gelen olayla bire bir aynı durumu yaşamıştım geçen yıl. Trafikte artık kayıt almak istiyorum ama öğrenci olduğum için fazla bütçem yok. Herhangi bir yerde paylaşmayacağım ama başıma...
  15. motorine

Ah başıma gelen benim.

Merhabalar. Yaklaşık 2 ay önce extreme max 200i den mondial drift l ye geçiş yaptım. Şehir içi cross sürmek pek kolay değildi boyum pek uzun değil (1.79) dönüşlerde falan zorlanıyordum naked almak istedim ve bütçeme uygun olan ve nispeten başıma iş açmayacak bir motor ararken öyle ya da böyle...
  16. motorine

Gaz verirken ıslık sesi

Herkese merhaba. Bugun xtreme max 200i satıp 2.el mondial drift l aldım. aldığım yer biraz uzaktı 80 km yol yaptım eve 15 km kala falan farkettim ki gaz verirken garip bir ses geliyor kısık ıslık sesi gibi yada uğultu gibi. bu normal mi, çünkü en başta hiç farketmedim belki başlarda da geliyordu...
  17. motorine

Vade farksız taksit ile motosiklet almak.

Merhaba bugun TVS APACHE RTR 200 ilanlarına bakarken kredi kartına Vade farksız taksit imkanı olan ilanlar gördüm. Ben daha önce hiç bir şeyi taksit ile almadığım için anlayamadım bayiyi aradığımda 40000 peşin 60000 taksitle ödeyeceksin dediler. Sormak istediğim şey şu; bu motoru bu şekilde...
  18. motorine

tvs raider 125 alınır mı?

Merhabalar. şuan ki motorum mondial extreme max200i bunu satıp cross olmayan bir motosiklet almak istiyorum boyum 1.78 olduğu için pek rahat edemedim ayrıca şehir içi çok zor oluyor hiç araziyle işim yok. araştırma yaparken hint malı olan tvs raider 125 e rastladım hoşuma gitti diyebilirim...
  19. motorine

Motosiklet Muhafaza Önerileri.

selamlar. izmir buca da yeni bir eve taşındım ve evin otoparkı yok, bina girişinde merdivenler var yani motosikletimi içeri sokmam da imkansız. bina çevresine baktım kapalı otoparkı olan sadece bir bina var o da izin vermez sanırım görüşeceğim. izin alamadığım taktirde sizce motosikletimi nasıl...
  20. motorine

Bütçeme uygun motosiklet tavsiyesi

Selamlar. Yaklaşık 6 ay önce husqwarna swartpilen 250 model motosikletimi sattım arabaya geçtim şimdi tekrar bir motor almak istiyorum fakat piyasanın halini görünce inanamadım. Türkiye pazarına çok fazla motosiklet girmiş çoğunu hiç görmedim bari almadan önce sizlere danışayım bir hata yapmış...