Revit Quantum 2 AIR Mont

Merhabalar. Motorumu henüz satamadım.
Yeni motora geçmeden önce en azından bir kaç ekipman alayım derken ilk olarak mont ile başlayayım dedim.
Revit Quantum 2 AIR modelini buldum.
Türkiyede 11 bin tl bandında iken almanyada yarı fiyatına satıldığını gördüm ve bir tanıdık vasıtası ile getirtmeyi düşünüyorum.
Merak ettiğim şey kalitesi nasıldır, İzmirde kışın giyilebilir mi?
Ayrıca bavulda gelecek olan ürünler iin gümrük ile ilgili bir sorun olur mu acaba?

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ürünün etiketini koparsın arkadışınız. Mont güzel bu arada ben almayı düşündüm. En son dainese energyca air tex aldım.

Sizin baktığınız model yazlık olması lazım. Yağmur hariç giyilebilir, altın içlik vs. giyinerek tabi ki.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Kullanıyorum...bahar ve yaz ayları için nefis mont. Kaliteli, estetik, havalandırması bol. Mutlaka orijinal Revit sırt koruması ile kullanın.

İzmir kışında belirli dönemlerde kullanabilirsiniz. Ancak rüzgar ve yağışta olmaz. Çok soğukta olmaz.

Bavulda kendi kullanımınız için getirdiğiniz ve faturası olan ürünlerde sorun çıkmaz. Gümrük çoğunlukla bakmaz bile (en azından Ankara'da öyle).

Bende yeni aldım , görünürlüğü harika , üstünüzde hava geçiren bir ceket var gibi , kalitesi güzel , yaşadığınız yere göre , belki 2 mevsim belki 3 mevsim kullanırsınız . Ben Manisa'dayım ondan içine kazakla veya termal giysilerle 4 mevsim kullanabilirim diye düşünüyorum . Su geçiriyor ve çok tatlı duruyor

Motosikleti
CB650R
Gümrük konusunda hiç bir şey olmuyor, 0 kutusunda etiketli Ls2 Vector Carbon kask ve full motosiklet donanım dji action 4 soktum. Hatta Almanya'dan Polonya oradan Türkiye şeklinde geçtim kimse bir şey demedi. Tax free almayı unutmayın :=) iyi alışverişler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar