RKS A250 ALINIR MI?

Merhaba yaz aylarında motosikletimi değiştirme planım var. Drift l de yaşadığım sorunlar sebebiyle artık binmeye korkuyorum yolda bırakacak diye. Ekonomik olarak biraz toparlayabilirsem kesinlikle değişim yapacağım. Kademe kademe yükseltmek istiyorum. Başlarda hedefim eski model mt25 almaktı ama abs'li modelleri fazla pahalı ve km'leri çok yüksek.
Normalde RKS markasına asla güvenmem kimseye tavsiye etmem inanılmaz önyargılıyım. Ama A250 modeli tasarım bakımından aşırı hoşuma gidiyor abs si falan da var fiyatı da aşırı pahalı değil gibi. Sizce RKS'ye güvenebilir miyim? kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırsa çok mutlu olurum.

Geçenlerde yolda gördüm, görüntü olarak mükemmel.Fakat sonuçta rks çin malı.Rks servislerin kalitesi yerlerde.Motor ne kadar iyi olursa olsun servis kötüyse hiçbir şeye yaramıyor.

Alınmaz. 2.ci soru gelmesin lütfen neden diye :) yakin gecmis, mesajlarima bakın.

Motosikleti
Honda CB125F
Motoru bilmem ama RKS servislerinin aşırı kötü olduğunu zamanında bizzat deneyimledim.
Bir miktar daha ucuz olan Bajaj NS 200 yada TVS RTR 200 almak bence daha mantıklı.
Hatta farklı bir tarz ama SYM NHT 200'de bakabilirsiniz.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Ben olsam başka markaların tasarımlarını hatta isimlerini bile "bire bir" kopyalayan bir markaya binmezdim. Hani benzetirsin falan eyvallah anlarım da aynısını yapmak ne la? Birde gidip 1000cc motoru 250'ye kopyalamışlar. Güldürmesinler.

RKS bu motoru bu sene satar, gelecek sene raflardan çeker büyük ihtimalle ve bir daha da satmaz. RKS'nin hiçbir modelinin devamlılığı yok gibi. Son kararınızı vermeden önce bir daha düşünün derim.

RKS' Gerçekten sorunlu bir marka. Bunu tekrar hatırlatmış oldunuz.
İçten içe bu başlığı açmamın nedeni aslında beni bu motordan vazgeçirtmenizdi sanırım.
Tasarımı sebebiyle param olsa bugun alacaktım. Hiç bir naked motorda bu kawasaki tasarımı kadar güzel tasarım görmedim.
Tekrardan teşekkürler. Bütçemi zorlayarak mt25 alacağım inşallah.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamlar 250'lik motora makineli tüfek gibi egzoz koymuşlar, yuhh

reo

Japonlara paranız yetmiyorsa hintli motor alın ama bu Çinlilerin tasarımına, rengine falan aldanmayın paranızı vermeyin arkadaşlar. 25 yılı aşkın zamandır Çinli motor satılıyor Ülkemizde ama bakın adamlar hiç ilerleme kaydetmedi: kopyala, tasarla, uydur, kağıt üzerinde öv öv millete sat ve 2 yıl sonra başka modele geç.
Otomotiv sektöründe devamlılık esastır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar