- Konu Yazar
Öncelikle Merhabalar. Motosikletimi satıyorum, aklımda nk250 almak var. Bütçem aşağı yukarı 100 bin tl.
İlanlara bakarken bütçeme uygun olan motosikletler genellikle 12-15 bin km arasında.
Alacağım motosikleti planlarıma göre en az 2 yıl civarı kullanacağım. kendi motorumu 5 ayda 7 bin km kullanmısım.
Sizce 15 binde aldığım bir nk 250 başıma çok iş açar mı.
Biliyorum nasıl kullanıldığı önemli, teker falan yapılmadıysa uzun süre idare eder diyeceksiniz. Ama tabi ki aldığımız motosikletin nasıl kullanıldığını bilmiyoruz.
Ben genellikle yüksek devirde kullanıyorum. (abartılacak seviyede değil)
2 Yıllık birikimimin hepsini bu motosiklete harcayacağım için fazla düşünüyorum sanırım.
Tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız sevinirim.
İlanlara bakarken bütçeme uygun olan motosikletler genellikle 12-15 bin km arasında.
Alacağım motosikleti planlarıma göre en az 2 yıl civarı kullanacağım. kendi motorumu 5 ayda 7 bin km kullanmısım.
Sizce 15 binde aldığım bir nk 250 başıma çok iş açar mı.
Biliyorum nasıl kullanıldığı önemli, teker falan yapılmadıysa uzun süre idare eder diyeceksiniz. Ama tabi ki aldığımız motosikletin nasıl kullanıldığını bilmiyoruz.
Ben genellikle yüksek devirde kullanıyorum. (abartılacak seviyede değil)
2 Yıllık birikimimin hepsini bu motosiklete harcayacağım için fazla düşünüyorum sanırım.
Tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız sevinirim.