Arama sonuçlarınız

1. Metehan48

Trident 660 - 3'lü çanta, quikshifter, connect..

Merhabalar. İlan linkini bırakıyorum. Tüm detaylar içerisinde mevcut. ----- Trident 660 Sarı Site -----
  2. Metehan48

Bursa Ekspertiz arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Triumph Rocket 3 GT sahibiydim, Trident 660 ile takasladım. Şimdi bu Trident 660 ilede BMW S1000XR takaslayacağım. Motosiklet Bursa'da. İnternet üzerinden araştırdığımda pek moto expertiz yapan yerler bulamadım. Bursa'da bildiğiniz kaliteli exper yapacak birisi var mıdır...
  3. Metehan48

Fren balataları Hk. Kazık mı yiyorum?

Merhaba arkadaşlar. Motorumun (Triumph Rocket 3 GT) özellikle ön balataları bitti bitecek. Korlas'tan fiyat aldım. Brembo marka arka balata 76 €, ön balatalar 190*2= 380 €, totalde 456 € fiyat aldım. %10'da iskonto yapacaklarmış. 410,4 € 15.350 TL gibi bir fiyat yapıyor. Sizce bu fiyatlar...
  4. Metehan48

Lastiklerimi değiştirmeli miyim?

Merhabalar, hayırlı cumalar. 2 yıl önce aldığım motorum ve üzerinde gelen stok lastikleri 20.000 km'dir kullanıyorum. İnternet üzerinde araştırma yapınca genel olarak bu işin üstadları lastik ömrü janta takıldıktan sonra 2 yıldır, 2 yıl sonra değişim yapmak gerekmektedir diyorlar. Şuanda...
  5. Metehan48

FC MOTO - Eldiven

Merhaba arkadaşlar. FC MOTO'dan linkteki ürünü satın almak istiyorum. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_TR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-GP-Pro-R2-Glove/SubProducts/Alpinestars-GP-Pro-R2-Glove-0005 Ürünü sepete eklediğimde 151,22 € fiyatı var. Sepete devam ettiğimde...
  6. Metehan48

22.06.2024 İstanbul'a geliyorum. / Alpinestars Eldiven

Merhaba arkadaşlar. Yarın Allah'ın izniyle sabah 6,5 - 7 gibi motora atlayıp yola çıkacağım Fethiye'den. Kısmetse de aynı gün içinde İstanbul'da olacağım. Önümüzdeki hafta sonuna kadar da kalacağım. Haftaiçi zamanı olan, tanışıp biraz sohbet kaynatmak isteyen yada sürüş yapmak isteyen olursa...
  7. Metehan48

BRN Motor Açık mı Kapalı mı?

Merhaba arkadaşlar. Ekipmanlarımı yenileyeceğim. Alpinestar set dizcem fakat istediğim iki model BRN Motor'da mevcut stokları. İnternetten biraz araştırdım, mağazayı Google yazınca kapalı gözüküyor. Sitesi açık, memnun olan var olmayan var. Çok sorun yaşayan var yaşamayan var aklım karıştı...
  8. Metehan48

2. El Ekipman Satışı İçin Öneri

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım ekipmanlar 2 yılını doldurmak üzere, kullanım olarak oldukça temiz kullandım. Sadece eldivenimde baş parmakta biraz açılma var. Buda herhangi bir kazadan vs. ötürü değil, kendi kendine açıldı. Tamirini yaptıracağım. Her neyse bu ekipmanları kullanırken 115 kilo...
  9. Metehan48

Çalıntı motoru üstümden nasıl düşürürüm? Hurdaya ayırmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Konu biraz uzun olabilir. Şimdi benim üzerime kayıtlı Mondial Zat 150 motorum var. 2018 yılında 10. ayda çalıntı ihbarı vermiştim. Sonrasında takip etmedim vs. fakat şimdi üzerimden düşürmek istiyorum. Noterle görüştüm, beni Trafik Şube'ye gönderdi. Orda plaka ve motoru zayi...
  10. Metehan48

Akü Şarj Cihazı ve Starter önerisi

Merhaba arkadaşlar. Motorumu geçen haftalarda çalıştırmaya çalıştığımda komple elektriği gitti. Geri açılmadı falan bir süre. Anahtar girişi olmadığı içinde sürüşe çıkacaktım tabiri caizse mal gibi kaldım, gidemedim. Neyse bu durumdan ve vites müşüründe de hafif bir yağ kaçağı vardı servise...
  11. Metehan48

Bacak ve Sırt Çantası Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım bacak çantası artık deforme olmaya başladı. Bende değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz, içerisi geniş bir bacak çantası var mı? 1 ad. Cüzdan, 2 ad. ruhsat, 5-6 top anahtar, motosiklet anahtarlarını ve bir kaç ıvır zıvırı daha rahat rahat içerisine...
  12. Metehan48

KNMASTER MI, CROWN MICRO MU?

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da sorduğum gibi, iki intercom arasında kaldım. İkisini de araştırdım, Crown Micro da pek şikayet göremedim, Knmaster da ise çok fazla sesin az geldiği yönünde şikayet gördüm. Tabi alıp sorun yaşamayanlarda var. Bu arada 4 adet satın alacağımız için, 4 kişilik...
  13. Metehan48

Depo Üstü Çanta Hk.

Arkadaşlar merhabalar. Talihsiz bir olay yaşadım, 200 km'lere yaklaşırken, tutacaktan telefon kılıfından fırladı, 6400 TL bir masraf açtı bana. Bu yüzden tutacak her ne kadar görevini yapmış olsa da, bazı önlemlerle kılıfından uçmasını engelleyebilecekte olsam, içimde bir şey oldu, bir daha...
  14. Metehan48

Zincir Yağı Hk.

Merhabalar. 2 hafta kadar önce CF Moto NK250 aldım. Daha önce hiç zincirli motor kullanmadım. Şuan 250km'den biraz fazla yol yaptım. İnternetten https://www.youtube.com/watch?v=uI2gS4xNOOc bu videoyu izledim. Videoya nazaran Putoline almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  15. Metehan48

Trafik Sigortası ve Kasko Hk.

Merhaba arkadaşlar. Yarın motorumun sigortası doluyor. Bende haliyle fiyat araştırmaya başladım. Karşıma trafik basamak kodu diye bir şey çıktı. Bunu nasıl öğrenebileceğimi bulamadım. Nereden bulabileceğimi bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim. Birde öğrenmek istediğim şuanda en iyi hizmet...
  16. Metehan48

Ruroc Atlas 4.0 (Kask) Hakkında (Yurtdışı)

Merhaba arkadaşlar. Bu ürünün Türkiye'de satışı bulunmamakta. Bende yurtdışından sipariş vermeyi düşünüyorum. Kask, yan aksesuarlar, shipping vs. hepsi toplamı 750-800 dolar arasında tutuyor. Ben bu ürünü sipariş versem gümrükten geçerken problem yaşar mıyım? Birde ürün gümrüğe geldiğinde...
  17. Metehan48

Aksiyon Kamerası Hk.

Merhaba arkadaşlar. Motorsikletim için ara ara çıktığımda motovlog tarzında videolar çekmeyi düşünüyorum veyahutta mesela Antalya İzmir arası sürüş yaptım bu kaydı komple yayınlamak istiyorum. Bunun içinde bir süredir aksiyon kamerası araştırmaktayım. GoPro 9-10-11, SJCam ve DJI Osmo genel...
  18. Metehan48

Ruroc Atlas 4.0 kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Aramızda Ruroc Atlas 4.0 kullanan var mı? Eğer varsa kullanıcı deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Shoei GT Air II kullanıyorum, bu kask ile kıyaslarsak + - leri nelerdir?
  19. Metehan48

İzmir Ekipman Satan Yerler

Merhaba arkadaşlar. Yarın Allah'ın izniyle İzmir'e kayınvalidemin yanına gideceğiz ailecek. Gitmişken de eşime motorsiklet için full ekipman alalım diyoruz. Eldiven, ayakkabı, ceket, pantalon, kask, intercom, kamera. Marka olarak Rev'it, Dainese ve Shoei motorsiklet ekipmanı satan bildiğiniz...
  20. Metehan48

NK400 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Kuzenime NK400 almayı düşünüyoruz 2. el olarak. Motor hakkında pek bir bilgimiz yok, videolar izledik, kronik sorunlarına baktık. 2017-18 modellerinde vitese geçmeme, geçse de gitmeme problemleri varmış. 19 ve sonrasında bu sorunlar var mı? Eğer yoksa bu motoru almayı...

Yeni mesajlar