İzmir Ekipman Satan Yerler

Motosikleti
S1000XR
Merhaba arkadaşlar.

Yarın Allah'ın izniyle İzmir'e kayınvalidemin yanına gideceğiz ailecek.

Gitmişken de eşime motorsiklet için full ekipman alalım diyoruz.

Eldiven, ayakkabı, ceket, pantalon, kask, intercom, kamera.

Marka olarak Rev'it, Dainese ve Shoei motorsiklet ekipmanı satan bildiğiniz ve önerebileceğiniz yerler var mı?

Son düzenleme:
Kahramanlar,Moto Göçmen,Mustafa Dinamit İzmir'de benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.Kendisi de motorcu olduğundan işi iyi bilir,dürüst adamdır.Bir şey alacağım zaman önce ona giderim,bilgi alırım,bir sürü şey aldım,hiç pişman olmadım.

Motosikleti
S1000XR
o tarafa gelmeden az evvel. tam fuarın arka taraflarına konuşlanmış oluyor.

bir tane magazayı bul orada satıs yapan, haritalardan bak. zaten hepsi aynı düzlemde.

Teşekkür ederim hocam, tam olarak yerini saptadım haritalardan, konumla giderim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

Kahramanlar,Moto Göçmen,Mustafa Dinamit İzmir'de benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.Kendisi de motorcu olduğundan işi iyi bilir,dürüst adamdır.Bir şey alacağım zaman önce ona giderim,bilgi alırım,bir sürü şey aldım,hiç pişman olmadım.

Teşekkür ederim hocam, ilk uğrayacağımız yer burası olacak. Gönlümüze göre buluruz inş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teşekkür ederim hocam, tam olarak yerini saptadım haritalardan, konumla giderim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

Teşekkür ederim hocam, ilk uğrayacağımız yer burası olacak. Gönlümüze göre buluruz inş.

motorcu göçmen e gidin..Ünal bey e Adımı söyleyin fiyatta da yardımcı olacaktır..

Levent motoru da ekleyelim :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben Burak21'den alışveriş yapmıştım, orayı da tavsiye ederim Kahramanlar'da. Bir sürü dükkan var o çevrede. Motosiklet açısından Kadıköy Eğitim Mah.'nin İzmir karşılığı oluyor gibi...

Motosikleti
S1000XR
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Kısmetse yarın gidip ismi geçen yerlerin hepsine uğrayacağız.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Kısmetse yarın gidip ismi geçen yerlerin hepsine uğrayacağız.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
D400
Durt mağazası var, internetteki fiyatlara bakıp bi ugrayabilirsiniz. aynı fiyatlar oluyor.

ben yazlık mont almıstım oradan cok uyguna.

Motosikleti
S1000XR
Durt mağazası var, internetteki fiyatlara bakıp bi ugrayabilirsiniz. aynı fiyatlar oluyor.

ben yazlık mont almıstım oradan cok uyguna.

Teşekkür ederim hocam, ekipmanları dizdik komple gezdik orda, kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar