north pasific canta kullanıyorum, sırta yerleşme şekli ve belden vs. kemerli olması sayesinde motosiklette hiçbir problem yaşatmıyor. zaten motosiklet için üretilmiş.
içinde de tüm herşeyini koyacak gözler ve sert dış kabuk var.
elimde hiç kullanılmamış ikinci canta var; ilgilenirsen yardımcı olurum.
Bütçem o kadar yüksek değil hocam. İnternetten baktım hoş güzel çanta emme duzlu. :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Decathlon'un 20l'lik ufak sırt çantasını taşıyorum. Fermuarları rüzgarda cart diye açılabildiği için de karabinayla çantanın askılığına kilitliyorum. Acayip manuel amele bir iş. Biraz daha kilo verirsem fcmoto'nun çantasını kullanabileceğim ama biraz sabit şekilli olduğundan şu an belimi ağrıtıyor.
https://www.decathlon.com.tr/p/sirt-cantasi-20-l-mor-nh100/_/R-p-301674?mc=8529024
Linkteki ürün mü? Böyle bir şey olabilir aslında, fermuarı da karabina tuttuğu sürece sıkıntı yok bence.
Aslında güzel 15 yıllık bir sırt çantam var ama çok büyük. Tatile gideceğimde 1 çift ayakkabı + kıyafetlerime kadar her şeyi alıyor. Emme sürekli motorda kullanılacak bir çanta değil malesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Vitesli motorun çilesi. Maxi scooterda gidon çantası sağlı sollu kilitsiz cepler ev gidon altındaki kilitli bölme fazlası ile idare ediyor. Sırta çanta takmak yerine artçı yok ise oraya kancalı lastik ile tutturulsa daha iyi olur bence. Sırt çantası motor sürerken rahatsız ediyor beni.
Beni rahatsız etmiyor ya, aksine çanta ile sürmeyi seviyorum. Artçı; eşim var ama sürekli değil, 10 sürüşümün 6sında falan gelebiliyor anca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Vitesli motorun çilesi. Maxi scooterda gidon çantası sağlı sollu kilitsiz cepler ev gidon altındaki kilitli bölme fazlası ile idare ediyor. Sırta çanta takmak yerine artçı yok ise oraya kancalı lastik ile tutturulsa daha iyi olur bence. Sırt çantası motor sürerken rahatsız ediyor beni.
Beni rahatsız etmiyor, aksine çanta ile sürmeyi seviyorum. Artçı; eşim var ama sürekli değil, 10 sürüşümün 6sında falan gelebiliyor anca.
Sırta video çekme istediğim zaman yanıma alacağım çantayı. Go Pro ve aksesuarlarını koyucam işte. Onun dışında iyi bir bacak çantası da bulabilirsem, diğer kendi eşyalarımı da ona doldurucam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
bacak çantası müthiş kullanışsız
depo üstü çanta öneririm onun yerine
arka için motomaxta carbon serisi soft arka çantalar var 1500 tl civarı tam size göre
Yıllardır omuz ve bacak çantası kullanıyorum (2'si 1 arada). Benim için olmazsa olmazlardan.
Motorum için daha önce depo üstü çanta bakındım ama pek tatminkar seviyede iyi bir şey bulamadım. Burada da konu açmıştım. Yan çantaları da orjinalleri oldukça pahalı, kit geliyor vs. hiç girmek istemiyorum o topa şuanlık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------
Ben motorumda kuyruk çantası kullanıyorum, memnunum. Size de tavsiye ederim. Kolaylıkla sele altından bağlanıyor, klipsleri de var. Bir yere park ettiğinizde klipslerinden ayırıp yanınızda el çantası olarak kullanabiliyorsunuz.
[url]https://i.hizliresim.com/iqtzfwd.JPG[/url]
Aslında kullanışlı güzel bir şeye benziyor ama benim için kullanışlı olur mu emin değilim. Eşimde artçı olarak biniyor.