Bursa Ekspertiz arıyorum.

Motosikleti
S1000XR
Merhaba arkadaşlar.
Triumph Rocket 3 GT sahibiydim, Trident 660 ile takasladım.
Şimdi bu Trident 660 ilede BMW S1000XR takaslayacağım.
Motosiklet Bursa'da. İnternet üzerinden araştırdığımda pek moto expertiz yapan yerler bulamadım.
Bursa'da bildiğiniz kaliteli exper yapacak birisi var mıdır? Raporda verirse tadından yenmez.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba arkadaşlar.
Triumph Rocket 3 GT sahibiydim, Trident 660 ile takasladım.
Şimdi bu Trident 660 ilede BMW S1000XR takaslayacağım.
Motosiklet Bursa'da. İnternet üzerinden araştırdığımda pek moto expertiz yapan yerler bulamadım.
Bursa'da bildiğiniz kaliteli exper yapacak birisi var mıdır? Raporda verirse tadından yenmez.
Hayırlı olsun.

Uzun zamandır forumda sesiniz çıkmıyordu merak etmiştim.

Motosikleti
S1000XR
Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
MOTOTECH var İbrahim Tumbaz usta. BMW de 25 yıl çalışıp emeklilikten sonra kendi mekanını açmış. Bursa daki çoğu BMW ci ona götürür.
Bey Moto var 23 Nisan Mh. de Ekrem Usta onlarda expertiz hizmeti veriyorlar.

Halil hoca nın selamı var dersen ikisi de ilgilenirler.

Motosikleti
K 1600 GTL
Rocket 3 ten sonra s1000xr çok fantastik olmuş. :) Hayırlı olsun şimdiden....

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Rocket 3 GT'den niye vazgeçtiniz ki?
S1000Xr da çok kötü kalmaz onun yanında ama o torka alışınca tuhaf gelmedi mi?
Şekil ve görüntü olarak Rocket 3 çok daha güzeldi tip olarak. S1000XR biraz daha sıradan kalıyor ama fotolarından gördüğüm kadarıyla o da eğlenceli bir sport touring, tam asfalt yollardan uzun yol yapmalık motor gibi. Artık yakın çevrede turlamaktan sıkıldı uzaklara gidesim var mı dediniz de tarz değiştirdiniz?

Motosikleti
S1000XR
MOTOTECH var İbrahim Tumbaz usta. BMW de 25 yıl çalışıp emeklilikten sonra kendi mekanını açmış. Bursa daki çoğu BMW ci ona götürür.
Bey Moto var 23 Nisan Mh. de Ekrem Usta onlarda expertiz hizmeti veriyorlar.

Halil hoca nın selamı var dersen ikisi de ilgilenirler.
Çok teşekkür hocam, yaklaşık 4 saat önce s1000xr sahibi oldum 😄
Rocket 3 ten sonra s1000xr çok fantastik olmuş. :) Hayırlı olsun şimdiden....
Çok teşekkür ederim hocam.
İbrahim Usta derim Balıkesirden motorumu ona yaptırdım
ÇOk teşekkür ederim hocam, hallettim.
Rocket 3 GT'den niye vazgeçtiniz ki?
S1000Xr da çok kötü kalmaz onun yanında ama o torka alışınca tuhaf gelmedi mi?
Şekil ve görüntü olarak Rocket 3 çok daha güzeldi tip olarak. S1000XR biraz daha sıradan kalıyor ama fotolarından gördüğüm kadarıyla o da eğlenceli bir sport touring, tam asfalt yollardan uzun yol yapmalık motor gibi. Artık yakın çevrede turlamaktan sıkıldı uzaklara gidesim var mı dediniz de tarz değiştiriyorsunuz?
Valla evet tork hissiyatında biraz boşluk yaşadım ama alışıyorsun, şahsen 4 saat oluyor geziyorum baya alıştım. 😄

Rocket'ten vazgeçmekten ziyade 3 yıldır biniyorum 24k km oldu, tadını aldım ve yere yakın bir motor. Farklı bir şeyler denemek, özellikle yüksek sürüş tatmak istediğim için sattım.

Rocketle de oldukça uzun mesafeler yol yaptım, çok rahat bir motor. Bakalım bunda da deneyim kazanıcaz, şuanlık buda oldukça rahat bir motor gibi sürerken yorulmadım, acayip kolay kontra veriliyor vs. 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar