Arama sonuçlarınız

1. A

Bayiye gidiyorum dikkat etmem gerekenler?

pazartesi günü ilk motorum ns 200 teslim almak için bayiiye gideceğim 0 Km alıyorum dikkat etmem gereken hususlar var mıdır ilk defa böyle bi işlem yapacağım bakmam gereken birşey var mı?
  2. A

İlk Motor Senet İkili Arasında Kalmalar....

3-4 aydır forumda konular açtım motorları kıyasladım parçaları sordum servisleri sordum onlar bunlar şunlar derken gün geldi şükür senetle motor alacağım 7000 TL nakitim var kredi tarzında şeylere bulaşmayacağım hiç bir bankayla çalışmadım bugüne kadar kredi vericeklerini sanmam konumuza...
  3. A

İstanbul İçi Ekipman Bayiisi

Motorumu almama çok kısa bi süre kaldı bu süre de ekipmanlarımı almak istiyorum bütçem hazır ilk motorum olacak İnternet üzerinden Mt-Ls2-Axxis-Bell gibi markaların kasklarına bakıyorum 500-1000 Civarı oynuyor fiyatları bu tarz kaskları satan İstanbul içinde bir bayii var mıdır acaba deneyip...
  4. A

Bu kadar kolay mı düşmek yaralanmak ölmek?

İyi geceler arkadaşlar az evvel başıma bir durum geldi gece vardiyasında çalışıyorum şu an sanayi sitesinin az ilerisinden yemek söyledim tam dükkanın önünde biraz ıslaklık var (klimanın akıttığı su yağ değil) paketi getiren arkadaş aradı karışık bir sanayi sitesi dükkanın önüne çıktım beni...
  5. A

Kredi çekeceğim KREDİ NOTU..

Selamun aleyküm arkadaşlar şu anda 1200 kredi puanım var bu güne kadar hiç bi banka ile çalışmadım hiç kara listeye de girmedim sadece turkcellden hattımın üstüne telefon aldım 12 ay taksit şeklinde onu ödediğim için bu şekilde puan oluşmuş günü gününe aksatmadan ödedim ve şu an 5 taksidi kaldı...
  6. A

Ninja 300 Vs Ktm Rc390

yaklaşık 3-4 aydır araştırma içerisindeyim sezonun gelmesini beklerken sürekli sordum araştırdım durdum elimde 20Bin tl nakitim var 2-3 binde ekipman bütçem var ilk motorum olacak son karar olarak sıfır 2020 model pulsar rs200 vardı ama hiç ısınamıyordum bende ikinci el ninja 300 ve Ktm rc390a...
  7. A

İlk Motor 20Bin Bütçe ve ABS

Merhaba arkadaşlar elimde 20Bin Tl nakit param var !!!SuperSport Tarzı!!! 0 ve 2. el piyasasını gözden geçiriyorum bir kaç aydır ABS kesinlikle istiyorum motor da çok önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum ilk başlar da 2. El R25 düşüncesi vardı da abs olmaması beni çok ters yönlere götürdü şu...
  8. A

Rs200 Arka Lastik Büyütme?

Arkadaşlar Rs200'ün arka lastiğini büyütme kalınlaştırma gibi bir şey yapılabilir mi yapılırsa makinaya sürüşe bir sakıncası olur mu ?
  9. A

7 Chopper/Cruiser arasında kaldım ilk motorum olacak

Arkadaşlar 15 bin TL bütçem var ekipman bütçem ayrı chopper/cruiser 6 motor var aklımda lakin seçim yapamıyorum Şehir içi kullanacağım max hızı 120 bile yeterli olacaktır Gidon yükseltmeye daha doğrusu customa uygun bi motor olsun istiyorum artı eksi yönleri ile bilgi verir misiniz aşşağıda ki...
  10. A

İlk motor Chopper önerisi yardım edin lütfen..

Selam arkadaşlar önümüzde ki ay 15Bin TL bütçem ile ilk motorumu alacağım Rs200 düşünüyordum bütçemden dolayı chopper fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim ama şöyle yüksek gidonlu sağlam egzozlu hoş bi chopper öneriniz var mıdır şehir içi kullanacağım max hızı önemli değil 120 bile işimi...
  11. A

İlk motor R25 Dikkat etmem gerekenler?

Selam arkadaşlar 1-2 Ay içerisinde Max 17Bin TL olmak üzere ikinci el R25 Alacağım ilk motorum olacak çevremde abim dediğim 8-9 yıldır motorlarla haşir neşir olan insanlar var onlarla gideceğim ama yine de sormak istedim dikkat etmem gereken herhangi birşey var mıdır alırken örneğin yıl km gibi...
  12. A

Apaçilik için Cbr250Vs Cfmoto250NK

Selam arkadaşlar iyi forumlar stunt yanlama teker tarzı hareketler de geliştirmek istiyorum kendimi kapalı alanlarda olmak şartı ile hangi motorla daha iyi tekere kalkabalirim yanlayabilirim (hız tutkum yok stunt yapmayı seviyorum şehir içi kullanım).
  13. A

Dominar UG 400 Vs CfMoto 400NK

Arkadaşlar başık belli CfMoto 400 Nk mı Dominar 400UG mu artı eksi yönleri ile yazar mısınız bu yaz sezonu başlamadan almayı düşünüyorum ikiside şu an 29-30Bin TL Arasında gidip geliyor kararsız kaldım.
  14. A

İlk Motor Hyosung 250

Arkadaşlar bu motor görüntü olarak 250CC arasında çok hoşuma gidiyor ama çok yaygın değil ve fiyatı garip bi şekilde uygun herhangi kronik bi problemi mi var üst modellerinde düzeltime gidildi mi bilgilendirir misiniz..
  15. A

20Bine motor önerisi

Selam arkadaşlar 12 Bin tl nakit param vardı Pulsar Rs200 İle Cf moto nk250 arasında kalmıştım da şu an bi yakınım sağolsun 20'ye tamamladım e haliyle gözler r25-cbr250ye falan dikildi ilk motorum olacak var mı önerisi olan şehiri içi kullanacağım istanbulda yaşıyorum yaşım 19 1.80 boy 70 Kg...
  16. A

Pulsar Rs200 - MotoCf 250 NK Arasında kaldım

Arkadaşlar 0 motor alacağım ilk motorum olacak tecrübem yok ikisi arasındayım şehir içi kullanacağım artı ve eksi yönleri ile hangisini seçmeliyim aydınlatır mısınız?
  17. A

Güzel bi naked önerisi olan var mı?

İlk motorum olacak aklımda Mt-25 var ama önerilere açığım cfmoto 250Nk falan da hoş duruyor ktm 250 de güzel kararsız kaldım biraz beklenti olarak şehiriçi kullanım kapalı alanlarda tek teker yanlama vs olarak kullanacağım.
  18. A

MT 2019 Model Altı kullanıcılar içeri

Arkadaşlar Mt serisinin 2020 Modeli çıktı biliyosunuzdur bu ön far kafa kısmı çok agresif ve hoş olmuş eski kasaları önden naked değilde kurye motorunu anımsatıyordu 2019 altı bi model alıp 2020 model gibi yapabilir miyiz ön far sistemini?
  19. A

İLK MOTORUMA KARAR VEREMİYORUM!

Selam arkadaşlar 20 Yaşıma girmiş ehliyetimi almış bulunmaktayım 1.80 Boy 75 Kg. 2-3 Yıldır motor sevdası vardı kısmet bugünlereymiş Hayalimde Mt09 Kawasaki Z900 Var lakin acemiliğimi atmadan bu motorlara girişmek istemiyorum kaldı ki bütçemde el vermiyor. 15 Bin TL nakitim var (Ekipman bütçem...
  20. A

İlk Motorumu Alacağım 4 Model Arasındayım

Arkadaşlar İlk motorumu alacağım 1 Ay içerisinde tam 15.000 TL bütçem var (Ekipman bütçem ayrı) Honda Cbr 250 - Ktm Rc 250ABS - Ninja 250 SL veya Ninja 250 R Bu 4 Model arasındayım 15.000 TL ile en temiz hangisini alabilirim yakıt problemim yok onun dışında tüm öneri ve bilgi paylaşımlarınıza...