İlk motor R25 Dikkat etmem gerekenler?

Selam arkadaşlar 1-2 Ay içerisinde Max 17Bin TL olmak üzere ikinci el R25 Alacağım ilk motorum olacak çevremde abim dediğim 8-9 yıldır motorlarla haşir neşir olan insanlar var onlarla gideceğim ama yine de sormak istedim dikkat etmem gereken herhangi birşey var mıdır alırken örneğin yıl km gibi gibi üzerinde hassas olmam gereken bir konu?

Motosikleti
R25, CRF250L
Öncelikle kimseyle sidik yarışına girme. Ani gaz açışlarından çekin, kesiyice sokup milleti rahatsız etme. Alırken de orijinal olmasına, hasar kaydına, değişeni ne, bakımlarının tam olup olmadığına bak. Haydi hayırlı olsun

çakma egzozu varsa farlarda sticker varsa alma :D genelde apaçi , motorun canını alan tayfa bunları ilk olarak takıyor hasar kaydına bakmayıda ihmal etme hatta mümkünse anlayan bir abinden ziyade istanbuldaysan direk ekspertize sok motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de ilk motor olarak r 25 seçenlerdenim. Sıfır aldım ve 200 km y geçti sürüyorum. Rodajda olduğu için motora alışma sürecim de var mesela 7000 deviri geçemiyorum bu da riski azaltıyor. İlerleyen zamanda motor beni üstünden atmaz umarım :) Tavsiyem gaz kolu senin elinde r 25 çok güçlü makine dikkat et gazlama demiyorum gazla ama mantıklı yerlerde. Örn emniyet şeridinde ya da aralardan geçerken değil.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
Bileğine güven,gaz hassasiyetini kaçırma,gereksiz riske girme,ego yapma,gerisi kolay:cat:

En önemli kriter,

Top speed denemesi

180 km/h gormen lazim.

Motor sağir mi,kör mü,topal mı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birçok yetkili servis, ekspertiz hizmeti veriyor. Tecrubeli abilerin servise " şurasından da şüpheleniyoruz, buraya da bakın" derse kafanız daha da rahat edecektir.

teknik olarak motorlardan anlamam ama güçlü bir motor ilk başlangıç için. En çok dikkat edeceğin şey ekipmanının full olması ve abartı işlere kalkışmamak olur bence başta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar