Bende duke 250 var geçen hafta 170 ebat metzeller taktırdım ve aşırı yol tutuşu virajlarda sağlam bir güven hissi verdi. Ön yargım çoktu bende motoru yorar yada virajda yatmaz diyordum ama ne beygirden çaldı nede yol tutuşuna bir sıkıntı oldu. Görünüş olarak motoru çok değiştirdi en az 600 CC gibi duruyor
Bende duke 250 var geçen hafta 170 ebat metzeller taktırdım ve aşırı yol tutuşu virajlarda sağlam bir güven hissi verdi. Ön yargım çoktu bende motoru yorar yada virajda yatmaz diyordum ama ne beygirden çaldı nede yol tutuşuna bir sıkıntı oldu. Görünüş olarak motoru çok değiştirdi en az 600 CC gibi duruyor
Duke 250 nin orjinal lastikleri ve jant genişligi zaten 150 lik.
Ama pulsarin 130 luk.
Duke iki aks araligi kisa oldugu icin,manevra ve viraj sorunu yaratmiyor.ama 170 yinede fazla.
Sen şuan amiyane tabir ile işkembeden sallıyorsun. Demekki ne yol almasını ne de viraj almasını biliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Arka lastiğe duke 250'de 170 takınca o motor viraja yatmaz. Heleki ön lastiği 110 arkası 170 olunca düşünmek bile istemiyorum...
Ön lastigin en babasi zaten 120 dir.
H2
S1000Rr
Senin hesaba gorede,
S1000RR ön lastik 140 taban olmasi lazim.
Yoksa arkada dana gibi 190-200 taban var
Ama bmw düşünmüş.
Ve diger litrelikler.
Hee konuya gelirsek,duke 250 ye
170 arka cidden fazla.
Ön lastik 120 ebat olduğunda 160 ve sonrasını destekliyor. Ön lastik ince, arkası ise daha büyük olduğu zaman sence o motor virajda dengesiz iken daha fazla dengesiz olmaayacak mı?
170 lastiği dengeleyecek ön ebat 120 olmalı. Ben şahsen bir viraj videosu çekip paylaşmasını bekliyorum.