Kdiner kamp da benim en anlamadığım konu, kamp işini bir becerebilsem süper olacak. Yüzlerce km yol tepsem de aynı akşam geri dönüyorum.
şehrin monotonlaşmış havasından uzak sohbet tadında zaman geçiriyorsun, kamp malzemeni al yiyeceğini yol üstünden al bitti gitti. bir gün dene hoşuna gitmez sadece sürüş yaparsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Aga kamp'ın hamallığı bol, ayrıca su ve tuvalet sıkıntısı var. Ben şehirden uzaklaşınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bana gelmiyor öyle yaban hayatı falan. Keşke kamp atabilsem sizin gibi. O zaman Türkiye'yi baştan başa dk başı dolaşırım. Otellerin geceliği olmuş 200tl. Kamp atsan pff bedava...
hangi hamallık sırtında taşımıyorsun yükle motora devam, odun bedava su bedava temiz hava bedava, oteldi ücretli kamp alanı bana ters benim için her şey free doğal olacak para verdikten sonra ne anladım o işten, Tatvan nemrut krater gölünde ayılarla cebelleştik bize doğal hayatla gel.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
arkadaşın gönderisini bloke ettik ama yapacak birşey yok, atraksiyon yapacaksa öncelik ktm, cf kullanmadım ama 2.olarak cf son olarak mt25 önermem teker yapacağım diye benzin incir ağacı diker bu euro4 olanlar eskilerine göre biraz güçsüz ve ön amortisörün virajı berbat, ön arka amortisör yumuşak ama virajda ön amortisör yok desem yeridir.