Arama sonuçlarınız

1. suvari_mertkan

Satılık Honda Twister cbx250 cbf250 2004 Model (İstanbul Bahçelievler)

Motor sadece bu hafta için satılıktır.. Çünkü alıcı çıksada satmaya zamanım olmayacak.. Satılmazsada garaja çekerim gelene kadar makina bekler, zorda değilim. Allaha şükür Tok Satıcı Statüsündeyim şu an.. Motoru yürürü çok iyi durumda.. yalnız benden önce ki sahibi km ile oynamış olabilir mi...
  2. suvari_mertkan

Standart Marka Zincir Kiti

CBF-250'in dişli seti ve zinciri bitik vaziyette.. Entel enerjiden D.İ.D. set alıcaktım ama dün Sirkeci tarafında 1-2 işim vardı ve oradaki motosikletçilere bir danışayım dedim... Bir esnafa girdim ve bana marka adı "Standart" olan, bandrollü "made in japan" ibareli bir set önerdiler... (Ki...
  3. suvari_mertkan

Bugün başıma gelen tuhaf olay

Yaklaşık bir 1 ay önce Siyah Honda Twister aldım şanzumanında arızları vardı yaptırdım ve bugünde koruma demiri bulup taktırdım... Bazı Arkadaşlarım Şirinevlerde oturuyor ve tatil günü olduğu için onlarıda göreyim dedim... Meydanda ki köftecinin önüne motoru park ettim kontağı kapattım, motorun...
  4. suvari_mertkan

Kask temizliği...

Slm kullanıcı dostlarım.. havaların ısınmasıyla sapır sapır ter dökmeye başladık... Bundan en fazla nasibini alanlarda hiç şüphesisz kasklarımız... Sadede gelmek gerekirse..: Kaskımın içi çok kirli...(İçi sökülebiliyor.) İçini söküp makinede yıkamamın, bir mahsuru var mı? (Modeli Nolan N100) Bir...
  5. suvari_mertkan

Arkadaşlar Ödev Hazırlıyorum Yardım...

Arkadaşlar Yamaha ile ilgili bir ödev hazırlıyorum... Aradığım bilgilerin birçoğunu buldum bulamadığım bilgiler içinse sizin engin birikimlerinizden faydalanmak istiyorum... :cherry: Motosikletrin ÖTV ve KDV oranlarını sorarak işe başlamak istiyorum... Bildiğim kadarıyla 250cc altı %22 / 250cc...
  6. suvari_mertkan

Arkadaşlar 1 dk. alabilirmiyim?

Slm benimde bir arkadaşımda 1992 MZ ETZ 150c var ama almamda tereddüt ettiren bir kaç soru var onları sıralayayım biliyorsanız bana da yardımcı olursunuz..: 1.) Ruhsatı eski kağıt ruhsatlardanmış onu yeniletmek ne kadardır? 2.) Eski plakalardan var yeni (TR) plaka yaptırmak kaça gelir? 3.)...
  7. suvari_mertkan

Motosiklet Pazarı

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasında motosiklet pazarları hangi günler nerelerde kuruluyor???:silent: Arkadaşlar halaa cevap yazan yok mu yaw?
  8. suvari_mertkan

Eski kasa ve Yeni kasa YBR

Arkadaşlar eski kasa YBR (2004 model) ve yeni kasa ybr (2005-2007model)'ler arasında ne gibi farklar var? :silent: Teknik, teknolojik, malzeme ve işçilik farkları var mı? :silent: Yoksa tek fark eskilerin üzerindeki kocaman YAMAHA yazan sticker olması yenilerinde ise yamaha'nın amblemi...
  9. suvari_mertkan

Mont Aldim Nasil Temizletmeliyim???

arkadaşlar çok Uygun Fiyata Spidi Mont Aldim... Biraz Kirli "rüzgarin Kizi'nin" Köşe Yazisini Okudum Ama Ben şunu Sormak Istiyorum kuru Temizlemede temizletebilirmiyim..? Mont Için En Iyisi Bu Gibime Geliyor...
  10. suvari_mertkan

MZ ETZ 251 Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar yarın Mz ETZ 251 alıcam..: sizce motoru alırken nelere dikkat etmeliyim... :silent:
  11. suvari_mertkan

"Alman Mz alıcam Abilerimden Tavsiyeler İstiyorum"

17 yaşındayım Öss'yi atlattıktan sonra Alman Mz almayı düşünüyorum..: Piyasa Fiyatı nedir..? Nerelerde Satılır..? Elden geçmesi, yenilenmesi bana kaça patlar..? Düzgün yapan yerler var mıdır? Var ise nerelerdir...? Parçaları kolay buluna bilinir mi? Mesela İnternetten tanıştığım biri bana 150...
  12. suvari_mertkan

"Alman Mz arıyorum..."

17 yaşındayım bu yaz ehliyet alıcam işallah... :cherry: Alman Mz arıyorum, 251 tercihim 1991-1993 Siyah renk Verebileceğim fiyat 750-900 YTL arası Eğer bu paraya zor bulursun derseniz haklısınız... :mrgreen: Malum öğrenci tayfasındanım: züürt ve garibanım... :pale: Ama olurda denk...

Yeni mesajlar