Bugün başıma gelen tuhaf olay

Yaklaşık bir 1 ay önce Siyah Honda Twister aldım şanzumanında arızları vardı yaptırdım ve bugünde koruma demiri bulup taktırdım...
Bazı Arkadaşlarım Şirinevlerde oturuyor ve tatil günü olduğu için onlarıda göreyim dedim... Meydanda ki köftecinin önüne motoru park ettim kontağı kapattım, motorun üzerinden indiğim saniyesinde şaka değil! Sağımda birisi benim bagajla oynuyor... Adamı tanımıyor ama öyle deli melide değil eli ayağı kılığı kıyafeti düzgün... Onun surata baktım kafayı çevirdi dialoga başladık..:

Lv.k: bu ne ?
Ben: birader sen kimsin ne yapıyorsun?
L.v.k: bir dakka heeee ne işe yarıyor.
Ben: Arkadaşım sen kimsin ya sana ne orada ne olduğundan!
L.v.k: heemm bi saniye
Ben: Lan sana ne çekil!
L.v.k:...

Kafamdada kask var dedim şu gerizekalıya bi tane vursam mı? sonra az ileride polisler var biliyorsunuz ne olduğunu anlamadan dinlemeden gelir beni alır götürür, biliyorsunuz..! Orada dursam adamı öldürecem dedim en iyisi olm mert bas git buradan, motoru çalıştırdım gazlayıp otoparka geri döndüm... Ya böyle şeyler aptal saptal dizilerde komik olmayan skeçlerde olur sanırdım...

o soyledigin yerde zararsiz bi tinerci var benimde yag kapagina takmisti bu ne bu ne diye soruyodu :)

şirinevlere yakınım biliyorum dediğin yeri çok normal orası için daha neler gelir başına sürekli kalsan orda

Ben orada doğup büyüdüm. Şuanda yukarıda incirliye yakın oturuyorum.. Yıllardırda yaya olarak gidip gelirimde hiç böyle bişi yaşamadım.. Aytac o eleman tinerci değildi baktığında medeni bir insana benzeyen mahlukattı.

alala neyse yine iyisini yapmışsınız boşverin öyle tiplerle uğraştığınıza deymez

auhsuhaushauhasuhasu o ne lan öyle :) BASGİT diye bağırsaydın boşluksuz :)

genelde şu oluyo alışılmış:
aga kaçlık bu...
kaç yapıyo...
kaç para...
geçen bi kaza gördüm...
bende de kawazaki vardı büyük, kaza yaptım bıraktım...

:) ama seninki baya alışılmışın dışında :queen: düşündükçe gülesim geliyo

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

dialoğa apayrı güldüm
ben:
lavuk:
ben:
lavuk:
:queen: yardın akşam akşam

aga kaçlık bu...
kaç yapıyo...
kaç para...
geçen bi kaza gördüm...

böyle sordular mı olayın detayına girin motorun markası nerede devir saati kaçtı, kaç km ile gidiyodun, hatta örnek veriyorum motorda hava soğutma olduğunu bildiğiniz halde "su soğutma mı vardı " gibi sorular sorun

Biriside benimkinin üstüne binip çalıştırsana demişti(çocuk değil 40-50 yaşında adamdı)Zor indirdim aşağı :)

aga kaçlık bu...
kaç yapıyo...
kaç para...
geçen bi kaza gördüm...

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

dialoğa apayrı güldüm
ben:
lavuk:
ben:
lavuk:
:queen: yardın akşam akşam

Abi eve gelince bende durup düşündüm.. hatta baya güldümde.. ama öyle motorun özelliklerini markasını konuşmuyordu adam direkt bacağımı motordan kaldırdığım salise benim bagajla oynamaya başladı.?!?! Herneyse

Yalnız aklıma gelmişkende şunu sorayım.. Koruma demirini taktırırken çocuk motora bağlanan 2 örgülü metal korumayla sarılmış hortumdan birini çıkardı ve bir avuç yağ kaçtı.. Çocuk önce bana sordu bu yağ mı diye??? Bu ayrı bir hikaye neyse sonra bir avuç gidince "ya bak bir sorun olmasın." dedim sizce yarın motoru kullanmalımıyım yoksa ustada yağı doldurdup daha sonra mı kullanmalıyım? Sanki küçük bir an debriyajda yada motorda ufak bi aşınma hissettim gibi...

geçen gün kaymakamlığın oraya gittim...
işimi hallettim, dönmek üzere motorun yanına geçtim..
kaskımı takarken abartısız 65-70 yaşlarında amcamı dedemi nedir orası size kalsın geldi çarşıya doğru gidiyorsan benide götürürmüsün dedi...
dedim dalgamı geçiyor acaba...
inanın arkamda kalp krizi filan geçirir korkusuyla maalesef amca dedim...:queen:

e yağına bak motorun ona göre hareket et madem bi sıkıntı olmasın

---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:35 ----------

böyle sordular mı olayın detayına girin motorun markası nerede devir saati kaçtı, kaç km ile gidiyodun, hatta örnek veriyorum motorda hava soğutma olduğunu bildiğiniz halde "su soğutma mı vardı " gibi sorular sorun
ya ne muhattab olacam la fontaine'le

Yaklaşık bir 1 ay önce Siyah Honda Twister aldım şanzumanında arızları vardı yaptırdım ve bugünde koruma demiri bulup taktırdım...Bazı Arkadaşlarım Şirinevlerde oturuyor ve tatil günü olduğu için onlarıda göreyim dedim... Meydanda ki köftecinin önüne motoru park ettim kontağı kapattım, motorun üzerinden indiğim saniyesinde şaka değil! Sağımda birisi benim bagajla oynuyor... Adamı tanımıyor ama öyle deli melide değil eli ayağı kılığı kıyafeti düzgün... Onun surata baktım kafayı çevirdi dialoga başladık..:

Lv.k: bu ne ?
Ben: birader sen kimsin ne yapıyorsun?
L.v.k: bir dakka heeee ne işe yarıyor.
Ben: Arkadaşım sen kimsin ya sana ne orada ne olduğundan!
L.v.k: heemm bi saniye
Ben: Lan sana ne çekil!
L.v.k:...

Kafamdada kask var dedim şu gerizekalıya bi tane vursam mı? sonra az ileride polisler var biliyorsunuz ne olduğunu anlamadan dinlemeden gelir beni alır götürür, biliyorsunuz..! Orada dursam adamı öldürecem dedim en iyisi olm mert bas git buradan, motoru çalıştırdım gazlayıp otoparka geri döndüm... Ya böyle şeyler aptal saptal dizilerde komik olmayan skeçlerde olur sanırdım...

altı kalın yere dıkkat baslık bu sekılde baslayınca motora bır sey fılan oldu onunla ılgılı yardım alıcan sandım =))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar