Kask temizliği...

Slm kullanıcı dostlarım.. havaların ısınmasıyla sapır sapır ter dökmeye başladık... Bundan en fazla nasibini alanlarda hiç şüphesisz kasklarımız... Sadede gelmek gerekirse..: Kaskımın içi çok kirli...(İçi sökülebiliyor.) İçini söküp makinede yıkamamın, bir mahsuru var mı? (Modeli Nolan N100) Bir zararı dokunur mu?

İnternette ki forumlara baktım millet sabunlu su dolu kovalara kaskı batırmaktan bahsediyor... :)silent:)

Bendeniz mevsim gözetmeksizin başlık kullanıyorum, kask temiz kalıyor, tabi şimdilik, biraz daha geçerse ister istemez yolun tozu yapışacak içine dışına :)
evet bile yazsın yav

ben kaskımı musluğun altında yıkadım şampuan ile sonra çamasır gibi astım ipe kuruttum tertemiz oldu. Ama benim kaskım orta halli bişey cox sizindi nolanmış çekme falan yapar.:) Kas temizleyici spreyler var onlar yardımcı olabilir

ben kaskımı musluğun altında yıkadım şampuan ile sonra çamasır gibi astım ipe kuruttum tertemiz oldu. Ama benim kaskım orta halli bişey cox sizindi nolanmış çekme falan yapar.:) Kas temizleyici spreyler var onlar yardımcı olabilir

Abi nedemek astım yaa... Herneyse bende spreyde karar kıldım.. ayrıca kaskın yalnızca sağ ve sol yanakları çıkıyormuş tepesi aynen yerinde sabit monteli... (hatta merak edip içinde bir açma yeri varmıdır diye bezlerin altına baktım ama elime reçine gibi bir yapıştırıcı yapıştı.. ve işin ilginç tarafı nasıl olmuş bilmiyorum ama o reçinemsi şey tam kaskın tepesindeki eteke kadar gelmiş...)

Spreye elim mahkum anlayacağınız...

bende devamlı başlık kullanıyorum vede memnunum özellikle uzun yolda çok ta iyi oluyo

hepsinin bir raconu var tabii ki...

Nasıl çorapsız giyilen ayakkabı berbat olup kısa zamanda elden çıkıyorsa,
işte kaskı da balaklav giymeden kullanırsanız maalesef kısa sürede atma
lık olacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu ben alırken konuşmuştum gerçi ama motoartta bana yine de yıkamamamı tavsiye etmişlerdi. ben balaklava kullanıyorum, bir gün kullanmadım baktım hafif bir koku var, iyice havalandırdım. her halikarda terleyeceğiz bari kask rezil olmasın, takarken temiz temiz takabilelim.

20 liraya kask temizleme spreyi var.
Kaska sıkılıyor, kuruyuncaya kadar bekleniyor, toz gibi olunca vizörün de temizlenebilmesine imkan sağlıyor.

balaklavaların yazlık olanları mevcut.eğer onlardan alırsanız sizi sıkıntıya sokmaz.terinizi alır,kaskınız temiz kalır.eğer Alamanya'da akrabalarınız varsa louis mağazalarında tanesi 1 euro.2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.

bu konuyu açmanız çok iyi olmuş teşekkürler benimde ne zamandır merak ettiğim bir konuydu....

vizörü camsille temizliyorum...bezi seçerek...kask içine kep giyiyorum...ters şekilde...saçımda terlemiyor...kask kokmuyor bu şekilde...saçlar da bozulmuyor...

ben kaskımı musluğun altında yıkadım şampuan ile sonra çamasır gibi astım ipe kuruttum tertemiz oldu.

aynen ben de geçen ay soktum lavaboya.
ilk önce hacışakir'le kirini akıttım, sonra da şampuanla köpürte köpürte tertemiz yıkadım.
her gün ters çevirerek, 1 haftada kuruttum.
mis gibi oldu mis......:cherry:

şu köpük olayını tüm sitelerde onlarca kez okudum, fakat henüz bir kişi bile marka/fiyat/satış yeri bilgisi girmedi.:bounce:

ayrıyetten, kıl-tüy üzerinden siyaset yapmayalım sayın fürek.
kılda keramet olsaydı, her bölgede çıkmazdı.:bounce:

ama fürek dediğin, kıllı erkeklerden hoşlanır. sen de haklısın yani... :queen:

Son düzenleme:
yav hemen hedef saptırıyorsun.donie'yle sana bir manipülasyon düşünüyoruz zaten :D

ilk önce hacışakir'le kirini akıttım, sonra da şampuanla köpürte köpürte tertemiz yıkadım.

şu köpük olayını tüm sitelerde onlarca kez okudum, fakat henüz bir kişi bile marka/fiyat/satış yeri bilgisi girmedi.:bounce:

kıldiken arkadaşım babaanne modellerinden artık sıyrılalım...21.yy a uygun önerilerde bulunalım...ne o yıkayalım bilmem ne...mikroplardan bakterilerden nasıl kurtarıcaz kaskı...

yav hemen hedef saptırıyorsun.donie'yle sana bir manipülasyon düşünüyoruz zaten :D

bizim doni dayıylamı...ona kitlemeyelide bayağı oluyor...En son Yuvacıkta gördüm ...özlemişim...selamlar saygılar...

Son düzenleme:
FÜREK' Alıntı:
kıldiken arkadaşım babaanne modellerinden artık sıyrılalım...21.yy a uygun önerilerde bulunalım...ne o yıkayalım bilmem ne...mikroplardan bakterilerden nasıl kurtarıcaz kaskı...

bana ne olm senin kaskından, mikrobundan.:silent:
ben yöntemi yazdım. işine gelen uygulasın. paşa gönlünüz bilir.

yukarıda fena kitlemişim, :cherry: bu mu cevabın??? :queen:

FÜREK' Alıntı:
kanka ben artk taaruzdayım...hepsiyle başediyom merak etme...
bkz. http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/32701-garip-avatarlar-siyahlimuzin-and-cezerye.html

böyle mi başediyon??? :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Abi ben sana yardımcı olayım... "www.motogiyim.com" sitesinde s100 bi ürün var sıvı sprey... köpük olarak sökmüyormuş.. kendin bezle siliyomuşsun...

Birde google dan ararsan Sonax diye bir marka var... Oda kask içi temizleyici ürünlere sahip...

Fiyatlar ortalama 20 YTL gibi...

Ayrıca şunu da belirteyim:
Ben Sirkecideki motorsiklet malzemesi satanların sokağında aradım ve kimsede yoktu... Bana Bauhaus ta bulabileceğimi söylediler...

Arkadaşlar Beylikdüzü Bauhaus'ta motosiklet bakım ve temizlik ürünleri mevcut. adamın bana dediği doğruymuş..:
Motosiklet temizliği için 2 marka var, bunlardan biri Sonax beyaz renkli sıvı bir temizleyici fiyatı 12,90 YTL...İç ve dış temizliği yapabiliyorsun.
Simdi fazla zamanım olmadığı için akşam neticeyi anlatıcam... Akşama görüşürüz...

(ayrıca Bauhaus'ta ekipmanlarda satılıyor ama tırt gibime geldi.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar