"Alman Mz alıcam Abilerimden Tavsiyeler İstiyorum"

17 yaşındayım Öss'yi atlattıktan sonra Alman Mz almayı düşünüyorum..:

Piyasa Fiyatı nedir..?
Nerelerde Satılır..?
Elden geçmesi, yenilenmesi bana kaça patlar..?
Düzgün yapan yerler var mıdır? Var ise nerelerdir...?
Parçaları kolay buluna bilinir mi?

Mesela İnternetten tanıştığım biri bana 150 cc lik motoru 600 YTL ye bırakabileceğini söyledi ama resmine bakarak diyebilirim ki elden geçmesi gerekiyor...

Ben Siyah (1991-1993) MZ etz 251 arıyorum... Anlayan ve eski kullanıcıların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Çok yaktığını söylüyorlar 13 yaşındaki motoru ne yapacaksın çok uğraşırsın. Tavsiye etmem.

hic ugrasmassın,cok yaktıgı dogru,bence secimde dogru.motoru mz de ogrenmen daha iyi.piyasası 500 le 1000 arası degisiyo.internette genelde 1500 cekiyolar ama sonra dusuyolar.

onlar etz dir temizini bulman zor ve çok seridir kaza riski fazla bizim gençliğimizde vardı onlar hey gidi günler hey

93 model sonbaharda çıkan çelik jantlı MZ e kadar Alman yapımıdır. Güzel motordu birzamanlar ama şimdi mazide kaldı

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar