Arkadaşlar 1 dk. alabilirmiyim?

Slm benimde bir arkadaşımda 1992 MZ ETZ 150c var ama almamda tereddüt ettiren bir kaç soru var onları sıralayayım biliyorsanız bana da yardımcı olursunuz..:

1.) Ruhsatı eski kağıt ruhsatlardanmış onu yeniletmek ne kadardır?
2.) Eski plakalardan var yeni (TR) plaka yaptırmak kaça gelir?
3.) Devir bedeli ne kadar?

İki ruhsat değişecek yaklaşık 70 ytl...Tek plaka yaklaşık 10 ytl...Devir de pek tutmaz,noterler kasko bedeli üzerinden alıyorlar çünkü,onu da ortalama 100 diye düşünebilirsiniz....Muayenesi yksa o da 100 ytl civarı ! Hayırlı Olsun.....

İki ruhsat değişecek yaklaşık 70 ytl...Tek plaka yaklaşık 10 ytl...Devir de pek tutmaz,noterler kasko bedeli üzerinden alıyorlar çünkü,onu da ortalama 100 diye düşünebilirsiniz....Muayenesi yksa o da 100 ytl civarı ! Hayırlı Olsun.....
Dostum çağrıma kulak verdiğin için çok teşekkür ederim... Allah razı olsun :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en düşük noter satısı 150 ytl bıde 3 ü var...toplam 153 ytl :pr:
bır ay ıcınde ruhsatı cıkartamazsan 87 ytl cezası var...motorun vergı borcu varmı..en son muayenesı yapılmıs mı...sende ruhsatı cıkartırken muayene yaptırcan..bence onun ruhsatta sorun olabılır...92 yılından vu yana 3-4 defa muayene yapılmasıl lazım...muayenenın yazıldıgı kısım 3 seferde dolar...yenı muayene yaptırmak ıcınde yenı ruhsat cıkartması lazım..yanı senın ruhsatın 200 yılında değişmiş olması lazım...2000 yılındada öyle kagıt magıt yok...benım 88 model gs500 unkunu gördum sımdıkıler gibi gıcır gıcır....öyle kagıt falan değil...
bence ıyıce bı arastır dostummm

en düşük noter satısı 150 ytl bıde 3 ü var...toplam 153 ytl :pr:
bır ay ıcınde ruhsatı cıkartamazsan 87 ytl cezası var...motorun vergı borcu varmı..en son muayenesı yapılmıs mı...sende ruhsatı cıkartırken muayene yaptırcan..bence onun ruhsatta sorun olabılır...92 yılından vu yana 3-4 defa muayene yapılmasıl lazım...muayenenın yazıldıgı kısım 3 seferde dolar...yenı muayene yaptırmak ıcınde yenı ruhsat cıkartması lazım..yanı senın ruhsatın 200 yılında değişmiş olması lazım...2000 yılındada öyle kagıt magıt yok...benım 88 model gs500 unkunu gördum sımdıkıler gibi gıcır gıcır....öyle kagıt falan değil...
bence ıyıce bı arastır dostummm

Eywallah bunları bir kenara not edeceğim... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar